Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (52)
Raspunsuri - Pagina 17
briza_marii spune:
Recunosc ca am citit asa in mare..ca azi a fost zi de gatit si spalat.
Azi e zi mare si la noi: Ericutu s-a ridicat in fundulet in carut, pt cateva secunde si.....avem primul dintisor. Vai cat a mai plans azi..diseara am sa ii dau chamomilla de 15 in loc de 9, ca vad ca nu il mai calmeaza. Oricum, stateam si ii dadeam biberonul si ii zic: mai Ericutule, tu azi vrei sa le faci pe toate? iti dau dintisorii, te ridici in fund...incepi sa te tarasti prin pat..La care el isi scoate biberonul din gura si zice: DA!...Imi dau seama ca asa a iesit...dar am ras de nu mai puteam! Imi venea sa il pap cu totu'!
Merg sa spal vasele ca am gatit si nu am mai apucat sa fac si curat in urma!
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
ami_84 spune:
Da. Am incercat sa o adorm... planset isterical, adormit. Dupa jumate de ora, a inceput sa urle. Gata somnul de azi!! Acum face de zor "immmm", "immmm" ....
Roxana multumesc.
Denisa vrem sa mergem doar o perioada... oct-mart.. ceva de genu.
Oana tot vroiam sa te intreb.. cerealele cu biscuiti sunt de la Humana?
Pupici tuturor si multa sanatate!!
_
Mamica cu iepuras cuminte de sase luni
"Intr-o caverna se puteau citi aceste incizii pe pereti: 1+1=1 si, imediat dupa, 1-1=2. Nici chiar cei mari mari matematicieni nu au fost īn masura sa descifreze acest paradox; cu toate acestea, rezolvarea enigmei este una simpla. Este vorba despre aceeasi simplitate care permite oricaruia dintre noi sa se nasca. Lipsa aparenta a logicii dispare daca ne gāndim la procesul nasterii: mama cu copilul sau īn pāntece formeaza un tot si, imediat dupa nastere, mama si copilul devin doua fiinte distincte."
Attachment parenting
carmickey spune:
nu reusesc sa scriu pe scurt jos la link doar un cuvant poze,,,,
mai incerc...
mersi mult
http://picasaweb.google.com/sclipiciosi2010/FilmuleteAdelina?authkey=Gv1sRgCNrx64bgxragIA#5516375560465123234
nafi spune:
Andra_s - multumim ptr aprecieri!
Capitanasul Ricky doarme acum dupa ce a cam scancit ca-l doare burtica. din vina mea trebuie sa recunosc! ieri am mancat porumb fiert ca-mi era pofta si azi Ricky a facut kk de vreo 3 ori In consecinta a mancat si mai des Mi-am facut de lucru, ce mai...
Cat despre servici , iti urez bafta ptr la anul! mergi pe principiul "un sut in fund, un pas inainte" si va fi totul bine!
de Riccardo
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
nafi spune:
Briza - felicitari ptr primul dintisor! Imi inchipui cat e de haios e cand comunica asa ..pe subiect!
de Riccardo
Povestea lui Ricky
oanaiacovita spune:
Ami de la Milupa sunt cerealele. Multumesc de explicatia cu dovlecelul meu, nu stiam.
Briza mi-am adus aminte ca nu ti-am raspuns. 2,5 ml de Claritine i-am dat.Felicitari pentru dintoc si pentru progrese.
Pentru prima data de ceva timp, mi-a refuzat mancarea de acum. I-am dat lapte.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
dayanara spune:
oana din asta asa?
:)))))))
din asta folosesc eu (la piure nu va ganditi la tampenii)
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
nafi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara oana din asta asa? :))))))) din asta folosesc eu (la piure nu va ganditi la tampenii) roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) "De medico, poeta y loco todos tenemos un poco" POZE |
ce zapa' esti! m-ai facut sa rad!
de Riccardo
Povestea lui Ricky
freedelia spune:
Roxana -- mersi de poze, sunteti o familie foarte frumoasa, iar Silvana la botez a fost o printesa!!!
Miria -- daca incape Jodie la aproape 5 ani, iti dai seama ca incape Casi!!! AM vazut pozele, e un frumos fi-tu!!!
Jucarii -- ale lu fii-mea preferate sunt urmatoarele: creioane, pixuri, carioci, pungi, pahare de plastic, sticle de plastic pe jumatate pline, hartii... tin minte cati bani am bagat in jucarii la primul copil si el nu voia sa se joace decat cu porcarii... acum m-am invatat, nu i-am luat absolut nici o jucarie noua, am tot felul de fosnaitoare si zdranganitoare ramase de la ceilalti copii si cand mergem la playgroup-uri se joaca cu jucarii sii i face placere, nu ca atunci cand le are acasa non stop... Unii parinti fac cu schimbul, ascund jucariile pe rand, dar eu n-am rabdare de asa ceva, nici timp...
Scaun de masina -- noi avem Besafe, marca suedeza cica cele mai sigure din lume. INca nu il folosim, ca inca intra in scoica (peg perego) pe care am folosit-o de la inceput. Dar imi place asta Besafe ca e foarte bine fuxat in masina si este cu spatele, pozitie clar mult mai safe decat cu fata...
Alina -- cum sa lasi mai fata acasa singura????
Child -- cred ca vine saptamana viitoare sora unei prietene, uite ii trimit un email acum sa vad daca nu cumva a plecat deja. Daca vine, iti trimit prin ea si il ia tata si ti-l trimite la Brasov si vedeti voi cum faceti cu banii. Dar tre sa ne miscam repede, trimite-mi un email (acelasi nick ca aici la yahoo.com) si iti trimit poze cu ce am acum (ca nu e timp de facut pe comanda).
Ina -- sanatate multa!!!
Hai ca fug la culcare, va pup!!!
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
Ioanact spune:
Am rezolvat problema. Am culcat-o pe Justina in camera Ioanei si cat sta ea treaza asa voi proceda.
Vreau nu vreau doarme pe saltea la nivelul jos..
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!