Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi
Sanii imi curg ca la robinet,m-am stors cu mainile si am scos aproape 400 ml din ambii

norocoaso...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Gata,am comis-o.Urla de foame si cum bibe nu il vroia l-am bagat la titi.Saracu era lesinat de foame,lihnit,plangea de se facuse albastru la fata.Asa ca l-am conectat la titi.Cand i-a simtit gustul,a facut niste ochi mari dupa care a inceput c-o pofta de era in stare sa ma manance cu totul.Ziceai ca nu a mancat de 3 zile.Si deja si-a luat somn.Anestezicul ma-sii

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
Sanii imi curg ca la robinet,m-am stors cu mainile si am scos aproape 400 ml din ambii

norocoaso...

_

Sa nu ma deochi.Adevarul e ca de la inceput am avut laptic cat pentru gemeni,schimb 3-4 tricouri pe zi ca nu suport sutienele de nici o culoare.Sper sa ma tina pana pe la 8 luni minim.Desi mama ne-a alaptat pe amandoua pana la 1 an jumatate

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:

Sa nu ma deochi.

pfui pfui pfui, sa nu te deochi

in ziua in care n-o sa mai am picatura de laptic, o sa plang eu mai tare ca isa... nu mai vrea de nici o culoare LP, desi e acelasi de pana acuma... productia mea insa nu creste, nevoile ei da... si cum interesele se bat cap in cap, e un chin sa o satur cumva, si cand o vad cat e de fericita ca tine tzitzi in gurita si molfaie cat laptic o fi acolo , parca e aurul de pe lume...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:

Hello gagici!!!!

Noi astazi suntem pe LP pana maine pe la ora 14 iar joi la fel.Si e jale.A mancat pe la 3 110 ml pt ca ii dadusem eu inainte titi,acum a mai gustat un pic insa mi-a dat inapoi incontinuu de cand i-am dat primul bibe.Si cu jet .E atat de nelinistit.Nu stiu ce sa fac.Oare sa ii mai dau?Mi-e si mila de el,ii e foame,bag bibe in gurita,il gusta,se stramba,il scuipa si cauta titi,saliveaza dupa ea,isi suge mainile si plange.CE SA FAC ??Sanii imi curg ca la robinet,m-am stors cu mainile si am scos aproape 400 ml din ambii dar asa mi-a parut rau ca l-am aruncat.

dar de ce nu -i dai sa pape? chiar daca faci anestezie, poti sa-i dai laptic...asa cum ti-am spus...daca chiar vrei neaparat sa stai linistita, vorba drei mele, lasa pauza de 4 ore...e suficient...eu asa am facut...o singura data, ca in rest i-am dat papa dupa 2 ore juma, cand am ajuns acasa, ca-mi facuse putin anestezic...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Citat:

Gata,am comis-o.Urla de foame si cum bibe nu il vroia l-am bagat la titi.Saracu era lesinat de foame,lihnit,plangea de se facuse albastru la fata.Asa ca l-am conectat la titi.Cand i-a simtit gustul,a facut niste ochi mari dupa care a inceput c-o pofta de era in stare sa ma manance cu totul.Ziceai ca nu a mancat de 3 zile.Si deja si-a luat somn.Anestezicul ma-sii

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:

norocoaso...

_

Sa nu ma deochi.Adevarul e ca de la inceput am avut laptic cat pentru gemeni,schimb 3-4 tricouri pe zi ca nu suport sutienele de nici o culoare.Sper sa ma tina pana pe la 8 luni minim.Desi mama ne-a alaptat pe amandoua pana la 1 an jumatate

draga mea, nu cred ca anestezicul l-a adormit...cel putin Filip adoarme la san de fiecare data, cu sau fara anestezie... oricum, mai bine un somn bun decat mort de foame...

si Filip a fost f agitat si abia a vrut sa pape LP cat eram eu la dentist...si alea 4 ore de pauza au parut zile...dar si cand am venit cu tzitzi...maaaaama ce fericire pe capul lui...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

alina2005, vazut pozici cu Aida in varf de munte...comentarii pe picasa...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Scriu si io repede, pana pot. Copilul e in curte cu soacra. Am fost un pic in oras, sa cumpar una alta, pe fuga, am zis ca nu merg la un magazin, ca e departe, ca am de inconjurat, sa le rezolv mai rapid. Si am mers la alte 10 ca sa gasesc aceleasi produse... Total neproductiv...Plus ca nu am luat tot ce vroiam. Apoi m-am plimbat pe la farmacii, mi-am luat ceva calciu homeopat, am dat dublul pretul pe el, daca mi-a fost lene sa merg la farmacia de unde am mai luat.. Am tot cautat un gel lubrifiant, ca sa incepem si noi actiunea, si sa mearga treaba ca "unsa". Dar nu am gasit decat de la durex, si nu ma incanta... Deci, mai rabdam o zi doua pana gasesc, cum am asteptat 11 luni, ce mai conteaza 2 zile?

Ma vroiam sa zic ca is o bleaga ca am intrebat-o pe Oana daca nu e putin cat doarme Matei... Si raspunsul il dau tot eu, nu e putin, e bine, e normal cat doarme. Pt ca fiecare copil e diferit, unii dorm 10 ore si sunt bine, altii 18... Fiecare cat are nevoie. La fel si noi, unele dormim 12 ore si mai vrem, altele suntem odihnite cu 7 ore... La fel cu primul dintisor, ca intreabam toate daca nu e prea devreme... De regula, primul dintisor apare la 3-4 luni, dar nu e obligatoriu sa fie asa, nu e anormal deloc sa fie altfel. Deci si dintisorul Rebecai e perfect normal. Sunt copii (mai rar, ce-i drept) care se nasc cu un dintisor. Zic astea ca ma simt io cu musca pe caciula, ca intreb si io ca proasta... Asa am intrebat daca nu doarme putin Matei sau daca nu e prea devreme dintisorul ca si oamenii din jurul meu care comentau cand eram gravida - "dar nu e prea mare burta?" sau "sunt gemeni?"

Mai departe, am vrut sa zic Alinaaaaaa, ca ai o printesa minunata. La inceput imi parea ca seamana cu tine, acum cred ca incepe sa semene bine cu tata...

Victo, frumosi de numa baietii tai. Tu ai culoare foarte faina la par. Te-ai vopsit de curand, nu?

Of, am vazut o lacrima la Isa, draga de ea. Racusor, parca tu ziceai zilele astea ca si Andrei a plans cu lacrimi, nu? Doamne, mi se rupe sufletul cand ma gandesc. Inca pe al meu nu l-am vazut cu lacrimi, si nici nu imi doresc prea curand...

Michelle, imi plac pozele tale- Bianca cascand e o dulce, si cea cu voi fetele, si voi trei - o familie frumoasa.

Sorina, ce mai urla bietul Bogdan... Scumpul de el!!!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

cristina, nu m-am mai vopsit de vreo 4 ani, de la nunta, cred :):)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Alina multumesc pt aprecieri si tu ai o printesa superba, dar din pacate pe calculatorul pe care puteam sa descarc poze sa stricat iar acum scriu de pe un laptop vechi si pe care nu pot sa descarc pozele, dar am cateva poze aici mai recente si o sa le pun in seara asta

Am avut si noi sambata botezul , bebitu a fost tare cuminte mai putin cand la luat frigul cand la scos din apa si a facut pisu pe preot

Am avut un preot super si ne-a zis de parul pe care la taiat de la bebitu sa il punem intr-o biluta de ceara naturala si aceasta biluta sa o punem intre 2 bani de metal iar acestia sa iie punem la radacina unui pomn pe care sa il plantam, se zice sa creasca armonios bb cum creste pomul si sa aiba noroc de bani

Stiu ca o fata zicea ca ia dat medicamente de oprirea lactatiei din spital , imi poti spune si mie ce ai luat si daca a avut efecte adverse? Eu din pacate mai am ff putin lapte si as vrea sa iau ceva medicamente de oprirea lactatiei,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Tanti, stiu ca ceaiul de menta ajuta la oprirea lactatiei... Acuma, tu stii cum e mai bine.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Mergi la inceput