Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (52)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Mda, Alina, asa stiu si eu si asa e si la noi in Moldova. In fine, nu eram eu cu biserica de ceva timp, acum iar m-am "suparat"

Roxi, e exact ca dovlecelul normal, numai ca are coaja verde frunza. Nu l-am taiat sa vad cum e in interior.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Mda, Alina, asa stiu si eu si asa e si la noi in Moldova. In fine, nu eram eu cu biserica de ceva timp, acum iar m-am "suparat"

Alta biserica in zona n-aveti?

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Cu bebeii si mersul la cresa/gradi, toate vom avea problema asta la un moment dat. Toate incepem serviciul, mai devreme sau mai tarziu.
Nu ai cum sa o duci la cresa? Sau bona/bunici ceva?
Eu cred ca o parte din noi nu isi va permite bone sau bunici la care sa apeleze, iar bebeii vor merge la cresa. Cazul meu de exemplu. Va merge la cresa, program prelungit, pana la 17-18. Alta solutie nu am, se va obisnui si el. Mai problmatic e la mine, ca Eric nu a stat cu nimeni in afara de noi si mi-e teama ca va fi salbatic in colectivitate.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Citat:

Alta biserica in zona n-aveti?

In zona nu, o sa ma interesez in alte parti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

OANA - Eu stiu ca se asteapta cu Impartasania doar cand urmeaza sa e iasa cu Sf. Taine, dar dupa si inainte de asta se poate impartasi oricine.
Ee, ce ti-e si cu abuzul de strictete!

Cauta o bisericuta sau un preot undesa te simti bine si du-te acolo chiar de-ar fi sa faci mai mult drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

cristina pai daca as lua din asta as lua stokke sau mai e unul netmtesc si mai ieftin uite
http://www.eurekakids.net/es/puericultura/storchenmuhle/storchenmuhle-trona-zii/141721200019
dar nu se da pe spate si atunci la ce bun...cand poate sta si in ala de ikea de 10 euro

scaun de masina iau concord transformer pt ivan

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Buna Roxana,

dar de ce trebuie sa se dea pe spate.... intr-o luna max doua sta doar bine in fundulet... si au si pernutele speciale sa stea bine; eu am inceput si eu de 3 zile cu morcovei si ii dau in leaganul de la BabyBjorn... mai tarziu cum vor sta copiii la masa? ca cele care cresc odata cu bebelusul/copilul mi se pare pe timp lung vorbind mult mai avantajoase, plus ca sunt foarte stabile si cel putin cel pe care il am eu si foarte greu. Magnus isi iubeste asa de tare scaunul ca trebuie sa-i cumparam lui Ingrid inca unul ca nu vrea sa-l dea. Toti copiii pe care-i cunosc pe aici au asa ceva, e adevarat majoritatea Stokke, mie nu mi-a placut ca locul de pus fundul e cam ingust dupa parerea mea, si ce avem noi are de la inceput si masuta in fata, care se da jos cand copilul va manca la masa; un alt avantaj spune sotul meu e ca nu poate sa cada copilul mai tarziu de pe parti cand sta la masa.

Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

cristina pai daca as lua din asta as lua stokke sau mai e unul netmtesc si mai ieftin uite
http://www.eurekakids.net/es/puericultura/storchenmuhle/storchenmuhle-trona-zii/141721200019
dar nu se da pe spate si atunci la ce bun...cand poate sta si in ala de ikea de 10 euro

scaun de masina iau concord transformer pt ivan

POZE

A, am uitat sa zic de scaun de masina, de la 4 ani tot Concord are si Magnus, cel de la 9 luni in sus avem Maxicosi, ramas de la Magnus il va folosi Ingrid; ce am avut la maxicosi f fain e husa de vara cumparata extra din bumbac, o poti da fara probleme jos si sa o speli.

Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

IOANA - Da, am mers sa o iau cu Casi in brate. Am avut noroc ca a venit si taica-su si a stat cu baiatul, care incepuse sa se maraie ca-i era somnic. L-am cam agitat, dar trebuia sa merg pentru ca i s-a schimbat educatoarea si vroiam s-o cunosc, mai ales ca stiind-o am si gasit-o cu ochii in lacrimi, ca varsase un copil ciorba pe ea.

Bravo ca s-a adaptat din mers si Doamne ajuta sa nu ti se imbolnaveasca prea des!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

cristina da concord de la 4 ani in sus sau 15+ kg din ala iau si eu
tre sa.mi vina zilele astea
daca iau din ala care nu se da pe spate , nu mai iau ca am asta ieftin in ikea, la cat sta in el...ca vad ca in orice o pun tot in brate vrea dupa un timp, iar cand creste ca si ivan au masuta lor, la noi la masa stau pe scaune normale , oricum nici ivan nu are rabdare sa stea la masa ca un om mare
oricum mie mai mult imi plac astea din lemn, stokke si ala pus de tine, o sa vad cu timpul ce fac

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:

Cu bebeii si mersul la cresa/gradi, toate vom avea problema asta la un moment dat. Toate incepem serviciul, mai devreme sau mai tarziu.
Nu ai cum sa o duci la cresa? Sau bona/bunici ceva?
Eu cred ca o parte din noi nu isi va permite bone sau bunici la care sa apeleze, iar bebeii vor merge la cresa. Cazul meu de exemplu. Va merge la cresa, program prelungit, pana la 17-18. Alta solutie nu am, se va obisnui si el. Mai problmatic e la mine, ca Eric nu a stat cu nimeni in afara de noi si mi-e teama ca va fi salbatic in colectivitate.

Nu!
N-avem cresa aici, bone..nu ne permitem..bunicii sunt departe..ne descurcam cum putem..dupa 2 ani, vedem..tb sa gasim o femeie, cand avem nevoie..cand nu o fi sotul acasa.

Mergi la inceput