Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (52)
Raspunsuri - Pagina 18
Ioanact spune:
freedelia pai ce era sa fac... daca dormea Stiu nu e bine ce-am facut dar nu stiam cum reactioneaza Ioana m plangea si Justina ..
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ramy77 spune:
Buna seara,
Am venit si noi de afara,cum se duce soarele e chiar rece...Mai cum ne vaitam care mai de care ca nu mai putem de cald...azi maine ne vaitam de gerul de afara
SENSIBILA, uite,scaun de masina genul http://www.puimic .ro/produse/fotolii-auto/ berber-hektor.htm asta cred ca zicea ROXI, adica sa stea tot cu spatele la directia de mers.
Si eu am dat de Besafe, imi plac si cele maxicosi,acum sa vedem ce luam pana la urma.
BRIZA, felicitari pentru dintisorai si tu iepuras in toata regula la casa
STANUCEL, si eu am zile cand mi-e dor de servici si de colegi si de biroul meusi imi lipsesc tocurile si imbracatul office si parul aranjat si unghiile lungi si frumos lacuite of, of, mai, mai,daaaaar, ma gandesc ca la un moment dat in viitor o sa-mi lipseasca zilele astea petrecute non-stop cu printesa mea si imi trec toate nostalgiile, la urma urmei nu stau pentru totdeauna acasa...
IOANACT, eu cand era sotul plecat, seara, dupa ce adormea Briana fugeam,la propriu, sa duc gunoiul afara si ajungeam inapoi cu limba scoasa de un cot si inima cat un purice de frica sa nu se fi trezit intre timpdar, sunt situatii si situatii cand nu ai prea multe alternative. Incearca totusi sa gasesti alta solutie, nu te supara pe mine
Na, revin mai incolo, nu vrea fii-mea sa stea cu tac-su...cred ca nu-l mai recunoaste daca s-a barbierit
Lara spune:
Buna, fetelor
De cand ma tot chinui sa mai scriu cate ceva.. ba am si scris, dar nu am mai trimis ca nu am reusit sa termin macar o fraza :D Mereu apare cate ceva..
Vladi, ce se intampla cu Floricica al nostru? Scumpul de el.. asa ma doare sufletul sa aud ca se chinuie de atata timp.. Sanatate multa, multa!! Ce te rog e sa nu-l obisnuiesti cu supozitoare sau miniclisme, sa le folosesti numai daca e musai-musai, il poti face dependent si nu va mai avea reflexul de a face singurel, sa vezi atunci chin. Cu alaptatul dintr-un san, eu zic ca e un semn. Daca tot nu ia cum trebuie in greutate, in locul tau as renunta la alaptat. E de admirat ca ai reusit atata timp, insa, daca e si slabit si are nevoie sa se intremeze, as cauta care e cea mai buna formula de lapte si gata. Inca o chestie care tot voiam sa te intreb, tu esti fumatoare? Daca da, nu mai sta pe ganduri daca sa treci pe lapte praf, mai ales daca are probleme respiratorii. Si musai dupa ce fumezi (asta daca fumezi, nu stiu de ce am ramas eu cu impresia asta ) sa nu intri la el cu aceleasi haine. Eventual sa folosesti si gel antibacterian din plin. Evita sa aiba contact cu praf si fum de tigara. Spun asta ca si eu eram fumatoare.. si fumam si in casa de multe ori.. si Ioana avea mereu probleme, era sensibila, mereu racea.. Si asta cu toate ca nu am fumat in sarcina si nici cand am alaptat-o, ci mult mai tarziu. E foarte nociv fumul, din pacate si greu de scapat de el, chiar daca fumezi afara. Din cauza asta Ioana a avut un inceput de astm, nici animalute de companie sau plante nu tineam in preajma ei si in timp si-a revenit. Eu m-am lasat complet de tigari, iar sotul meu fumeaza rar si numai afara, fara exceptie. Duda ce sunt, nici macar nu l-am lasat sa doarma in camera cu mine si Sara cand am adus-o acasa, sa nu respire aerul expirat de el, mai ales daca mai beea o bere, ceva.. Acu` suflu si-n iaurt
Oana, pup pe Eric, scumpul de el, tare m-am bucurat ca e bine, mi-au dat si lacrimile cand am citit, asa de scumpa esti.. Draga de tine esti o mamica asa de dedicata! Ma uit si ce meniuri faine ai pentru el.. esti tare scumpa. Numai sa nu uiti si de tine, auzi? Sa vad o poza cu baietii tai si cu tine asa cum aratai tu inainte, cu pletele-n vant si sclipiri in priviri, ok? Gata cu grijile de acum, e timp de yummy-mummy
Mai voiam sa zic ceva, dar ma "striga" fetele
Va pup
Ioanact spune:
Gata, activitatea pe ziua de azi!
Le-am facut baie la fete si fiecare dorm in patul lor.
Ramy si eu nu stiam cum sa plec m repede de la gradinita..in fuga am venit si eu acasa.
Ce face dupa ce se trezeste Briana?..Justina de ex, sta uneori linistita, alteori maraie..deci ea nu plange cand se trezeste, numai cand are dureri..iar daca ii este somn tot asa maraie.
Asta nu inseamana ca 'profit' si o las singura..nu, dar asa a fost situatia.
Incerc pe cat posibil sa nu mai ramana singura, chiar daca doarme.
Nu ma supar.
carmickey spune:
beiza felicitariiii pentru dintisor....
noapte buna fetelor...
http://picasaweb.google.com/sclipiciosi2010/FilmuleteAdelina?authkey=Gv1sRgCNrx64bgxragIA#5516375560465123234
Lara spune:
Rapid, inca ceva mai voiam sa spun si fug
Ioanact, ce ma sperie pe mine cel mai tare cu lasatul copiilor singuri in casa nu e ca poate exploda o priza, scurgere de gaze, ca se trezesc si plang.. etc (desi si la astea ma gandesc ) ci sa nu se gasesca careva sa-mi sparga casa tocmai atunci// sau sa patesc eu ceva pe strada si sa nu stie nimeni ca am copii in casa singuri. Ar mai fi si pierdutul cheilor dar daca stai la parter sau casa, nu-i bai asa mare
Mie mi-au spart casa in miezul zilei, iesisem cu totii pentru doua ore si jumatate. De atunci mi se trage asta. Daca se intampla cand mai ieseam eu dupa o paine, una alta, chiar si pentru 5 minute si lasam copilul singur, dormind?
Na ca te-am speriat, dar mai bine o obisnuiesti sa mearga cu tine cand pleci cu Ioana la gradi. Aici gashti de mamici cu carucioare cu bebici merg dimineata sa duca pe cei mai mari la gradi/ scoala. Si eu o fac atunci cand are sotul alt program. Se obisnuiesc, in timp, ba le face si bine aerul fresh de dimineata
Am fugit, va pup
O seara faina
Ioanact spune:
Briza_marii felicitari pt dintisor!
De aia era asa marait zilele trecute..
Lara stam la casa..
Da, nu numai ca plange..asa e!
Aici e la tara (nu zic ca nu se poate intampla), si in plus gradinita e la 5' (dar e mult si 5') de casa, numai ies din casa si fac 2 pasi si-ajung la gradinita.
Iti dai seama ca nu vreau sa o m las singura. Gasesc o solutie insa nu sa o trezesc..vb cu cineva sa vina sa stea acele 5'..sa fiu sigura ca nu se intampla nimic.
Merg si eu sa ma culc.
Maine iar ne trezim pt gradinita..si cine stie si Justina daca se m trezeste noaptea..
Noapte buna!
ami_84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara oana din asta asa? :))))))) din asta folosesc eu (la piure nu va ganditi la tampenii) roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) "De medico, poeta y loco todos tenemos un poco" POZE |
Chiar aveam nevoie sa rad un pic...
_
Mamica cu iepuras cuminte de sase luni
"Intr-o caverna se puteau citi aceste incizii pe pereti: 1+1=1 si, imediat dupa, 1-1=2. Nici chiar cei mari mari matematicieni nu au fost īn masura sa descifreze acest paradox; cu toate acestea, rezolvarea enigmei este una simpla. Este vorba despre aceeasi simplitate care permite oricaruia dintre noi sa se nasca. Lipsa aparenta a logicii dispare daca ne gāndim la procesul nasterii: mama cu copilul sau īn pāntece formeaza un tot si, imediat dupa nastere, mama si copilul devin doua fiinte distincte."
Attachment parenting
ami_84 spune:
Oana
_
Mamica cu iepuras cuminte de sase luni
"Intr-o caverna se puteau citi aceste incizii pe pereti: 1+1=1 si, imediat dupa, 1-1=2. Nici chiar cei mari mari matematicieni nu au fost īn masura sa descifreze acest paradox; cu toate acestea, rezolvarea enigmei este una simpla. Este vorba despre aceeasi simplitate care permite oricaruia dintre noi sa se nasca. Lipsa aparenta a logicii dispare daca ne gāndim la procesul nasterii: mama cu copilul sau īn pāntece formeaza un tot si, imediat dupa nastere, mama si copilul devin doua fiinte distincte."
Attachment parenting
honeybaby spune:
Roxana e un chicco multiway. L-am luat de la o prietena ca sa nu mai dau si pe un carut banii.Pana la urma chiar o sa ajung sa dorm pe presul de la usa...
Cel verde are 12 kg.
Cred ca Ivan e mai mare in poza decat Maya. E ma gandeam s-o pun de pe acum in suport. In cel mov nu prea mai are loc... e ingust
Andra- salteau veche se lasase la mijloc.
Ramy - tot o saltea de cocos am luat dar una sandwich, adica burete la miloj si cocos in afara.
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna