Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (52)
Raspunsuri - Pagina 5
Ioanact spune:
Roxana frumoase pozele. A doua poza o vazusem si la avatar pe mess.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
dayanara spune:
denisa ioana
ioana pai ce legatura are diversificarea cu dintii? daca as fi stat dupa dinti pe ivan il diversificam la 9-10 luni sau chiar mai tarziu :))) vai saracu
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
Ioanact spune:
Erina frumos concediu ati avut..se vede ca v-ati distrat!
S-a trezit Justina.
Merg sa fac poze cu cercelusii apoi ii dau sa pape.
Revin!
flory_blanca spune:
Am citit in Capraru ca fulgii de ovaz sunt buni pentru bebei cu tendinta de constipare. Poate va ajuta.
Voi supa de legume cum o preparati? Dupa ce fierbeti legumele le pasati in supa si o dati mai lichida? Cu lingurita se da si supa oricat de lichida ar fi?
Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara ioana pai ce legatura are diversificarea cu dintii? daca as fi stat dupa dinti pe ivan il diversificam la 9-10 luni sau chiar mai tarziu :))) vai saracu roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) "De medico, poeta y loco todos tenemos un poco" POZE |
Stiu ca nu se incepe in per eruptiei dentare..daca nu ies pana la 6 luni..incep diversificarea..
dayanara spune:
ah ioana da ok, posibil sa aibe vreo legatura , ma gandeam ca te referi la mestecat :)))
POZE
nafi spune:
Buna fete dragi!
Vad ca sunteti tare vorbarete azi!
DAYANARA - wow 25-30 de bodyuri!! eu trebuie sa recunosc ca dupa primele 2-3 luni cand am ramas cu 2 sertare de hainutze nefolosite...acum am trecut la extrema opusa si abia daca i-am luat 6 bodyuri, 2-3 pijamalute si 2-3 tinute de iesit in oras.
La capitolul diversificare nu pot contribui caci nu am ajuns inca la punctul asta...De scaunel m-am uitat si eu prin magazine si cu siguranta voi opta ptr unul cu spatarul inclinabil.
VLADI - multi pupicei lui Floricel si sanatate multa
As scrie mai multe dar nu ma lasa Ricky. m-a zapacit cu basinelele. se calmase intr-un timp dar de ieri noapte a reinceput si sunt zombi deja caci m-a trezit din ora in ora asta noapte!
Am reusit sa pun poze noi in albumul comun .
va pupicesc si va doresc o duminica placuta!
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
Mami de veveritz (19.04.2010)
Erina spune:
Multumim tuturor mamicilor care ne-au salutat revenirea.
Roxana, esti prea buna cu complimentele.
Intradevar noi nu am prins reduceri, abia pe 3 incepea Semnana Fantastica-fan de ti, ceva de genul.
Ioanact multumim frumos. Ce ai spus in legatura cu faptul Ca Dumnezeu a facut femeile fara gauri in urechi imi aminteste de faza aia cu :daca dumnezeu vroia ca oamenii sa fumeze le facea un horn pe cap.
Eu sunt in urma cu cititul. Inteleg ca Florian e racit-multa sanatate! Am vazut ca Oana s-a linistit dupa un consult la inimioara si dupa rezultataele la analize-pupam e Eric frumos.
Am mai vazut o rochita si niste sandale aurii din Grecia si poze cu Maya si Silvana, suprbe amindoua.
Sa va mai spun de David. Ii place mult compania si joaca, a inceput sa se deplaseze prin rostogoliri si tiriis inainte si inapoi. Maninca cu mare placere toate fructele si legumele dulci. Lapte bea 150 ml la mese destul de dese.
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
dayanara spune:
erina
ioana esti tare cu gaurile si cum ne.a lasat dumnezeu
imi aduci aminte cand eram intr.un magazin de pantofi si proba una niste toace si baiatul ei ii spunea sa nu.si ia cu toc , ca nu e normal asa ceva, ca ne.am nascut fara tocuri deci cel mai bine si sanatos e sa mergem asa cu ceva cu talpa joasa
POZE
Erina spune:
Va las o poza de ieri cu David la 15 grade. Astazi sunt deja 22 si parca si tonusul e altul!!!
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle