Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (15)
Raspunsuri - Pagina 17
NicoletaB spune:
Neata!
Va ofer un ceai negrurusesc cu aroma de mar si scortisoara!
Multumim de urari!
Tatyana-insanatosire celei mici!
Noi am folosit numai Premium iar acum suntem la nr 3 la Sleep&Play (pampers portocaliu) si cred ca ne trebuie 4.
Am folosit Happy la inceput, dar pt noi erau scurte in talie si cum noi suntem baiat 'potent' ne iesea pipi din pampers pana sus la gat, caci puta o tinem in sus. Pt fete e mai ok.
Nu am facut niciodata iritatie de la scutece. Il tin in fundul gol 10 min dupa fiecare schimbat sa se mai usuce umezeala si sa mai respire pielea. La noi cremele de fundulet luate inainte de nastere zac nedesfacute.
O zi frumoasa!
Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55)
cris_09 spune:
www.youtube.com/watch?v=S1gOjJAmDZM&feature=related" target="_blank">Buna dimineata lumeeee!!!
Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
NicoletaB spune:
Bratara rosie e de fapt o funda/panglica rosie indoita si care se inchide cu capse. N-am taiat-o caci se desira.
cris_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NicoletaB Bratara rosie e de fapt o funda/panglica rosie indoita si care se inchide cu capse. N-am taiat-o caci se desira. Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55) |
Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
zguby77 spune:
nata buna, si eu pe aici cu bagatu in seama, dar tocmai mi-am facut o cafea si n-am pe cine bate la cap. Piciu e la kktura de dim si inca se screme asa ca mai am 10 min libere :)
ca scutece folosesc Babylove nu stiu daca ati auzit de ele, se gasesc la magazinele EM, sunt ff bune si mult mai ieftine ca pampers.
o zi buna sa aveti
Vivela spune:
neata
si noi am folosit babylove de la DM. da, sunt ok, dar ca pret mi se par comparabile cu pampers. eu cand fac calculele, nu ma uit cat costa pachetul, ci bucata. ca pachetul de babylove e intr-adevar mai ieftin, dar are si mai putine scutece in el.
mai nou, am luat pufies, din auchan. nu mai stiu pe unde am citit de ei. da, sunt frumusei,colorati, cu subtirei, ca si textura sunt cam ca pampers, insa miros ff puternic a detergent, motiv pt care nu cred ca o sa mai cumpar chiar daca copilul meu nu se irita din cauza asta. cand il tin in brate insa am impresia ca tin un sac de detergent. ca pret, am dat pe un pachet de 82 de bucati 55 de lei, fata de pampers care - tot 82 de bucati - era la 60 de lei.
cred ca dupa ce epuizez stocul pe care il am o sa revin si eu la babylove.
_
Mami de D mare (2/9/07) si d mic (7/6/10)
bubu30 spune:
Neata !
Fetele care sunteti la al doilea copil spuneti-mi si mie va rog inainte de a intra banii pt CIC vine acasa ceva decizie ?
NicoletaB spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cris_09
Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010) |
saru-mana
asteptam pozele de la botez care nici acu' nu au sosit
La multi ani pt cel mic!
Sambata ne punem si noi fundul in miscare si plecam in concediu!