Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *271*
Raspunsuri - Pagina 7
doniro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miri_mik e o stare generala de nervozitate acasa. bruno cere atentie si e foarte obraznic, eu n-am rabdare si vad negru inaintea ochilor cand ridica mana la mine si ma ameninta ca ma loveste, sacha zbiara de ce-l cert pe bruno, bruno il pocneste gratuit pe sacha ca e frustrat, eu ma enervez de doua ori mai tare si toate sau aproape toate se intampla cand jeremy e la mine in brate si bea bibe..... numai zen nu sunt, si imi trec ganduri criminale in cap, si stiu ca nu fac bine, si nu ma pot controla mereu. si inchipuiti-va cum escaladeaza conflictul daca domnul sot tipa la ei! nici nu stiam ca are voce... miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010) Povestea pseudo-nasterii Povestea nasterii |
Idem, -1 copil . Parca descrii scenele atat de dese care au loc la noi in casa... si tu tanjesti dupa ei cand sunt la gradi/scoala??? Din nou moaaaaaaaa!!!
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
miri_mik spune:
fericirea mea s-a terminat brusc: sacha s-a trezit cand am intrat cu bruno in casa, care a inceput sa tipe ca nu merge in pat daca sacha ramane jos si care evident l-a trezit pe jeremy. cu care sa incep????
vroiam sa dorm o ora:((((
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
doniro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miri_mik fericirea mea s-a terminat brusc: sacha s-a trezit cand am intrat cu bruno in casa, care a inceput sa tipe ca nu merge in pat daca sacha ramane jos si care evident l-a trezit pe jeremy. cu care sa incep???? vroiam sa dorm o ora:(((( miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010) Povestea pseudo-nasterii Povestea nasterii |
TRAIASCA GRADINITA SI CRESAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!
PS: Sa imi spui cand incep sa te agasez . Aaaa, deja???
miri_mik spune:
doniro, traiasca! dar sa ajuunga amandoi la acelasi program, adica pana la 3juma, ca pana acolo... capiez frateeeeeeeeeeeeee!
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
roli25 spune:
Miri putere si rabdare. Greu, da frumos, stii nu?
Noi am venit din parc cu Andrei in urlete de somn. Abia am apucat sa-i dau mancare si sa-l spal. La 9 era in lumea viselor. Desi la gradi ii scoate in fiecare zi, cand ii iau mergem direct in parc pana seara ca sa furam ultimele zile de vara, asa ca seara sunt rupti.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
Ioanact spune:
Buna seara!
Am revenit cu pozele Ioanei in a treia zi de gradinita..si cateva cu Justina.
Lala_D si Ioana doarme 2 - 2h jum.
Seara (19:30-20) se cere singura la nani, iar dimineata se trezeste singura ..pana acum asa a fost.
miri_mik da, asa e! Au activ la gradi..insa cand e obosita se intampla sa se scape..Azi a fost bine.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
miri_mik spune:
grrrrrrrrrrrrrrneatsaaaaaaaaa!
e un frig frate!
roli, bine ca maia veti vara, noi nici miros de asa ceva nu mai avem, d-apoi soare sau cald! si in general toaman belgiana e superba, eh anul asta nu! atata ca mi-e iarba verde verde verde in curte. trebuie taiata, dar explica-i asta sotului... deci n-am nici macar o vaga inspiratie sa merg cu micii in parc (la cat de aiurea dorm...) si nici ei nu mai au chef sa se urneasca, nici macar in tersasa, si ma oftica rau.. sacha ma innebunesteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! indiferent cat, cum, de la ce ora, de cate ori doarme... la 6-6.30 e in picioare si ne trezeste in tipete!!! pe noi si pe vecinii de strada. o sa-mi faca astia reclamatie:( bruno e "rupt in gura" de oboseala, jeremy se trezeste si el ceas la 6, ca deh...asa ca daca face sacha o exceptie, s eapuca el de cantat....
apropos de bebei, justina a crescut mult si e frumoasa foooooooooooooooooc! cat despre domnisoara zuluf, eu o vad ca seamana foarte bine cu tine (adica cu doamana mama ei:) o scumpa si jumatate!
jeremy ne-a capiat azi noapte. cica i-a facut taica-sau bibe....a pus fulgi d eorez, dar cred ca nitel mai mult decat....cazul, asa ca la 12 plansete de sa mor nu alta, la 2 la fel, la 5 gemete.... va imaginati deci ca-mi vine sa musc de nervi si ciuda. azi e iar o zi decalata: jeremy s-a dus la kine cu tati, sacha vine la 12, bruno la 3juma, sedinta cu parintii la 4, jeremy acasa d ela chantal la...5 cred:(((( uf!
dar maine e sambata si vine bbsitteritsaaaaaaaaaaaaa! i-haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! shopping pna pic gramada. n-avem bani dar sa ies, sa vad, sa bat magazine, sa comentez, sa salivez sa cad moarta lata la amiaz odata cu copiii, delicios! vedeti? pt ziua de sambata traiesc eu:p)))))))))
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
Ioanact spune:
Buna dimineata!
Poftiti la o !
miri_mik multumim pt complimente!
Azi n-a m fost ok la gradinita..Ioanei ii era somn si nu vroia sa stea, ba chiar a inceput sa planga cand a luat-o in brate d-na educatoare. Striga:'mami, nani'. Off..nu s-o fi odihnit.
Vad ca nu m-au sunat pana acum, sper ca au calmat-o..si m sper sa nu faca pe ea daca e obosita.
Justina si ea a fost obosita, de ieri (am daramat o soba si am ridicat-o din nou, si-a durat 2 zile exact in camera Justinei si inca o camera - o soba care da in 2 camere, si-a tb sa o culc in carut)..dormea in carut cate 30 ' 3-4 reprize..asa ca dupa ce-a terminat soba si eu cu sotul smotru, am iesit la o plimbare de la 19:30 pana la 21..si inca m dormea, dar imi era frig si-am bagat-o in casa si-am lasat-o sa m doarma in carut..dupe 15' s-a trezit, am schimbat-o, i-am dat laptic (100 ml) si la 22 dormea pana azi dimineata la 6.
Acum, doarme linistita in patutul ei..mititica, am cam chinuit-o..dar a trecut.
In schimb Ioana a dormit in camera ei, cu tot cu zgomot..(m batea nenea ala la soba)..si-a dormit 2 h jum..si aseara la 20 dormea..
Probabil a crezut ca azi e Sambata ..apropo cum ii voi explica ca in weekend tb sa stea acasa..
Am incercat ieri sa-i explic..ca Sambata si Duminica copii stau acasa si se odihnesc, dar nu stiu ce-a inteles .
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
madalina28 spune:
Am intrat si eu o fuguta sa spun
La multi ani Sofiilor noastre dragi!Sofia-Elena, Clara-Sophia, bb Anna-Sophia si binenteles Sofiucai mele!
Nu prea avem cu ce sa ne laudam vad ca suntem printre putinii clopotei care mai "copilaresc" pana la anul.
doniro spune:
In seara asta sunt de capul meu, dorm fara intreruperi pt pus copii pe olita/linistit baietel care viseaza urat...
Sotul a dus copiii la Snagov, unde merg si eu dupa serviciu (lucrez maine pana la 13).
Ahh, ce viata...