Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (52)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Nu am poza in jumper ca nu o am la mine, a ramas acasa, dar pun si v-o arat. E incantata de el.

Ramy77 – multumesc. da a fost super tare faza cu sticla, a vazut sticla ca bea cineva bere si vazand ca are tata interes pt ea, am spalat-o si i-am dat-o de curiozitate sa vad ce face cu ea si s-a dus diresct cu ea spre gura. A si i-am pus niste apa in ea ca Gia nu bea apa nici sa o pici cu ceara , numai ceai defenicul de la HIPP.
Oricum a fost ras mare cu sticla de bere. Dar a baut de ziua ei o picatura de sampanie pt copii.

Ca scaunel de masa eu o sa ii iau din ala de lemn care mai tarziu se face scaunel si masuta de bebei. Adica ceva de genu http://www. Vanstore .ro/bambino-world-scaun-lemn-multifunctional-p-5144.html?osCsid=cec545eff6cb5915f397d6aa758d1229
Mi se pare si foarte stabil si imi pare foarte bine ca apoi nu trebuie sa il dau ca sa scap de el.
Ca sa nu mai zic ca un model asemanator am vazut sambata in Doraly la 150 lei. Nu ca as fi zgarcita dar daca e acelasi lucru de ce sa nu dam mai putini bani pe el ?

dayanara – multumim frumos. Ivan e cam gelos pe Silvana, sau e foarte posesiv pe ce e al lui. Dar cred ca in timp ii v-a dat tot ce vrea Silvanei. Oricum Silvana inca nu ii poate lua jucariile, cand incepe sa mearga ea calumea de-a buselea atunci e pericol mare.

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna, fetele!

Doar ce-am venit de la gradinita..Ioana a ramas. (la 12 tb sa o i-au)..a fost f cuminte, n-a plans..Yuppii! Am fata mare!
Avem o poza dar e cu spatele, se vede numai parul..Cand ma duc s-o i-au poate reusesc sa-i m fac.

Pana atunci urez La multe lunite si anisori , sarbatoritilor de azi: Tudor Florian, Stefan Daniel si Sara Natalie!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

buna dimineata mai pe la pranz asa !
Gata au plecat musafirii...casa e vraiste si eu stau pe forum . Dar pana diseara cand vine tati acasa le termin eu.
Cat au stat ai mei la noi inweekend, Theo se lipise de tot de mama. Cand il lua in brate se lipea efectiv de pieptul ei si statea acolo cumintel pana adormea.
Sambata i-am chemat la masa si pe socrii mei si bineinteles ca ma incadrez si eu in categoria fetelor cu soacre specimen !
Ai mei care vin de la 300 de km departare sa-si vada nepotul si nu mai pot de dragul lui, l-au vazut de mai multe ori decat soacra mea care sta la 3 km de noi. Si cum soacra mea sufera de sinceritate debordanta s-a mai si apucat sa spuna: "vaaai cuscra mie imi plac copiii dar sa-i tina altu' in brate, ca mie mi-a dat d-zeu 4 copii dar abia i-am suportat cat au fost mici!"
In fine..nu mai dezvolt capitolul "soacra" ca ma apuca nebunelile iar!!

Andra_s am vazut filmuletul cu Ianis, bucatar il faci la cum amesteca el acolo cu lingura!!
Am inceput sa ma uit si eu pe net la modele de scaun de masa dar nu prea stiu ce sa aleg. Nu vreau ceva foarte scump ca e cam limitat bugetul cu rata asta la casa .
Erina ce serios sta David acolo!
IoanaCt am vazut-o si pe Justina cu noii cercelusi!! Sa va fie de bine!
michelle_sf ciocolata de casa???? Dar eu sunt la putin regim asa ca nu-mi trebuie!!

gata ca s-a plictisit strumful...revin mai pe dupa amiaza

de Theodor Stefan (05.03.2010)

THEO la 6 lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

LALEXANDRA - bine ai revenit! imi pare rau ca ati fost bolnaviori si nu v-ati bucurat pe deplin de vizita acasa.sper ca sotul si Alessa sunt bine acum!

STANUCEL - welcome in the club! ca sa zic asa! si eu ma gandesc cu groaza ca mai am mult de stat acasa cu piticul. eu am fost destul de norocoasa sa am un job ptr care ma duceam de drag la munca. colegi exceptionali si multe satisfactii profesionale. nu ma plictiseam niciodata si de era nevoie, ma duceam si duminica la birou tot cu zambetul pe buze. asa ca acum imi vine greu sa ma adaptez la rutina vietii de mamica si sa nu am nimic nou de povestit cand vine sotul acasa (in fara de peripetiile iepuricului). dar asta e, e datoria noastra de mamici sa fim tari si sa trecem si peste perioada asta. sa ne bucuram la maxim de timpul petrecut cu puii nostri caci vor veni vremuri cand poate ne vom mai dori sa avem tot timpul liber pe care il petrecem acum cu copilasii nostri.

Ah..ca uitam

LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR DE AZI : FLORIAN DE VLADI, STEFAN DE SELINA SI SARA DE EMILIAPOP SA FIE SANATOSI SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mami de veveritz (19.04.2010)

Mergi la inceput

N-am mai reusit sa fac poze, pt ca a venit m repede acasa, adusa de o vecina.
I-am facut o poza, in hol..dar ii venea sa faca pipi si si0a ridicat fusta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Pentru mamicile cu experienta o intrebare :
ce scaun de masina sa iau ? Ca Gia nu mai incape in scoica si trebuie sa ii iau.
Vreau din alea de la 9-25 kg care se trag sa poate dormi.
Ce recomandati ?M-am uitat la http://www. bebe-mic .ro/mag/product.php?id_product=303
Ce ziceti e ok ?

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

O iau la pranz si o culc acasa. Sper sa pot face asa toata saptamana, ca in rest, nu stiu cat voi putea fiind singura cu asta mic. Daca se strica vremea mi-e mai greu sa ies cu el, ca nu pot lua si carutul.

Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Il iei si pe Casi la gradinita, cand o duci/iei pe Dami?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

sensibila chiar daca nu mai incape in scoica, ar fi bine sa iei un scaun care sa poata fi asezat cu spatele la directia de mers inca un timp

erina, tot in perioada fiestelor, vin pompierii si politia cu masini si echipament si lasa copiii sa se joace in masini sa butoneze si le dau cadouri, cate-o casca , carticele despre politie si pompieri etc
toti sunt inebuniti dupa asa ceva

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Buna dimineata,

v-am admirat noile fotografii... sa va traiasca puii... Cat despre scaune de masa noi mergem pe cele functionale si ca sa le aiba pana la 10-12 ani....asa ceva nu v-ar interesa sau sunt prea scumpe? de ex http://www. magazine-online .ro/piticulvesel/scaun-de-masa-lemn/scaun-de-masa-orange--266235
cat despe scaune de masina noi suntem fani maxicosi, da-s si astea scumpe...

Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Buna ziua fetele,

Sunt foarte fericita ca am inceput diversificarea. I-am dat suculet de mere, cateva lingurite si i-a placut tare mult. Isi sugea buzita dupa. Am implinit si noi 5 lunite si tare dragalas suntem. N-am mai pus de mult poze, insa promit, cat de curand .

Mami de Radu Alexandru (11.04.2010)

kaliakria - prima vacanta

www.youtube.com/watch?v=zs3Jhhq7ygU&feature=player_embedded#!" target="_blank">filmulet Raducu

Mergi la inceput