Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (52)
Raspunsuri - Pagina 15
dayanara spune:
mihaela merci
na clar depinde copil, si eu am o prietena al carei copil a stat in chicco polly pana la 3 ani si adormea acolo de aia e bun de dat pe spate
denisa sa va fie de bine cumparaturile :)
rebiana spor la munca si luca la gradinita, sa aveti un an usor fara multi virusi
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
carmickey spune:
fetelor...sunt fericita,am reusit si eu sa pun filmulet si poze la contul comun....picasa greu de instalat...noi suntem adelina avem filmulete si poze...
va multumesc pentru instructiuni....
http://picasaweb.google.com/sclipiciosi2010/FilmuleteAdelina?authkey=Gv1sRgCNrx64bgxragIA#5516375560465123234
honeybaby spune:
Irene bine ai venit.
Am spatat toate husele de la carutul sport . Ma duc sa-l montez la loc, poate scot un Stokke din el
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
dayanara spune:
denisa cate kg are caruciorul sport?
POZE
Ina_3040 spune:
Salutare fetele, facem si noi prezenta.
rezumatul ultimelor zile: Robin e racit de cand a inceput cresa, ii curge nasul ca la robinet si mai si tuseste din cand in cand . cu tot tratamentul nu am resuit sa ii opresc deloc mucii cred ca asa o ducem pana la primavara. A slabit 200 de grame in ultima saptamana In continuare plange la cresa dar un pic mai putin decat in primele zile.
Nu doarme in continuare noaptea, azi noapte m-am ridicat de vreo 7 ori la el, is cam zombie la lucru :(
Scaunelul BUMBO -avem si noi si folosim cu succes pt ca Robin inca nu sta bine in fundulet. I place si i se pare foarte interesant, il pun in Bumbo si in tarcul lui de joaca cu jucarii. Intr-adevar ii apas picioarele in jos cand il pun si il ridic cu tot cu el dar nu pare sa il deranjeze, apese, etc. Deja are 9.300 (avea 9.500 dar a mai slabit) si cred ca il mai pot folosi, de acum ei se vor lungi nu se vor mai rotunji prea tare.
Scaun de masa-i-am luat unul zdravan de lemn cu tableta de masuta cu tot, de la mana a doua. Inca nu l-am pus in el. Sa aveti grija sa fie cat de cat solide si cand ii puneti la masa mare sa nu se impinga cu picioarele de masa mare si sa cada cumva pe spate.
mai citesc din urma si revin. Scaunul pe mai tarziu e tansformabil in scaunel si masuta.
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
ami_84 spune:
Buna. Se vede ca azi e luni.. cel putin la mine. Despre noi mai nimic. Irina a facut si ea un pic de rosu in gat si mie mi-a trecut... Tati deja planifica ca in maxim o luna sa plecam de aici.. cred ca in Spania. Dar, pe mine sincer, nu prea ma incanta.. nu am nimic care sa ma tina asa legata de Iasi, dar, pur si simplu nu ma incanta. Oana tu ai un zuccini (dovlecel cu coarja verde) se gateste fix la fel.. cred ca diferenta e doar la gust. I-am luat ieri Irinei un dovleac de copt si azi i-am dat sa pape... a fost bunnnn.
Meniul de azi:
- para, mar, branzica calcica;
- dovleac copt;
- pireu din brocoli, avocado si piept de pui.
Azi le-am cam inversat ca dimineata am fost pe drumuri la medic..
O fi ceva zilele astea ca nu prea am chef de nimic. Nici scris/citit aici, unde intram cu drag. Exista cumva si o astenie de toamna?
Mamica cu iepuras de sase luni
"Intr-o caverna se puteau citi aceste incizii pe pereti: 1+1=1 si, imediat dupa, 1-1=2. Nici chiar cei mari mari matematicieni nu au fost īn masura sa descifreze acest paradox; cu toate acestea, rezolvarea enigmei este una simpla. Este vorba despre aceeasi simplitate care permite oricaruia dintre noi sa se nasca. Lipsa aparenta a logicii dispare daca ne gāndim la procesul nasterii: mama cu copilul sau īn pāntece formeaza un tot si, imediat dupa nastere, mama si copilul devin doua fiinte distincte."
Attachment parenting
Ina_3040 spune:
Miria am mers in mare dupa sistemul de aici care e urmatorul: nu ii dai paracetamol sugarului decat la febra peste 38.5. A facut o singura zi 39 si i-am dat 3 zile paracetamol sirop de 3 ori pe zi. Pt tuse mi-au dat niste supozitoare homeopate pe baza de eucalipt, i-am pus 5 zile. parca nu mai tuseste asa tare dar din cand in cand tuseste, cred ca se inneaca si cu mucisorii ce ii coboara pe gat. m-am dus la pediatru lunea trecuta cand avea febra si l-a ascultat la plamanii nu se auzea nimic suspect. O sa intreb la farmacie sa inchiriez si un aparat de aerosoli.
acum nu ii dau nimic, il las asa cu mucisorii, cica daca ii dau prea mult paracetamol pana la urma nu mai are nici un efect si il supraveghez sa nu faca febra.
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
dayanara spune:
ina multa sanatate lui robin
si nu ti se pare ca.l strange la buci pulpe? bumbo zic
amy bine ca v.a trecut raceala, si micuta sa.i treaca gatul
freedelia n.am avut rabdare sa mai pun pe photobucket poze, ti.am trimis in email
stanucel ti.am avzut fetita frumoasa la balaceala
POZE
honeybaby spune:
Roxana- mie lene sa caut pe net. parca 8 kg are...
Ina - imi pare rau ca tot rau se simte Robin
Ami - va mutati de tot ?
Am pus cateva poze cu canuta
http://picasaweb.google.ro/deni757/MayutzPuiutz5Luni#5516389385824481554
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna