Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (15)
Raspunsuri - Pagina 16
taty_ana spune:
buna fetelor,
sunt tare suparata, pe langa faptul ca emma e racita acum a facut si o iritatie urata la fundulet care nu vrea sa-i treaca cu nimic...am dat-o cu nidoflor apoi am trecut la locoid care are hidrocortizon,ni l-a dat dr pt bubitele de pe fata si am citit ca-i bun si pentru fundulet....s-a vazut o usoara imbunatatire dar nu cine stie ce....cu ce as putea s-o mai dau?
eu presupun ca scutecul e de vina si sa va zic de ce....am trecut la urm nr si cand am deschis baxul m-a trasnit un miros de chimicale,de detergent dar am zis ca na asa trebuie sa fie si culmea folosesc pampers premium care care-i cel mai scump....astazi am luat happy sa vedem daca e ok...foloseste cineva marca asta?
....cu ce as mai putea s-o dau la fundulet,aveti idee?
cris_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui taty_ana buna fetelor, sunt tare suparata, pe langa faptul ca emma e racita acum a facut si o iritatie urata la fundulet care nu vrea sa-i treaca cu nimic...am dat-o cu nidoflor apoi am trecut la locoid care are hidrocortizon,ni l-a dat dr pt bubitele de pe fata si am citit ca-i bun si pentru fundulet....s-a vazut o usoara imbunatatire dar nu cine stie ce....cu ce as putea s-o mai dau? eu presupun ca scutecul e de vina si sa va zic de ce....am trecut la urm nr si cand am deschis baxul m-a trasnit un miros de chimicale,de detergent dar am zis ca na asa trebuie sa fie si culmea folosesc pampers premium care care-i cel mai scump....astazi am luat happy sa vedem daca e ok...foloseste cineva marca asta? ....cu ce as mai putea s-o dau la fundulet,aveti idee? mamica fericita de Emma Antonia(02.05.2010) |
Incerca sa o tii cea mai mare parte din timp dezbracata,a fost si Sebi iritat si l-am dat cu bepathen,sanosan,mustela,baneocin,sudocrem etc...Sudocrem si bepanthen au fost mai bune...dar cea mai buna solutie a fost sa-l tin cea mai mare parte din zi dezbracat.
Il puneam pe cearsaf absorbant happy si il lasam in funduletul gol.Asta a functionat cel mai bine
Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
zguby77 spune:
@Nicoleta: ai o scumpete de baietel. Nu te mai stresa ca o sa vezi ca ajuta Dumnezeu si va fi totul bine. Va pup
taty_ana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cris_09
Incerca sa o tii cea mai mare parte din timp dezbracata,a fost si Sebi iritat si l-am dat cu bepathen,sanosan,mustela,baneocin,sudocrem etc...Sudocrem si bepanthen au fost mai bune...dar cea mai buna solutie a fost sa-l tin cea mai mare parte din zi dezbracat. Il puneam pe cearsaf absorbant happy si il lasam in funduletul gol.Asta a functionat cel mai bine Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010) |
multumesc cris
m-am gandit s-o tin cu poponeata libera dar nu mai este vara iar in casa nu e chiar cald iar acum e si racita...offf
taty_ana spune:
citat din mesajul lui r_ocsy Episodul 2 are ca subiect excursia la mare ! Am plecat luni spre litoral . Sofia s-a comportat foarte bine pe masina, a dormit mult , a papat odata si s-a uitat pe geam pana cand o lua din nou somnul. Ajunsi in camera de hotel a studiat bine-nteles decorul . Briza mari a adormit-o rapid. Din pacate am avut parte de vreme frumoasa doar 2 zile, din fericire am profitat din plin de ele stand foarte mult afara. Primele 2 zile si nopti nu am stiut ca am copil, papa si dormea sau studia tarabele cu marfuri colorate. Din a treia zi a batut foarte tare vantul, am stat mai mult in camera de hotel si am iesit putin dupa ce protejam foarte bine caruciorul. Si din a treia zi nu mai am copil linistit , a inceput sa se trezeasca de 2 ori pe noapte , o data la 3 ore ( parca avea o luna ); de sambata nu mai vrea sa manance , am crezut ca e de vina tetina deoarece am sterilizat-o cu sol Chicco si a luat miros de la porcaria aia de solutie . In concluzie am revenit mai repede acasa, in principal din cauza vantului turbat dar si din cauza agitatiei d-rei. Nu ne-a ajutat cu nimic venitul acasa. Fata e in continuare maraita si nu vrea sa pape , mananca doar de la san iar pe sticla nu vrea sa puna gura decat cand e rupta de foame. Ma stresez acum ca nu stiu cam cat papa ea de la san ca termina in 5 minute, urla ( de foame zic eu ) si cand ii dau sticla cu completare nu vrea sa o vada si urla mai rau daca i-o bag in gura. Ii vine sa ma dau cu capul de toti pereti. Am vorbit cu pediatru, s-ar putea sa ii iasa dintisorii ... pe gingie nu se vede nimic; eu i-am spus ca poate are rosu in gat , el mi-a raspuns ca daca nu are febra e ok . Azi noapte ma trezit de 4 ori, nici cand avea 2 saptamani nu se trezea asa de des, am cam avut noapte alba, mi-e groaza de urmatoarea. Toata ziua a fost maraita, a vrut numai si numai in brate, a mancat putin. Il trimit pe Florin sa imi aduca tetine mai mari pentru biberon si imi vine cu tetine pentru ceai , deci tot pe vechile tetine suntem. O sa ma cam frece zilele astea, daca imi aduc bine aminte are cate un episod de genul asta o data pe luna ... acum sper sa ii treaca repede si sa nu fie "noul ei comportament" de dupa botez , ca asa se spune ca dupa botez copilul se schimba. In sfarsit am terminat mesajul ca l-am inceput de dimineata. Mai am de recuperat vreo 2 capitole ca sa fiu la zi . Va pup si mi-a fost dor de voi ! R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 ) "Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina." |
noi sambata am fost la un botez si-am lasat fata la soacra-mea iar duminica la 12 ne-a dat alarma ca fata doarme si n-a mai mancat de la 4 dim,adica de 8 ore si nici nu vrea sa manance drept pentru care am intrat intr-o priza si numai bine pana am ajuns la ea a mancat si fata 150ml adica mai mult decat normal,ca ea e sclifosita si la 4 luni jumate papa 90ml...asa ca niciodata nu poti sti la ce sa te astepti de la bebe
cat despre olita nici nu-mi bat capul,cum e bine sau nu ca pana atunci ehhhe muult mai e
nu mai stiu cine zicea aici(scuze)ca la rosu in gat trebuie sa faca febra...nu e obligatoriu,probabil depinde si de gravitate, emma are rosu in gat,muci la greu dar nu mi-a facut absolut deloc temperatura asa ca atentie
iar in legatura cu diversificarea inca nu-mi bat capul, o sa fac ce-mi zice pediatra,am incredere in ea
taty_ana spune:
citat din mesajul lui murica Tatiana, dar cum ti-ai dat seama ca are rosu in gat daca nu are temperatura? Murica, mami fericita de Evelyne-Maria (22 aprilie 2010) |
murica in primul rand eu eram racita de 2 zile,raceala care a debutat in prima faza cu durere in gat si incepuse si fata sa tuseasca,nu foarte mult insa tusea era un pic schimbata decat cea seaca sau ca atunci cand se ineca cu saliva, plus ca mucea dimineata mai mult ca de obicei insa dupa ce ii curatam nasucul pana a doua zi nu mai avea nimic in nasuc asa ca nu eram sigura daca e racita sau nu insa n-am vrut sa ma risc si am chemat pediatra acasa ....a consultat-o pe toate partile si cand a ajuns la gatutz...rosu in gat
iar prietena mea care are bebele mai mic cu 2 sapt decat emma,la 2 luni avea muci un pic mai multi si cam tusea,dar nu ff des...azi asa,maine asa,iar cam a3a zi a inceput efectiv sa grohaie si fuga la dr....nu stiu cum se numeste ce-a facut,bronsiolita,oricum ceva naspa de a facut tratament cu augmentin si muuulte alte chestii iar febra n-a facut absolut deloc....asa ca nu ma mai iau dupa criteriul febra
corinasmile spune:
Hello mamici si pitici!
Noi semnam condica de prezenta azi. Va si citim cu drag!
Am intrat in cont sa ma uit la poze si m-am binedispus Pot sa ma culc linistita, caci sigur voi visa frumos
Am pus si eu cateva poze noi.
Noapte buna!
Corina, mami de Maria (14.06.2010)
aka spune:
ce de pagini azi. cand colo se dezbatea subiectul olitei
eu n-am nici un stres in legatura cu olita. Cand va vrea atunci va face la olita. oricum inainte de 2 ani nu prea are rost sa ma gandesc la proces. Cristina a renuntat la scutecul de zi la 2.6 ani si la cel de noapte la 3 ani. dar ma gandeam sa iau niste scutece refolosibile. am citit ca`s foarte bune, iar pe termen lung sunt chiar rentabile. nu mai apar iritatii si alte probleme. asa ca, daca imi vine alocatia Mirunei luna asta voi lua 2 bucati sa vad cum ne intelegem cu ele.
Ioana (Arturicii) asa imi place de tine. se cunoaste ca ai mai crescut 2 copilasi. mare dreptate ai in tot ce spui...
pana la urma copilasii au mare nevoie de apropierea noastra, de mangaierile noastre, de dragoste. si cum poate sa o simta mai bine decat in brate. si oricum spre 1.5 ani nu vor mai sta ei asa mult in brate. vor vrea sa descopere lumea.
Sabina. multa sanatate si tot ce iti doresti.
Nana ce curajoasa esti. bravo. iti tinem pumnii sa vina fratioara repede .
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna
flory_blanca spune:
Tatyana noi folosim scutece Happy inca de la nastere si sunt foarte multumita. Nu am avut niciodata probleme cu ele. A mai avut uneori rosu fundul dar nu ceva grav si ne-a trecut repede cu Petrini, orice alta crema am folosit la ea fie cat de scumpa nu a mers asa ca am ramas pe crema asta ieftina si testata din batrani.
Na ca am ajuns la olita si nici nu am inceput diversificarea. Toate la randul lor. Eu inca nu sunt dumirita cu multe treburi actuale apoi cu ce o urma nu am de gand sa imi bat capul de pe acuma.
Bebei vostri cat dorm ca Nadia rupe patul si orice prinde de somn. Uneori adoarme imediat dupa ce mananca alteori sta treaza maxim o ora jumate dupa. E normal nu doarme cam mult?
Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010