Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (52)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

IRENE - Bine ai venit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

IOANA - Da, am mers sa o iau cu Casi in brate. Am avut noroc ca a venit si taica-su si a stat cu baiatul, care incepuse sa se maraie ca-i era somnic. L-am cam agitat, dar trebuia sa merg pentru ca i s-a schimbat educatoarea si vroiam s-o cunosc, mai ales ca stiind-o am si gasit-o cu ochii in lacrimi, ca varsase un copil ciorba pe ea.

Bravo ca s-a adaptat din mers si Doamne ajuta sa nu ti se imbolnaveasca prea des!

Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Multumim mult!
Doamne Ajuta!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

CRISTINA - Cand plecati in concediu? Iti trimit un PM acusica.

Credeam ca esti deja plecata si n-am mai scris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

CRISTINA - Cand plecati in concediu? Iti trimit un PM acusica.

Credeam ca esti deja plecata si n-am mai scris.

Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Tot asteptam telefon sa ne spuna daca au gasit problema la masina.. sau mai bine daca e deja gata sa putem pleca....noi avem rezervate 10 zile, pana martea viitoare, asa ca plecam imediat ce putem :) ieri si alaltaieri am fost aici in imrejurimi, sambata la minigolf iar ieri in Frankfurt cu trenu la Zoo.
Miria de comandat comand dupa martea viitoare cel mai sigur.. ca eu si pentru 3 zile plec, ca trebuie sa platim oricum cele 10 zile... asta e, e la 230 km, nu-i departe da fara masina e greu si cu trenu nu merge. Sa-mi scrii de unde vrei si exact ce vrei.. eu ma uit sa vad daca-s "seriosi" sau ma mai uit si pe la altii, OK?

Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Gia in jumper !

irene26 – welcome ! si sa creasca si iepurita ta mare si frumoasa. Are niste ochiii ……… mmmm belea.

oanaiacovita – preotii astia se tampesc pe zi ce trece ! Ei sunt niste angajati care se cred fiecare cate un mic Dumnezeu, unii dintri ei.

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Multumesc tuturor fetelor de primirea calduroasa si de aprecieri la adresa fetitei mele!
Cand voi avea timp, va voi da mai multe informatii despre mine.

http://community.webshots.com/album/578510217KNaykZ?vhost=community

Irene

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Buna!

IRENE bine ai venit!

Noi ne-am trezit devreme, sa mergem la deschiderea de an scolar la Sf.Gheorghe, la nepotelul nostru, e baiat mare, a inceput scoala!
Albert s-a comportat bine, a adormit in timpul festivitatii (si chiar nu a fost plictisitor).

OANA noi, astia mai mici ne inspiram din meniul vostru, astazi avem asa:
- piure de piersica cu 2 masuri cereale orez
- piure de legume: dovlecel, cartof, pastarnac, morcov.

Ma gandeam sa ii bag la ora 18 si cereale cu fructe, de alea care se fac cu apa, deja am luat, dar nu am fost atenta si cred ca au gluten (am vazut ceva cu gris pe acolo).
Asa ca mai aman.
Zilele astea o sa-i bag si carnita din piept de pui, ca am de la tara.

FREEDELIA vreau ergo! Crezi ca imi poti trimite unul?
Nu cred ca o sa ma descurc peste iarna cu slingul, ca acum Albert vrea sa stea in pozitie pe sold si cu hainele groase pe noi nu cred ca o sa ne iasa.

Mai vroiam sa scriu diverse, dar am uitat!

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

.Eu ma gandeam la un scaun de masina Britax de la 9 luni la 12 ani...
Mai ma gandesc, Maya are inca bine loc in scoica.

Am comandat pana la urma bumbo, si ligurite , si bavete cu maneci, si un "covoras" de la tommee tipmee care se ataseaza de masa si pe el are o ventuza pe care se poate pune orice farfurie, si scaun jane de baie

Alina - ma bucur ca-i place Ioanei la gradinita. poate se va obosnui justina cu programul Ioanei si poti s-o iei cu tine fara probleme

Oana - imi pare rau. cunosc sentimentul. Defapt ceea ce nu-mi place mie este tonul pe ca iti vorbesc. Daca ar explica clam ar fi una.
Eu una zici ca-i caut. De toti nebunii dau.

iar am uitat....

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Salutare !

La Multi Ani bebicilor care se aniverseaza zilele acestea!!!

Dayanara Elena are scaun de la chicco pe care i l-am luat cand a implinit 6 luni si inca il mai foloseste. Chiar la inceput il puneam pe etapa intermediara (spatarul) pt ca nu statea singura in fund. Dupa ce a inceput sa manance din mancarea noastra i-am luat masuta si am pus-o cu noi la masa, se regleaza inaltimea. De asemenea dupa ce mai creste se ia musamaua de deasupra ca sa aiba mai mult loc. Mie mi se pare super si daca as avea mai mult loc in bucatarie as mai cumpara unul sa aiba amandoua . Pt. noi a fost scump atunci cand l-am luat pt Elena, dar chiar a meritat.

Oana imi pare rau pt. intamplare. Eu recunosc ca nu m-am gandit sa merg vreodata cu copiii mai repede pt impartasanie. Noi mergem la biserica pe la 11 si pe la 11:30 se impartasesc fetele, iar pe la 12 se termina slujba. Ele s-au obisnuit si stau 1 ora. Mai mult nu prea

Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Raportez ca nu am citit mai nimic din acest capitol si vreo doua-trei pagini din precedentul
Am inceput astazi, oficial, anul scolar: eu la scoala, Luca la gradi!
Zana mica e rasfatata si maraita (ordinea e aleatorie ); stie, cu siguranta, cum sa atraga atentia asupra ei... e jale sa nu i-o acorzi.
Am citit, pe aceasta pagina, ca avem o colega noua... Bun venit Irene!
Pupaceli la iepurasi!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput