Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *271*
Raspunsuri - Pagina 8
roli25 spune:
Sunt tare suparata. Cred ca virusul care ne-a atacat burtile la mare, inca ne da tarcoale. Andrei aseara a facut febra, azi din nou. Se plange ca-l doare burta si nu mananca nimic. Nu a facut nici un kk nasol, dar mi-e teama. Azi a stat acasa si s-a marait toata ziua.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
danybv spune:
Buna seara dragele mele
Am intrat sa urez si eu sanatate multa clopoteilor bolnaviori.
Am vazut foarte multe poze cu ei si familiile lor. Nu nominalizez ca sa nu omit pe cineva.
Condoleante Laura_D familiei tale. Dumnezeu sa va ocroteasca si sa fiti sanatosi. Dumnezeu sa-l odihneasca pe tatal tau
Despre noi ce va spun. Suntem bine cu totii.
Andrei si Maria au inceput gradinita. Maria este in aceasi grupa cu fratiorul ei, adica la grupa mijlocie. Maria s-a integrat foarte bine la gradinita. Ii place mult. Plange cand o luam acasa
Eu astept luna octombrie ca sa merg la Bucuresti la control cu auzul. Sa vedem ce-mi spune dr.
Ma pregatesc sufleteste pentru operatie sau ce va hotara el .
Am ramas datoare cu niste multumiri celor care mi-au ascultat melodia cantata de mine. Cate un pupic pt fiecare si o floricica.
Acum lucrez la un album pentru parintii mei. Vreau sa le fac o supriza frumoasa si lacrimogena de Craciun.
Va doresc o seara frumoasa si linistita tuturor.
danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
www.trilulilu.ro/danybv/cf92b5c8a8098e" target="_blank"> Dedicatie pentru soacre
Ioanact spune:
Buna seara!
A fost pana la urma bine la gradinita. Cand am fost sa o i-au se juca cu fetitele in nisip.
Numai cand am ajuns in fata portii, tipa ca vroia la copii, la leagane..dar s-a linistit, dupa ce i-am facut un dus.
Dupa ce s-a trezit am vazut ca ii curge nasul si avea febra 38,2 ..mda, de-acum sa ma astept la raceli.
Sper sa-i treaca si sa nu si Justina.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ellenuta spune:
salutare fetele
dau si eu buzna .. am citit din urma, sunt la curent cu toate, insa, stau tare rau cu timpul ..
va rog sa-mi ziceti si mie daca ati vazut pe undeva cana de baut ptr copii cu hello kitty? am vazut la cineva in parc, am forat netul insa nu dau de ea .. are capac si arata asa ca un mic termos .. saru-mana anticipat!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
doniro spune:
Elena, uite aici: http://www.mastershop.ro/hello_kitty_sweet_heart_bidon_sport_600_ml_end6123.html
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
emabucuresti spune:
buna dragelor,
La multi ani Sofiilor noastre dragi! si scuzata fie-mi intarzierea. pupicei!
ma bucur ca se adapteaza la gradi copilasii, si milan e topit dupa gradi, vrea din nou dar ne abtinem in arna, poate ii vom duce pe amandoi odata, toamna urmatoare.
shose ma bucurca ne dati vesti depre voi, mai scrie draga mea, ce mai faceti voi frumoaselor?
eu ma bucur ca am gasit patuturi suspendatept baietei, nu la ikea desisunt fanul lor nr1) ci la kika, sunt foarye incantata, va voi arata poze cand e totul aranjat
LaLa_20 spune:
Hello!
Pe fuga...ca sunt lovita de o mare depressie....Nimic nu imi iese bine in ultimul timp.
Miri......curios ca la plecare cu greu accepta sa mearga,vrea sa ramana la gradi...a luat si un pui de raceala si vineri nu a fost,dar luni cred ca o duc...sa o tin acasa doar pt nas infundat si tuse?Cand altii iau dus bolnavi dea binelea...
Laura,mamica de minune Bianca...sau doua suflete roz
Adevaratul camin nu este cladit cu mainile, ci cu inima.
Speranta este ea insasi un soi de fericire si ,poate, principala fericire pe care aceasta lume o ofera.
irlandeza spune:
Bine v-am regasit,
Vad ca scrieti de zor......ce bine ca puteti. Eu mai rarut, pt. ca Alexia imi ocupa aproapte tot timpul, iar cel ramas, treburile casnice .
Am citit ca , clopoteii au inceput gradinita. Si noi am inceput din 16, avem doar 2 zile, dar parca merge din totdeauna acolo, ai place tare mult, nu a plans deloc, singurul lucru care ma preocupa e ca vineri a muscat 2 copii de mana, nu stiu daca tare sau daca doar si-a apropiat buzele de mana........azi a facut-o si cu mine, ca nu i-a convenit ei ceva, dar nu m-a muscat, doar m-a apucat cu buzele. Si asta doar din cauza ca s-a jucat luna asta cu o fetita care misca si pitiga pe toata lumea, sivad ca a copiat-o. Oare ce sa-i fac? I-am explicat ca nu-i bine, ca-i doare, ca nu o mai primeste la gradi daca face asa, ca vin parintii copiilor la noi sa ne certe........
Educatoarea a zis ca a pus-o in time-out cateva minute, dar nu prea pricepe ea, crede ca-i un joc.
In rest, suntem bine, am fost toata vara in Ro., ce bine si cald, iar acum la noi sunt 5-6 grade dimineata si seara. Si ploua maruntel........ Noroc ca ne-am luat abonament la o sala de sport si o ducem si pe ea la bazin, cat de des putem, ca-i place, dar nu vrea sa invete sa innoate , are asa o personalitate...si-i incapatanata tare.
Sa va pun si cateva poze, nu multe, ca nici voi nu aveti prea mult timp........
Va pupam si sper sa intru mia des.
BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LaLa_20 Miri......curios ca la plecare cu greu accepta sa mearga,vrea sa ramana la gradi...a luat si un pui de raceala si vineri nu a fost,dar luni cred ca o duc...sa o tin acasa doar pt nas infundat si tuse?Cand altii iau dus bolnavi dea binelea.. Laura,mamica de minune Bianca...sau doua suflete roz |
Buna!
Si noi suntem racite. Ce nasol sa fim toate 3 .
Intai a racit Ioana ( de la gradi a luat, ca si colega ei de banca a racit)
apoi i-a dat si Justinei si la urma si mie. ( mie îmi m curge nasul si ma doare un pic gâtul)
Ele sunt m bine, Ioana tuseste, iar Justina m are mucisori, dar e m bn fata de ieri.
Pe , Ioana n-o duc mâine la gradinita.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
madalina28 spune:
Irlandeza cat de frumoasa poate fi Pati si ce mare a crescut, ma bucur tare ca ne dati vesti despre voi, sti mie mi se pare ca i se potriveste mai bine numele de Pattricia , poza asta m-a dat pe spate, este superba!