Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (52)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

cristina pai daca as lua din asta as lua stokke sau mai e unul netmtesc si mai ieftin uite
http://www.eurekakids.net/es/puericultura/storchenmuhle/storchenmuhle-trona-zii/141721200019
dar nu se da pe spate si atunci la ce bun...cand poate sta si in ala de ikea de 10 euro

scaun de masina iau concord transformer pt ivan

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

nafi...mersi mult...ca bine zici sa petrecem cat mai mult timp cu bebeii ca vom mai vrea sa stam cu ei si nu vor vrea ei,(parca o aud pe fetita mea spunand lasa-ma domne ca sunt mare)

ies si in parc stau cu mamici dar la serv chiar imi place,voi munci pana la urma toata viata...lucrez in domeniul resurse umane,intru in contact cu foarte multe persoane...

cu aceasta perioada petrecuta cu papusa mea nu ma mai intalnesc....asa ca voi profita din plin....sper sa ma obisnuiesc...

maine ma duc sa impartasesc fetita,este prima impartasanie dupa botez...:) vad ca sunt mamici care merg la biserica ceva mai des cu bebelusi...vom lua acest exemplu...

multumesc mult

mama adelinei 16.04.2010

http://bebelina.sunphoto.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Salut toate fetele de la acest subiect!
Numele meu este Irene si sunt o proaspata mamica de iepuras, am o fetita superba de aproape 6 luni.
Acestea sunt datele despre fetita mea: Diana, nascuta natural pe 17 martie, 2010; cu o greutate de 3,505 kg la nastere, avand o lungime de 50 cm, apgr 10.
O stiu deja pe Ioanact, ne-am intalnit la alt subiect de pe acest forum.
V-am mai urmarit eu din umbra, dar trebuie sa recunosc ca nu prea am timp sa scriu, dar voi incerca sa tin pasul cu voi.
Multumesc.

http://family.webshots.com/album/578510217KNaykZ?vhost=family&start=28

Irene

It's not how good you are, it's how good you want to be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

irene26...bine ai venit... este frumusica printesa ta...
sa iti traiasca si sanatate....

mama adelinei 16.04.2010

http://bebelina.sunphoto.ro

Mergi la inceput

irene bine ai venit! am vazut albumul, diana e o fetita tare dulce:)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Salutare. Sunt si eu pe aici, dar nu am chef de scris, fara un motiv anume.

LML tuturor iepurasilor de ieri si azi

Am vazut toate pozele, toti sunt atat de scumpi.

Intrebare Am un dovlecel de ala de copt. Cum sa i-l pregatesc?

Fetele, mai puneti meniul, sa ne mai inspiram si noi.

La noi, meniul de ieri:
- dimineata: piersica+prunde+4 masuri de cereale cu biscuiti
- pranz: branzica+piure de legume(dovlecel, cartof dulce) si un bot de mamaliga de la noi(cat o nuca )
- aseara: iaurtel

Meniu azi:
- dimineata: piersica+prunde+3 masuri de cereale cu biscuiti
- pranz: ardei copt rosu+dovlecel+piept de pui
- diseara: cartof copt cu iurtel

Eric e tare marait, nu stiu ce are. Ieri am avut o experienta care m-a mahnit teribil. Stiu ca s-a tot discutat de preoti si reguli tampite, nu ma asteptam sa dau eu peste unul. M-am dus pe la 8.30 sa il impartasesc pe Eric. DUpa ce am intrebat mai multa lume, inclusiv la lumanari si toti mi-au spus ca e ok, a venit preotul si mi-a zis ca se impartasesc copiii doar la 11.30 ca alea sunt randuielile. Api ca sa ma scuze, eu unui bebelus nu ii pot face program dupa biserica, asa ca am plecat nervoasa, mai ales ca il tinusem pe Eric mai bine de jumate de ora in brate, varsase pe mine si era si somnoros.
M-a demoralizat mult intamplarea, pentru ca la noi in Moldova nu am auzit de astfel de "randuieli". Si iar m-au facut sa nu ma simt "acasa" aici.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Citat:
citat din mesajul lui irene26

Salut toate fetele de la acest subiect!
Numele meu este Irene si sunt o proaspata mamica de iepuras, am o fetita superba de aproape 6 luni.
Acestea sunt datele despre fetita mea: Diana, nascuta natural pe 17 martie, 2010; cu o greutate de 3,505 kg la nastere, avand o lungime de 50 cm, apgr 10.
O stiu deja pe Ioanact, ne-am intalnit la alt subiect de pe acest forum.
V-am mai urmarit eu din umbra, dar trebuie sa recunosc ca nu prea am timp sa scriu, dar voi incerca sa tin pasul cu voi.
Multumesc.

http://family.webshots.com/album/578510217KNaykZ?vhost=family&start=28

Irene

It's not how good you are, it's how good you want to be

IRENE - bine ai venit si sper sa ne scrii cat mai des Ai o iepurica superba! cred ca suntem f norocoase caci aici avem numai iepurici unul si unul!

STANUCEL - si eu am lucrat ceva timp in resurse umane (partea de recrutare) si mi-a placut f mult. a lucra cu oamenii imi place mult si ai multe de invatat. e un domeniu in care mi-ar place sa pot lucra si aici dar ar trebui sa fac din nou un master..ceva ..ca sa invat legislatia in vigoare aici (desi fiind in linie cu directivele europene n-ar trebui sa fie asa mari diferente dar la nivel practic am observat multe deviatii mai mult sau mai putin legale care tin de cutume mai mult decat de legislatie...tara latina ce sa-i faci!)

Asa e..mai tarziu o sa vreau sa petrec timpul cu Ricky si el o sa prefere sa iasa cu baietii la fotbal sau cine mai stie ce! ideal ar fi sa fac si o fetita ca sa am companie la shopping!

de Riccardo

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Fetelor, multumim pt urarea de bine Justinei!

Am vazut poze cu frumoasa si dulcea Maria de mami Oanka si o Mariuca..
Pui poze si nu anunti?..m spune-ne despre voi.

Stanucel f bine ca o impartasesti maine..si daca se poate cat m des.
irene bine-ai venit printre noi!
O sa te trec eu pe listuta daca n-a facut altcineva lucrul asta.
Sa povestesti cand ai timp despre voi.

Fetelor, la noi a inceput o per m grea..spun asta..ca de ex maine sotul tb sa fie la biserica (7 - 7 si ceva),, eu la 8:30 o duc pe Ioana la gradinita, pe Justina cu cine o las?..ea doarme, de obicei pana la 10-11.
Azi a stat sotul cu ea pana la 9..si a tb sa plece la scoala sa faca o mica slujba pt deschiderea anului scolar..si Justina dormea (la 8 papase si-a adormit)..a lasat-o singura 30'..pana am venit eu.
Cand am ajuns acasa ea dormea..mititica ( bine ca e cuminte..ca daca era un copil m plangacios..n-aveam incotro).
S-a trezit dupa un sfert de h..si dupa 10' venise si sotul.
Am papat toti 3 , Justina lapticul.
Si maine tb sa o las pana o duc pe Ioana la gradi....s-o trezesc, pana o imbrac..ii 'stric' si somnul..ca ea daca n-a dormit cand ii era somn, am chinui 1 h s-o adorm..
Gradinita e-aproape de casa..maine nu m dureaza asa mult..cred ca in 10' sunt acasa.
Asta nu e nimic..dar dupa 2 ani tb sa ma angajez..at Justina va fi m mare, nu m sta in patut (c-a acum)..cine o stea cu ele..off, ca ma gandesc de pe-acum ce-o sa fie.
Va sta sotul, dar cand are servicii..ii i-a cu el.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

ioana ce bine se simte ioana la gradi!
abia astept sa mearga si ivan zilele astea

oana imi pare de experienta! dar nah bine ca mai vad si eu la voi, poate ii duc si eu la impartasit vreodata :)
dovleacul daca e din ala galben de halloween, tai bucatele sau cat vrei si.l pui la fiert, iese foarte bun, cremos

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Oana nasol!
Eu stiu ca bebelusii se impartasesc la orice ora vii la biserica..
Fel de fel de preoti..
E de-adevarat ca atunci e momentul impartasaniei..aprox 11..asa e si la noi..dar daca voi ati venit m dvm tb sa-l impartaseasca.
Noi, mergem dupa 10 la biserica, pt ca at se trezeste Justina si uneori si Ioana...iar uneori se cam plictiseste Ioana daca stam m mult de 1 h jum.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput