Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (52)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa sa stapaneasca maya sanatoasa salteaua, sa doarma bine

miria si eu vrea sa iau bodyuri cu maneca lunga pt silvana tot din kiabi, sa stii ca au fost f bune cele luate pana acum de acolo, se intind, dar nu se labarteaza...chiar m.am mirat

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Imi pare rau dupa jucariile Damianei, dar se adunasera prea multe ca sa mai tin si ce erau pentru bebelusi. Asa ca, le-am dat. Acuma, alti bani, alta distractie.
In curand o sa-mi iau barbatul si o sa auziti de mine ca de Bonnie si Clyde mioritici spargand banci sa-i iau lu'fii-miu pampersi si lu' Dami rechizite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

buna fetelor,

eu m-am plictisit acasa...nu mai am activitate (servici)
nu stiu ce sa mai fac....stau cu bebe acasa,dar nu este aceasi activitate ca la serv.
nu va este dor de servici? stati acasa doi ani??? eu asta fac....

nu intelegeti gresit ca nu mi-as dori sa stau ac.cu papusica mea,dar ies doar in parc,la cumparaturi,etc activitati de bebeline...:)

mama adelinei 16.04.2010

http://bebelina.sunphoto.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Ioanact – multumim frumos de urari

Am papat TORT (cine vrea sa vada ceva poze) si a fost foarte frumos. A primit jumper, salteluta muzica, un lantisor de aur de la nasi, flori ca doar suntem domnisoara mare si ceva banutzi de la strabunici, hanute de la bunici, adica costumas de iarna din 2 piese si un trening sic mov cu negru, dar foarte frumos.

La multe lunici iepurasilor : Tudor Florian de vladimirescu, Stefan Daniel de selina-d, Sara Natalie de emiliapop !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Neata,
HONEY, sa doarma Maya bine pe noua salteluta. Si noi vrem sa cumparam alta si nu stiu de care...tu ce i-ai luat?

LALEXANDRA, lasa, poate data viitoare nu veti mai fii asa ocupati.Imi pare rau ca nu v-ati simtit bine,sper ca acum si-au revenit sotul si Alessandro.Multa sanatate

Vrem sa luam si alt scaun de masina, in scoica nu mai incape,adica incape, dar nu mai putem sa legam centurile, acum, de cand o imbrac un pic mai grosut...si tot asa, nu stim ce sa luam. Fetele cu experienta,sfaturi, ceva?

Scaun de masa eu ma tot gandesc la Polly,mi se pare ok si nici nu e exagerat de scump.In Bumbo nu cred ca mai incape...am vazut ca e recomandat pana la 10 kg,si Briana are deja 9.250, deci nu merita sa dam bani pe el acum...

OANAIACOVITA,am uitat sa-ti spun, dar ma bucur tare mult ca Eric e ok si n-au fost probleme la analize si eco

Jucarii deocamdata nu mai luam nimic si asa le arunca toate pe jos si mi se par mai ok cele de dentitie,am gasit ceva care si zornaie,le spal mai usor si o poate lua de la capat cu aruncatul

MIRIA, la cate vrem si noi sa-i cumparam Brianei...ne primiti ca insotitori la spargeri?

Eu am gasit lingurite termosensibile de la Fackelmann,sunt mov si se fac roz aprins cand e prea calda mancarea.

VLADI, multa sanatate lui Floricica, imi pare rau sa vad ca nu scapati nicicum de tuse,saracutul

Nu mai stiu ce-am citit,recuperez tot pe diagonala si nu retin nimic
S-a trezit printesa, merg sa-i fac papica.
O zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Am uitat

La multe lunite iepurasilor : Tudor Florian de Vladimirescu, Stefan Daniel de Selina-d si Sara Natalie de Emiliapop!

SENSIBILA, frumos tortuletul, sa stapaneasca sanatoasa Gia cadourile si sa creasca mare!E tare haioasa poza cu sticla de bere

Mergi la inceput

miria alea din kiabi sunt de plusi cum zice denisa, dar n.am citit ca nu vrei, e un plus pt bebelusi, il poate suge, manca etc, nu cade nimic din el, nici nu lasa scame, eu i.am luat o carpa din aia din kiabi, am spalat.o si o suge toata ziua
si sa stii , chiar daca.s din plus n.au aluminiu :)))

briana ai dreptate la 9 kg deja nu merita sa mai iei bumbo...

stanucel ba da eu te inteleg perfect! eu la munca nu ma duc ca nu-mi place, dar planuiesc iesiri cu prietenele de aici , deja vrem sa mergem intr.o noapte unde vin nu stiu ce dj, nu ma intereseaza si nici nu.mi place muzica aia, dar merg de dragul iesirii, dupa 11 cand adoarme silvana, leo sta cu ei si eu plec

am vazut poze cu gia! ce tort frumos are si ce mare e!

POZE

Mergi la inceput

miria ivan mai avea cateva jucarioare pt bebelusi dar nu i le da silvanei...abia abia am scos de la el chestii care se agata de carucior :)

sa vezi ce.am patit ieri, am luat o masina a lui ivan de tabla, de metal , ma rog nu de bebelusi, si mi.a smuls.o din mana ivan, in smulgerea aia mi.a tras cu ea in cap, fara sa vrea, dar zau ca am vazut stele verzi! in tampla mi.a dat, mi.a amortit si maxilarul!
daca ii tragea silvanei cred ca o omora nu alta
apoi seara i.am dat sa muste ce mancam eu, mama a ajuns la deget si mi.a tras o muscatura!
asa ca ieri m.a casapit bine ivan

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

STANUCEL - Depinde ce profesie ai si cum era la tine la servici.
Eu aveam un servici tare greu si prea putin stateam in birou, desi beneficiam de unul.
In plus, salariul ajunsese inegal muncii.
E drept, ca-mi e dor de unii colegi si de atmosfera de acolo, mai ales ca eram sufletul departamentului unde lucram.

Dar si acasa imi gasesc ce face, mai ales ca pictez. In plus, treburile cu copiii ma tin intr-o permanenta actiune. E ziulica prea scurta pentru cate mai am de facut si nu ajung sa le fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna fetele!

Ce ma oftic! cand mi-am propus si eu sa ies la cumparaturi a inceput afurisita de ploaie si masina e in service ca sa-i rezolve zgarietura...Am terminat si LP asa ca pana deseara trebuie sa ies sa cumpar! offf ce rau e sa nu ai pe nimeni sa lasi copchilu' chiar si 10 minute!

Abia astept sa ajung in tara sa las si eu bebelu' cu mama si sa ies de nebuna , sa ma duuc chiar si asa fara directie... De fapt directia e stabilita...la salon la masaj!

La capitolul jucarii Riccardo are 3 mari si late! o testoasa pe care o musca de fata cand ii e foame, o brosca pe care o trage de craci ca sa cante (numai ca acum s-a terminat bateria si nu se poate schimba ) si o chestie din aia de ros ptr cand ies dintii la care el roade manerul. recent nu am mai cumparat jucarii , desi imi propusesem, ptr ca vad ca noua lui distractie e sa se ia la tranta cu toate pernele pe care le gaseste. sta si cate 30 de minute pe pat sau canapea facand tumbe cu perna! Cand se va plictisi de perne o sa-i iau jucarele noi.

Acum sta si el in funduletz si e tare haios cand se misca precum un hopa mitica

Ionaa28, Ioanact , Dayanara multzam ptr aprecierile la adresa pozicilor noastre. Locatia era intr-adevar f dragutza iar inauntru restaurantul era gen crama, cam cum e cel de la hotel CARO in Bucuresti ptr cine il stie ( am fost odata la un botez acolo si mi-a placut mult).

DAYANARA - bun pontul cu linguritele termosensibiloase O sa iau si eu!

Joi am facut programare la pediatra sa se uite un pic la putzulica lui mister Ricky. ea mi-a zis s-a decalotez usurel la fiecare baita dar nu stiu daca fac treaba cum trebuie ca tare mi-e mila , iar sotul nici nu vrea sa-l atinga ca ii e si mai mila!asa ca vreau sa fiu sigura ca e ok.

IOANACT - pupicei ptr papusica ta cu cercelusi E f adevarat ca faci copii frumosi!

Ma duc sa mai vad poze noi (daca ma lasa musiu Riccardo) si revin.

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mami de veveritz (19.04.2010)

Mergi la inceput