Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (15)
Raspunsuri - Pagina 8
zguby77 spune:
Neata buna, LA MULTI ANI la toate sarbatoritele si sarbatoritii, sa fiti sanatoaesi fericiti si iubiti!
Asta ziceam si eu, ca acum apar tot felul de studii care ne spun ce si cum sa facem , de parca noi nu avem un cap sa gandim. Cum scria cineva mai devreme ca mai demult incepeau diversificarea la 1 luna jumate, nu cred ca e necesar nici un studiu sa ne dam seama ca e o prostie. Dar va spun din proprie experienta ca pe Matei l-am invata la wc de la 1 an jumate, totul a durat cateva zile in care m-am tinut efectiv de el. Sa stiti ca si pentru ei e o usurare sa scape de pampers si sa invete sa-si controleze nevoile. Acum fiecare face cum crede, ca sa nu-l streseze il poate lasa pana la 3 ani.
Da oare d-an doctor psiholog la cat a invatat sa spuna
bubu30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NicoletaB dar nu sta pe antebrate si tras de pe spate inca nu-l poate tine Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55) |
Cum adica nu sta pe antebrate ?
Sa se aseze el singur asa, adica sa isi traga mainile de pe langa corp singur in fata sau se prabuseste daca il asezi tu ?
Te intreb pt ca noi am fost la kineto si iti recomand sa mergi si sa inveti cateva exercitii necesare pt aceasta problema si o sa se rezolve cu exercitiu.
Nu iti mai face atatea griji.
Sunt atatia copii care nu fac multe lucruri care ar trebui sa le faca pt varsta lor si alte mamici nici nu isi dau seama.
Mie kinetoterapeutul mi-a zis la fiecare miscare si pozitie a copiilor pt. ce varsta e si la unele erau in avans , la unele erau conform varstei corectate.
La neurolog ai fost cu el sau doar la ETF ?
bubu30 spune:
La multi ani Sabina !!!
Sa ai o zi minunata si o vacanta frumoasa in continuare alaturi de familia ta si sa fiti de-acum incolo cel putin atat de fericiti ca si azi !
P.S. Si pt. mine 13 sept. ramane o zi ff speciala : ziua in care am vazut cum arata un test de sarcina cu 2 linii dupa 3 ani in care am vazut cateva zeci de teste cu 1 linie
cris_09 spune:
citat din mesajul lui bubu30 La multi ani Sabina !!! Sa ai o zi minunata si o vacanta frumoasa in continuare alaturi de familia ta si sa fiti de-acum incolo cel putin atat de fericiti ca si azi ! P.S. Si pt. mine 13 sept. ramane o zi ff speciala : ziua in care am vazut cum arata un test de sarcina cu 2 linii dupa 3 ani in care am vazut cateva zeci de teste cu 1 linie Ruxi super fericita de Alexandra Maria si Alexandru Andrei - 2 mai 2010 |
Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Ioana5255 spune:
citat din mesajul lui bubu30 La multi ani Sabina !!! Sa ai o zi minunata si o vacanta frumoasa in continuare alaturi de familia ta si sa fiti de-acum incolo cel putin atat de fericiti ca si azi ! P.S. Si pt. mine 13 sept. ramane o zi ff speciala : ziua in care am vazut cum arata un test de sarcina cu 2 linii dupa 3 ani in care am vazut cateva zeci de teste cu 1 linie Ruxi super fericita de Alexandra Maria si Alexandru Andrei - 2 mai 2010 |
Multumesc Bubu. Te cred. Sotul meu cand am ramas insarcinata cu Alexandra dupa 6 ani de incercari nu a vrut sa imi ia nici un test, era satul de ele, a zis te imbraci si mergem direct la eco.
Nana, Laurita sper sa nu fie nimic grav cu Ade si Ilincuta.
n_a_n_a spune:
Am venit de la medic, diagnostic IACRS, si parca un strop de bronsita - din fericire nu se aude nimic rau la plamanei. Rinatiol 2%, cate 2 ml de doua ori pe zi - maine din nou la control sa-i "vada" plamanii, pentru ca situatia s-ar putea imbunatati, dar si inrautati (Doamne fereste!), asa ca mai bine sa suflam in iaurt .
edit: rhinathiol
Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010