Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (52)
Raspunsuri - Pagina 20
iliraluca spune:
Buna seara,
Va multumim mult pentru urarile de ziua puiului nostru minunat. am fost tare ocupati zilele aceste si Kiruta noastra are maaari probleme cu somnul ziua si am obosit un pi.
Am fost azi la Culcer, puiul este foarte ok, nici nu m-a bagat in seama cu bubitele, bine nu mai avea decat vreo 2, stiti cum e, cand mergi la doctor iti trec toate. A zis sa pun legume mai multe in supa ca daca vreau sa o tin la cura sa o anunt sau sa mananc eu supa din radacinoase si dovlecel
Miercuri facem si vaccinurile de 6 luni si vineri eu trebuie sa plec pana in Franta si va sta mama cu Kira. Sunt aproape disperata ca o las singura, desi mama se va descurca pefect insa eu cred ca o sa mor de dorul ei. A stat numai cu mine pana acum, maxim trei ore tot cu mama. Me rog, sper sa fie ok.
Despre scaune de masa eu am mai scris, am luat unul de care sunt multumita insa la cat sta in el, orice scaun era bun. Scaun de masina cautam si noi, mie mi-a placut unul de la ferrari cu isofix, mi-a placut mult.
M-am intins mult si sunt tare obosita dar mi-am adus aminte ce a zis Stanucel de servici. Mie imi e dor din cand in cand de ce faceam, mie imi placea foarte tare insa tot cred ca astia 2 ani sunt cei mai frumosi ani. M-a sunat intr-o zi seful meu mare sa ma invite la masa sa vorbim si urmeaza sa ii zic ca stau doi ani acasa
toata lumea
Ileana si Kira Maria (11.03.2010)
http://picasaweb.google.com/ilenuta79/PozeKira#
sanzi spune:
Am pus si eu cateva POZE de azi, ca de la o vreme, tare putin o mai pozez, nu stiu de ce, am devenit lenesa la capitolul asta.
http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02#
sanzi spune:
Inca una si ma duc . Las si eu datele de prima pagina, pt cine face capitol, ca de fiecare data am uitat.
21.02 - Mara Elena - natural la 38s. / 3.600 gr / 51 cm / Apgar 7 - Dr. Popescu Gheorghe/Spitalul Judetean Targoviste
O noapte linistita!
http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02#
freedelia spune:
Neatza!!!
Lara -- mie mi-a fost mereu teama cand sunt singura cu copiii sau e o singura persoana cu ei sa nu mi se faca rau in casa (sau persoanei respective). Desi nu mi s-a intamplat niciodata, mereu am avut teama asta. Acum i-am invatat pe amandoi ca daca se intampla ceva sa ridice receptorul de la interfon si sa cheme security guards. John stie fara probleme, Jodie inca nu sunt sigura ca s-ar descurca... sper sa nu am ocazia sa aflu...
Am dormit bine azi-noapte, mai fetelor, rau mai e sa fii bolnav...alaltaieri si ieri in prima jumatate a zilei m-am simtit exact ca in primele 5 luni de sarcina... imi era greata, nu suportam nici macar o bluza larga peste stomac si nu aveam pic de energie... nu stiu cum am rezistat 5 luni in halul ala... bine ca a trecut...
Noi azi avem Bible study si apoi o las pe Jodie la o prietena si o iau pe fata ei cea mare sa facMatematica cu ea si John. In rest, nu mai avem mare lucru pe ziua de azi, o sa avem gimnastica Martea, dar inca nu a inceput.
Va pup!
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
miria_cristina spune:
'Neata, fete!
E asa frumos afara si asa liniste in casa la mine...sunt cam debusolata. La mine e vesnic tipat si agitatie. Bebe canta sau chiuie, Dami vorbeste tare, eu urlu ceva la ea din bucatarie unde merge hota si curge apa, sotul incearca sa ne acopere.
Acuma, insa, Dami e la gradi, bebe se uita pe pereti, sotul e la repetitii si eu...sufar de liniste.
Imi beau cafeaua pe muteste in fata laptopului, care, mama lui de laptop, n-are gura sa vorbeasca!
Nici mari activitati nu pot avea astazi ca e sarbatoare si nu imi vine sa ma apuc de nimic. Am un drum de facut dupa-amiaza care ma sacaie, dar asta-i alta mancare de peste.
child spune:
Buna dimi!
FREEDELIA ti-am scris ieri pe yahoo, ai primit?
Meniul de azi:
- 2 pere cu cereale orez
- piure din morcov, pastarnac, dovlecel, cartof.
Scaun de masina am primit unul chicco, care este pana la 18 kg. Se pune in ambele sensuri de mers, asa ca zilele astea il montez, ca numai incape Albert in scoica.
Am vizionat ceva poze, astazi, daca ma lasa Albert continui plus ca vreau sa pun si eu poze de la botez si nu numai.
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
sensibila spune:
La multe lunici iepurasei : Justina de Ioanact !
briza_marii – felicitari pt dintisor !
andra_s – multumim frumos, si da a fost f bun. Ba chiar o parte a ajuns si la mare la bunici Giei plecati in vacant la tratament.
Noi am facut tort si am serbat 6 luni, bineinteles pt Gia, dar unul din motive e ca strabunica Giei are zile bune si mai putin bune si am zis sa prinda si ea o jumatate de aniversare.
Ramy77 – multumesc frumos, foarte interesant, insa eu vreau unul pana la 25 kg.
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
Ioanact spune:
Buna!
Poftiti la o si o feliuta de halva si dupa o prajiturica ..facem cinste pt cele 5 lunite.
Ramy am inteles!
Frumoase pozele..creste Briana pe zi ce trece..
andra_s ok! Asa vei proceda tu.
Decat sa-i stric somnul, chem o femeie (cum am m zis)..ca pana o imbrac, eu ma si intorc de la gradinita.
Azi, de ex, s-a trezit la 8..si-a cam dat programul peste cap..daca a dormit putin ieri, cu nenea ala care a dat soba jos..
S-a culcat la 20 la 12 noaptea s-a trezit (a fost ultima alaptare, oricum nu s-a saturat ca dupa 10' a vrut lp) si apoi la 5 si la 8.
Asa ca am luat-o cu noi (tati fiind la biserica).
La pranz iar vreau sa o iau (numai daca nu doarme) cu toate ca tati o sa fie acasa, pt ca e cald afara, si se m da Ioana in leagan la gradinita si o scot si pe ea.
Ieri a fost frig..a batut vantul..brr.
Oanaicaovita te-am visat azi noapte.
Am visat ca ne-am intalnit si vb despre ochii tai si a lui Eric. Ca-ti seamana leit.
Sanzi scumpa foc Mara.
miria_cristina si la mine e liniste. Ioana la gradi, tati la biserica iar Justina a papat si-a adormit.
sensibila multumim mult, pt urare!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
miria_cristina spune:
Fete, ce-aveti de sunteti asa amortite astazi?
Inteleg ca au inceput copiii scoala/gradinita, dar voi? Macar v-ati luat toate rechizitele in ghiozdanel?
Aoleu, ce adormire pe aici in plina zi asa frumoasa!!!
Heeeeeeei!!
carmickey spune:
buna fetelor,
noi azi ne-am impartasit,a fost prima impartasanie dupa botez...fetita mea a stat la slujba o ora,a cantat si ea pe limba ei acolo si s-a mirat toata lumea de ea in biserica...a fost tare scumpa...am venit acasa cu ea a papat un biberon cu lapte si doarme....
o zi buna tuturor
POZE