Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (15)
Raspunsuri - Pagina 7
Alinutzaa spune:
Offff, acum am citit de puiuti bolnaviori.
Nana poate scapati si nu se agraveaza situatia de la tusea asta.
Laura sanatate multa Ilincai.
Si Tudorul meu de ieri este racit bine de tot. I-am dat Antoniei un oscilococcinum aseara, sper sa scape.
Tudor a zis ca ii da si ei raceala dar doar un pic ca cica e foarte mica. Sper sa nu se tina de cuvant.
Alina
Mamica de Toto (05.08.2007) si Sisi (18.05.2010)
aleesicoo spune:
nici eu dupa un an nu am mai facut pe mine si pe vremea aia spalau mamicile la scutece la greu, si nu cred k asteptau dupa noi pana la 2 3 ani , eu consider ca pe copil trebuie sa il si inveti nu neaparat ca il obligi sau ca il stresezi, dar pana va constientiza el k tre sa zik knd face pipi sau kk, noi parintii dam faliment
nici eu nu vreau sa intru in polemici, la fel ca si Nana fiecare face ce vrea cu copilul lui
fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!
n_a_n_a spune:
Fetelor , deja am vorbit cu pediatra si imediat ce mi se trezeste iubiricea mica, fugim sa ne vada! Dupa ce am tras cu ea, m-as duce fara jena si de trei ori pe zi ! Ufff! Nasoala perioada asta, parca si vad virusii colcaind in jurul nostru!
Laurita, Aka, Alinutza imi pare rau de puii vostrii! Aka, voi cu ce faceti aerosoli?
Mary, asa a inceput si Adelina, tusea sec de cateva ori pe zi, mai ales dimineata la prima ora; plus cativa mucisori. Acuma, de dimineata, nasucul e destul de plin si tusea productiva...
Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
aleesicoo spune:
Murica, am vaz poze cu printesa ta.o scumpa.exact asa sta si Karina cu pumnii, eu ii zic micuta Doroftei
Artu, mi-a placut tare mult poza cu "diversificarea"un inceput bun.pup mare
ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
aleesicoo spune:
Nana, iti tinem pumnii si te asteptam cu vesti bune!sper sa nu fie nimic grav cu Ade
Citat: |
citat din mesajul lui n_a_n_a Fetelor , deja am vorbit cu pediatra si imediat ce mi se trezeste iubiricea mica, fugim sa ne vada! Dupa ce am tras cu ea, m-as duce fara jena si de trei ori pe zi ! Ufff! Nasoala perioada asta, parca si vad virusii colcaind in jurul nostru! Laurita, Aka, Alinutza imi pare rau de puii vostrii! Aka, voi cu ce faceti aerosoli? Mary, asa a inceput si Adelina, tusea sec de cateva ori pe zi, mai ales dimineata la prima ora; plus cativa mucisori. Acuma, de dimineata, nasucul e destul de plin si tusea productiva... Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010 |
ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
r_ocsy spune:
Am revenit si noi ! Nu ne-am mai auzit dinainte de botez.
A fost tare cumintica in timpul botezului, a stat frumusel la nasa in brate si a studiat mediul inconjurator. Cel mai mult i-a placut candelabrul . La un moment dat o apucase vorbaraia si ii povestea de zor ceva preotului care s-a dovedit a fi un scump si nu ne-a bagat fata cu totul in apa . Reactia ei cand i-a bagat funduletul in apa nu a fost nici de suparare, nici de bucurie, era prea ocupata cu roaderea degetelelor insa s-a suparat teribil cand la ultima "scufundare" i-a aruncat preotul apa pe cap si atunci ne-a aratat cum stie dansa sa faca la nervi ... s-a potolit insa rapid. La petrecere a participat si dansa ca la ea efectul vinului nu si-a facut efectul , din contra nu avea chef de somn si era foarte curioasa de ceea ce se petrecea in sala. Pana la urma a cedat somnului , poate si din cauza ca am scos-o afara si fiind aerul rece si tare a adormit intr-un minut. Din acel moment mami s-a putut distra, domnisoara durmind dusa in camera pana la 5 dimineata cand ne-a dat trezire si ne-a tinut ocupati pana la amiaza aproape ( iar nu a vrut sa doarma ); mi-au cam cazut ochii in gura de somn iar dupa-masa am cedat, am lasat fata cu soacra si am dormit vreo 2 ore.
In concluzie, botezul a trecut repede si cu multa oboseala; sper sa reusesc sa pun si poze astazi.
Urmeaza episodul 2.
R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
aka spune:
Nana facem cu adrenalina si ser fiziologic.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna
NicoletaB spune:
multumesc fetelor de inurajari si pt urarile de ziua mamei mele. face juma' de secol
scuzat scrisul, dar in cealalta e al meu rasfatat
ne-am programat pt luna viitoar iar la eco pt fontanela. nu m-am ingrijorat pana acum, cand e n brate isi tine capul, dar nu sta pe antebrate si tras de pe spate inca nu-l poate tine
pana nu mi-am bagat morcovul cu faptul ca avem mic revarsat arahnoidian, nu am considerat copilul 'intarziat' in evolutia motorie
acu parca incep sa vad simptomele
nana-sanatate celei mici!
Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55)
oanarus spune:
Neata si de la noi!
La multi ani,Sabina! La multi ani mama Nicoletei!
Referitor la constipatie,Mihai a avut o perioada in care facea kk si la o sapt,insa nu l-am stimulat nici cu termometrul ,nici cu supozitor,ii mai dadeam cate o lingurita de bonisan, cand il deranja burtica,i-am mai dat si putin ceai de musetel,insa eu stiu ca la bebei alaptati exclusiv la san,nu se poate vorbi neaparat de constipatie daca atunci cand face kk, are consistenta normala!La Mihai n-am avut probleme cu colicii si atata vreme cat nu plangea si nu dadea semne ca il doare burtica, nu mi-am facut griji si l-am lasat in voia lui!Dupa o vreme s-a reglat si face o data pe zi.O fi bine,o fi rau, nu stiu, dar nu-mi fac stresuri inutile!
Diversificarea si pt mine e o mare nebuloasa,insa cand va fi momentul sa incepem ne vom dumiri noi!Pana atunci citesc tot ce tine de diversificare,insa cu cat citesc mai mult parca sunt tot mai in ceata!
Nu stiu ce ar trebui sa faca copii la 4 luni, al meu intinde mana dupa jucarie, dar n-o poate tine, isi scoate suzeta din gura si si-o baga inapoi(daca intre timp n-o scapa), dar el oricum baga in gura tot ce are in mana!Tine jucarii,daca i le dau eu ,dar pt scurt timp apoi le scapa, sta pe burtica isi tine capul insa mi se pare ca si-l scapa cateodata,isi roade degetele (unu cate unu), nu are tendinta de a se ridica in fund,zambeste ffff mult,toata ziua e cu gura pana la urechi!,gangureste si canta! De dormit doarme de la 21:30 la 4:30,5, papa scurt si iar somn pana la 9!
Cu olita si noi vom incepe sa ne imprietenim dupa 8 luni, mai mult in joaca,nu cred ca neapartat il voi stresa daca il voi aseza pe olita 10-15 min, dar nici nu voi face o tragedie daca pana la 2 ani n-o sa scapam de pampersi!
Nana,Laura, sanatate puiutelor voastre!Si noi avem mucisori,ii aspiram, si facem tare urat cateodata!
Ai mare dreptate Nana cu studiile comandate sa serveasca intereselor unor companii, insa la fel zic si eu ca fiecare face cum crede ca e mai bine pt copilul ei!