Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *271*
Raspunsuri - Pagina 9
doniro spune:
Si mie imi place mult poza aia. Sa ii lasati parul sa creascaaaa E prea frumoasa ca sa o mai tundeti scurt, parerea mea; fara suparare .
Fetelor, voi mai dati Vigantol clopoteilor? Noua ne-a zis o doctorita sa le dam copiilor pana pe la 7 ani Vigantoletten (tablete), ca sa evitam pe viitor afectiunile oaselor, mai ales la fetite.
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
madalina28 spune:
Eu ii dau in continuare vigantol, mi-a spus dr ca pana la 5ani, mi se pare mai simplu de administrat deschide gurita si pac 2picaturi.
miri_mik spune:
lala20: numai pt nas infundat si muci.... la gradi cu ea. nu fa greseala, o zi da o zi ba, aiuristic, indiferent daca e mucita sau nu. acu isi face imunitatea. daca nu ii faci vreun tratament special, daca nu are febra, la gradi cu voi:) jeremy merge azi la medic sa ne dea ceva pt tuse, dar apoi la chantal:d
revin:)
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
ginnette spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doniro Fetelor, voi mai dati Vigantol clopoteilor? Noua ne-a zis o doctorita sa le dam copiilor pana pe la 7 ani Vigantoletten (tablete), ca sa evitam pe viitor afectiunile oaselor, mai ales la fetite. Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008) |
Da, o sa-i dau iar din octombrie (trebuia din sept, dar am uitat ).
I-am dat apan in aprilie inclusiv; mi-a zis pediatra sa-i dau in toate lunile cu R.
Si tot asa, 2pic/ dimineata.
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
LaLa_20 spune:
Miri...si voi... sa ii treaca repede puiului...de aseara ii da si cu tuse...si doamana a zis ca e mai bine sa o ma tin acasa...sa vad maine cum e...ca am dat-o pe leacuri naturiste... si o tin acum ca sunt iara fara servici...ca daca nu as fi putut as fi facut-o pachet...dar de readaptare imi e si mie...
Merg sa vad si eu pozele cu scumpa Paty si revin...
Laura,mamica de minune Bianca...sau doua suflete roz
Adevaratul camin nu este cladit cu mainile, ci cu inima.
Speranta este ea insasi un soi de fericire si ,poate, principala fericire pe care aceasta lume o ofera.
LaLa_20 spune:
ochisori scumpi si frumosi...tare scumpa frumoasa Paty...cat a crescut...
Eu de vigantol am uitat sa intreb doctora...
Laura,mamica de minune Bianca...sau doua suflete roz
Adevaratul camin nu este cladit cu mainile, ci cu inima.
Speranta este ea insasi un soi de fericire si ,poate, principala fericire pe care aceasta lume o ofera.
miri_mik spune:
409, 505, 515, 512, 543! deci... e o frumoasa de pici! dar mami, cu mana pe inima, n-o mai tunde scurt! cand vad buclitsele alea care se straduie sa se incarliontseze.... vai, mi se rupe sufletul ca nu le lasi sa creasca:)
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
gattasalvaje spune:
Ola zuzici !
Ma incearca asa un sentiment de inima albastra cand realizez ca a trecut vara , ca toamna isi intra in drepturi...miroase a frunze uscate , ziua s-a micsorat rau , e din ce in ce mai frig. Nuuu vreaaau ! Parca a trecut prea repede vara !
Nu stiu ce am , cred ca ma paste un pui de depresie ...mi-e tare greu fara zuza mea mica ! Imi vine sa mor luni dimineata cand plec de la Campulung si o las adormita . Toata saptamana sunt amortita , deprimata , fara chef ...nu astept decat sa se faca vineri si sa zbor la puiul meu.
Din pacate , trebuie s-o mai tin acolo ceva timp , pana termina maica-mea cu lucrarile agricole de toamna si va putea sa vina in Bucuresti.
La gradinita nu mi-o primeste decat la program scurt si n-am cum sa o duc , ca n-ar avea cine s-o ia la pranz. Uuufff , sper ca pana la 15 octombrie sa-mi aduc copilul acasa.
Am vazut poze cu clopotzici , una mai frumoasa ca cealalta
Marinela , chiar...de ce o tunzi asa scurt pe Alexia ? Are asa un chip angelic si perisorul ala blond si carliontat ii venea superb . Eu am suferit in copilarie pt ca ai mei ma tundeau baieteste si mi-am zis ca , daca voi avea o fetita , ii voi lasa parul mare . Indiferent cat de greu imi este cu spalatul pe cap , cu descurcatul , cu legatul coditelor ( chestie pe care Sara o uraste ) , nu-i voi mai taia parul , doar bretonul sa nu-i intre in ochi.
Legat de Vigantol , pediatra Sarei mi-a zis ca , dupa 2 ani este apa de ploaie si ca n-are rost sa-i mai dau . Acelasi lucru mi l-a zis si Dr. Basca de la Gr. Alexandrescu , ca e o vrajeala cu vigantolul si ca , daca copilul merge la mare , sta in aer liber vara , are parte de soare , nu are nevoie de Vigantol ca sa asimileze calciul.Vreau sa-i fac acum , inainte sa inceapa gradi , niste analize si vedem atunci daca este sau nu cazul de vreun supliment.
As fi vrut si eu sa incep sa-i dau Imunoroyal , dar nu gasesc nicaieri Roli , potzi sa-mi zici de unde le luai tu baietilor ?Mai vroiam sa te intreb cat timp ar fi bine sa-i dau Sarei ?
Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE
Povestea nasterii
ginnette spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gattasalvaje Ola zuzici ! As fi vrut si eu sa incep sa-i dau Imunoroyal , dar nu gasesc nicaieri Roli , potzi sa-mi zici de unde le luai tu baietilor ?Mai vroiam sa te intreb cat timp ar fi bine sa-i dau Sarei ? Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 ) Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE POZE RECENTE Povestea nasterii |
Uite www.magazine-online.ro/medactiv/suplimente-nutritive-speciale/imuno-royal-junior-sirop-100ml-laboratoarele-medica--5487" target="_blank">aici; dar nu stiu daca este la fel cu cel pe care l-a dat Roli baietilor.
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
gattasalvaje spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ginnette
Uite www.magazine-online.ro/medactiv/suplimente-nutritive-speciale/imuno-royal-junior-sirop-100ml-laboratoarele-medica--5487" target="_blank">aici; dar nu stiu daca este la fel cu cel pe care l-a dat Roli baietilor. Roxana si Adela - 09.12.2007 ! Buburuza de 2 ani Albume |
Rox , merci mult , asta cred ca e ...mai dau azi o tura pe la farmacii si daca nu gasesc , comand pe net.
Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE
Povestea nasterii