Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (52)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Salutare natiune!

Incepusem mesajul cu Neata! ca scriu la el de pe la 10

Am vazut poze cu iepurasii: Justina e tare serioasa si mandra ca sta in poponet, chiar si ajutata, e bine si asa, micul capitan Ricardo, tzantzosh in tinuta lui de gala, Andrei - frumuselul blondut, mai are putin si o ia la trap, ca vad ca in picioare sta bine si Mariuca - cu ochii ei maaaari si f expresivi toti sunt superbi

Felicitari mamicilor care si-au dus azi dimi odraslele la gradi: Erina, Wapi, Alina ... si nu mai stiu

Despre jucarii: sa va spun ce i-am mai luat lui Ianis si i-au placut - mingiute moi, dintr-un burete mai dens, i-am luat 3 de dimensiuni diferite, dar micute sa le tina bine in maini si sunt desenate, le intoarce pe toate partile (cand ii dau dintisorii, pe astea le dau mai departe la copii fara dinti ), am gasit niste animalute din plastic, din alea gonflabile, masina-muzicuta care a rezistat la multe aruncari pe jos si la urmatoarea vizita in Carrefour vreau sa ii iau mingiute de plastic, din acelea la sac

Alina2 sa va fie de bine increstinarea, hai repede cu poze cu printesa Ateropi

Alexandra te asteptam la palavre

Roxi era mai grasun Ivan cand era mai micut, scump foc, foc

Stanucel si eu ma simt plafonata dpdv profesional, intr-adevar acum chiar este intensa activitatea familiala, dar nu mai exista acel echilibru ... eu la anul pe vremea asta o sa alerg cu mapa de CV-uri sa imi caut serviciu, ca dobitocii unde lucram au considerat ca nu mai trebuie reinnoit contractul de munca unei femei cu burta la gura

Sensibila mmm, ce mai tort, sa iti traiasca scumpetea, mai eu acum imi dau seama ca nu am petrecut cum se cuvine prima jumatate de an a lui Ianis ... lasa ca ne luam revansa la un anisor

Denisa de ce i-ai schimbat salteluta Mayei? poate ai scris, dar mi-a scapat btw, sa aibe somnic dulce si pufos in noua salteluta

Ramy 9250 gr zici? a crescut f bine, Ianis are cu 1500 gr mai putin si la nastere au avut cam la fel, pup Brienuca grasalana

mai am vreo 5 pagini de citit, da' plecam la plimbare acum

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa asa mult? pai nu tot atat avea si asta verde care.l ai tu acum?
ce marca e?

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Am revenit!
Nu #351;tiam ce sa-i m fac Justinei. De la 12 si ceva a fost maraita, reusise sa adoarma 1 h pana pe la 2 si ceva...si dupa aia iar a început maraila.
Si de fapt se deranjase. la burta.M-am deranjat la burta, azi noapte la 2 iar la 4 am alaptat-o si cred ca s-a transmis.
I-am dat n pic ceai de menta si e m bine, a m dormit vreo 20' in carut, pt ca e cineva la noi si da soba jos ( vrem sa o ridicam din nou)...exact in camera Justinei si asa ca a tras un pui de somn in carut.
Acum e m bine.
Sa vedem de Miercuri cum facem, ca vine altcineva sa o ridice si sta de dim pana seara, vreo 3 zile dureaza. Si cum Justina vrea sa doarma m tot timpul + Ioana.
Alta preocupare am.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

andra_s...imi pare rau ca va trebui sa cauti serv.dar sunt obligati sa te primeasca primele sase luni...
acum depinde si de ce au ales ei sa incheie activitatea cu tine....

oricum vei gasi serv.si garantat mult mai bn...

eu ma simt foarte bine unde lucrez,si ma suna sefa sa revin la serv.cat mai curand....la asta ma gandesc sa imi incep activitatea s-au nu...voi vedea...

mama adelinei 16.04.2010

http://picasaweb.google.com/sclipiciosi2010/FilmuleteAdelina?authkey=Gv1sRgCNrx64bgxragIA#5516367513182050786

Mergi la inceput

andra da era mai grasun, nu mai stiu cate kg avea in poza aia oricum
acum la 3 ani si 10 luni are 16.300 kg, e foarte bine exact la medie

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ANDRA - Tocmai pe mine sa ma uiti cu fii-mea cu tot!

Mergi la inceput

dayanara...mersi mult sper sa fie bine...

o zi buna

http://picasaweb.google.com/sclipiciosi2010/FilmuleteAdelina?authkey=Gv1sRgCNrx64bgxragIA#5516367513182050786

poze

Mergi la inceput

stanucel bagi linkul la semnatura la proful cu paranteze si ghilimele exact cum ti l.am dat, apoi dai sa vezi daca e ok, dai vizualizeaza semnatura

POZE

Mergi la inceput

am inteles...mersi mult
scuze de deranj

poze

Mergi la inceput

am incercat copy paste sper sa mearga....:(

POZE

Mergi la inceput