Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (52)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa nu e greu am gresit eu, cam toate astea sport au in jur de 6-8 kg
fa-mi si mie loc pe presul tau:))))) doar cartile lui ivan si caietele sunt 130 de euro cam asa :)))

in poza ivan avea vreo 7 luni

mie oricum imi plac carucioarele chicco....poate mai mult decat altele sport

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Roxana - Valeuuu!!! nici acolo nu sunt gratuite ?
Iti fac loc ca e mare. Problema e ca acolo doarme Petic ziua.

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

HONEY, mersi de raspuns, zici ca e mai pufoasa? si noi tot de cocos avem si tot asa, s-a lasat un pic de cand e mai grea Briana

LARA, brrr ce experienta...Am vazut 2 poze noi, zgarcita mai esti

IOANACT,Briana face cand cum la trezire, uneori incepe sa povesteasca pe limba ei si se joaca linistita in patut, alteori plange, nu totdeauna e la fel.

OANA,iesi din butoi,Eric e bine, sanatos, ai motive sa fii vesela.
Si pentru ca am uitat mai devreme, meniul nostru azi a fost:
dimineata: para+avocado+mar+o masura cereale biscuiti,
pranz: piure de legume(dovlecel,cartof dulce,pastarnac,telina)+ piept de pui.

Am pus cateva pozici noi, pentru cine are chef si timp.

Va urez noapte buna,merg la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui stanucel

andra_s...imi pare rau ca va trebui sa cauti serv.dar sunt obligati sa te primeasca primele sase luni...
acum depinde si de ce au ales ei sa incheie activitatea cu tine....

oricum vei gasi serv.si garantat mult mai bn...

mama adelinei 16.04.2010

http://picasaweb.google.com/sclipiciosi2010/FilmuleteAdelina?authkey=Gv1sRgCNrx64bgxragIA#5516367513182050786

contract de munca expirat ... nu au nicio obligatie ...

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

ANDRA - Tocmai pe mine sa ma uiti cu fii-mea cu tot!

Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

nu fata, nu te-am uitat, da' nu ajunsesem la pagina cu tine cand am scris, la fel si cu Rebiana, ei, hai cum sa va uit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle_sf spune:

Buna seara, buna seara,am venit cu sanioara...

Ne-am pozat azi pentru pasaport. Nu mai era nimeni acolo, a fost foarte lejer, mai greu a fost sa il facem pe andrei sa fie mai serios. Cand trebuia sa ii faca poza radea cu toate gingiile, nenea ala era obisnuit cu copiii sa planga la poze, nu sa se hlizeasca... A fost tare incantat. Si am stat toata ziua afara, si cred ca aerul e mai curat, ca Andrei mititelul a picat de tot la 6 jumate si abia s-a trezit la 9 cand l-am schimbat in pijamale. Parca vad ca dimineata imi da trezirea la 5

Oana imi pare rau de experienta cu popa... Aici e cum ai zis si tu, cand ajugem la biserica ne si face semn preotul sa venim la impartasit...

La multe lunite sarbatoritilor de zilele astea, am vazut si eu pozele cu GIA sarbatorita vesela, Maya cu canuta si Ricardo capitan cavaler Reiau maine vizionarea

Eu inca nu cumpar nici scaun de masina nici de masa, cand ne intoarcem din Belgia facem si achizitiile astea...

Ina imi pare rau ca e racit Robin. Pana la urma o sa stam in Bruxelles, la o mansarda cu 2 camere, baie si bucatarie... cica arata foarte fain, proprietarii sunt tot romani. Mi-ar placea tare mult sa ne intalnim, noi ajungem pe 1 oct. Sanatate multa lui bebe

Mamica lui Andrei (23.03.2010)
POZE

Mergi la inceput

Irene bine ai venit in gasca salutam mamica si pupam Dienuca scumpa fooooooc cati iepurasi cu ochii albastrii avem

[bOana mi-a fost ... lene sa mai scriu meniul in ultima perioada, mari idei asa nu am de dat, ca Ianis manaca piureul ala "monoton" din 2-3 legume cu carne de pui/vita si mai nou curcan sau galbenus de ou. dimineata fructe, seara cereale, si la 16 o gustare de branzica+iaurt+fruct/mamaliguta/suc de fructe sau legume ... dar vad ca tu deja i-ai dat biscuiti, adica gluten, in materialele trimise de tine pe contul comun am vazut multe retete cu "verde la gluten", abia astept sa trecem si noi la etapa asta si atunci o sa postez si meniul ca va fi ceva mai variat

Stanucel am vazut cele 2 video cu Adelina, e superba si ce bine sta in picioruse, bravo iepurico

Briza ce tare a fost Ericutzu' hai cu cinstea pt dintzoc

alina[/b] decat sa o lasi pe Justina singurica, mai bine strica-i somnul, pe cuvant ...

somn usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Buna, fetele! Am lipsit vreo 3 zile si tare greu am recuperat.
Vreau sa urez si eu LA MULTE LUNITE lui Floricica, dar si Kirei si Mariei, pentru implinirea celor 6 luni! mamicilor, sa va traiasca si sa fie sanatosi!

Ileana, ce faci? Cum e Kira? Ati fost la dr cu bubitele? I-a iesit si Marei una sub nara dreapta. Nu-mi dau seama de la ce, arata ca o piscatura de tantar, dar are si un punct alb in varf.
Vladimirescu, Mara refuza sanul drept de vreo 3-4 luni. M-am obisnuit sa i-l dau noaptea, atunci nu stie ce mananca si, cateodata, mai reusesc si o data pe zi. Nici eu nu mai scot laptele din el, la inceput aveam mai multa rabdare. Produce mult mai putin, dar nu renunt la el, pt ca la noi merge tare greu diversificarea si nu pot sa ma bazez pe un singur san. In plus, stangul e acum mai mare si mai lasat, arat groaznic!
Oana, noi mergem la impartasit numai intre 9.00 si 9.30. Ne-am obisnuit asa, pt ca e lume mai putina si oricum Mara se trezeste devreme. Nu mi s-a intamplat sa-mi spuna ca nu e ora potrivita, nici sa astept mai mult de 5 min. Impartasania dupa 11 e valabila pt adulti, copiii se pot impartasi oricand. Eu zic sa schimbati biserica, pacat ca preotul acela s-a purtat asa.
Stanucel, eu nu vreau la servici!!! Ma gandesc cu regret ca mai am doar 1 an si cinci luni de stat acasa. Am un serviciu obositor, imi aduc aminte ca in ultima luna tot timpul veneam cu durere de cap. Si acum cand imi vizitez colegele le gasesc cu niste fete lungi, obosite si stresate ...
Am vazut filmuletele cu Adelina, tare cumintica e si se tine foarte bine in picioare.
Irene, bine ai venit! Ai o fetita tare frumoasa, mor dupa ochii ei asa albastri!!!

http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle_sf spune:

Bey, nu v-am urat somnic dulcut, fara treziri prea multe, o tzatzoiala scurta asa... pentru masaj si vise placute cu voi soacre pupate in fundulet de gineri sau nurori Ma duc si eu la

Mamica lui Andrei (23.03.2010)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Briza, felicitari pentru dintisor si pt ispravile lui Eric.
Andra, am uitat, am vazut filmuletul cu bucatarul Ianis, ce m-a distrat! Ai ajutor de nadejde la bucatarie. Tu ai lucrat in Ploiesti? Eu ma gandesc serios sa imi schimb serviciul, dar in Targoviste slabe sanse sa gasesti ceva bun, iar de Moreni, no comment. In fine, mai e pana atunci. Poate mai fac un bebe
Si te mai intreb (nu mai scapi de mine azi), cum faci mamaliga pt bebe. Pui malai normal, din comert? Si cam cat o fierbi?

http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02#

Mergi la inceput