Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Am pus poze de la munte
http://picasaweb.google.com/118428180780268129525/SinaiaSeptembrie2010#

Eu de obicei o scot dimineata la aer si seara, cate 2,3 ore, timp in care doarme. Dar eu stau la curte, asa ca nu trebuie sa ma echipez de fiecare data sa iesim in oras. In rest, pe terasa, unde ii mai vine aer de afara si doarme piticoata la greu.

Alina, mamica de Aida Alexandra (30.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Crispro asa da program de somn la amiaza 4 ore!!! boierie asa poti sa mai faci un bebe

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina2005

Am pus poze de la munte

Eu de obicei o scot dimineata la aer si seara, cate 2,3 ore, timp in care doarme. Dar eu stau la curte, asa ca nu trebuie sa ma echipez de fiecare data sa iesim in oras. In rest, pe terasa, unde ii mai vine aer de afara si doarme piticoata la greu.

vazut...placut ...comentat(de pe contul lui Matei)

Noi 2...si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui Alina2005

Am pus poze de la munte

vazut...placut ...comentat(de pe contul lui Matei)

Noi 2...si Matei

foarte frumoase pozele! comentarii de la Andrei

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

mai dragelor, noi inca tot n-avem program...e cam haotic la noi... am impresia ca noaptea e mai bine...ziua nu doarme cine stie cat...adevarul e ca niciodata nu ma uit la ceas sa vad cat si cand mananca, sau cand si cat doarme... dar clar nu doarme 3-4 ore legate ca unii dintre delfinasi...nici ziua, nici noaptea... si de mancat inca mancam des...nu la 3-4 ore... ce sa zic, asta suntem...sper sa-si regleze si el mai tarziu programul...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

si scumpetea noastra are program la bunici dupa ce se trezeste dimineata pe l 8-9 se joaca cu tati pana pe la 11 cand e ora de masa, apoi pana la 14 somnic afara in curte (azi ne-am plimbat prin cetate ) , apoi papa si somnic pana in jur de 18.00 tot afara

azi am dormit toti 3 in patut , asa ca a mai avut o masa mica la 16.00 si acum e iar afara cu tati

de la 6 intram in casa, papam, ne mai jucam, ne mai maraim, la 8-8.30 baita, apoi somnic...pana se culca mami si tati mai papam o masa mica, si apoi peste noapte treziri acum la 2-3 ore..si dimineata de la 7 la 8-9 un somnic langa mami si tati

e asa de bine sa fie si tati cu noi

si de cand suntem aici pisoiul e doar pe san, ieri nu a papat deloc lapte praf si nici azi pana acum odihna si linistea sunt atat de importante!!

ca stimulente acum beau mama +, ceai cam 1 l, spirulina si nutrinatal...

fug la baietii mei dragi

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

poze poze

http://family.webshots.com/photo/2970327290102838148YavSUF

am vazut-o pe plimbareata mica! f dragalasa si viteaza ea la cota 1400!

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Hello!

Am vazut si eu pozicile, ce scumpica e Aida!
ce bine iti sta cu flacaii tai Paula!
Otilia, esti o superfemeie si supermama, plus ca arati f bine!

Pe mine asta ma termina inainte de culcare, totul are spini, patutul, pana si bratele mele, e tare marait, azi am dus o proba de kk pt coprocultura, (io stiu, or fi avand legatura) e terminare cu scaunul lui, verde, imprastiat cu mult mucus si un miros de m-a terminat, si eu chiar nu am pb cu scaunul de copil, dar asta m-a terminat... ma scuzati ca am fost atat de precisa

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
http://picasaweb.google.com/105983476653273704176/DropBox?authkey=Gv1sRgCIDxyIOkx-zrPw#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Ooana, Racusor, Victo, bumblebee multumim pt aprecieri!
Ma uit si eu la poze acusica.

Victo, ce baieti frumosi ai! Blonzi cu ochii albastri
Racusoru, primul nostru delfinas a fost tare scumpicel la botez. Sa-i dea Dumnezeu tot ce e bun si frumos pe lume!
Isabela e o domnisorica in adevaratul sens al cuvantului, ma innebunesc rochitele ei.
Antonia a avut aceeasi rochita de botez ca Aida mea, se pare ca nasele au aceleasi gusturi. O pup sa doarma mai bine noaptea.
Matei al lui Tanti e frumusel foc, pacat ca nu ne mai arata poze cu el.
Filip (sau Hilip, vorba lui Eric) al Andreei e un grasunic frumos. Are noroc de parinti iubitori si de un fratior dragalas si cuminte.
Rebeca, delfinasa noastra grabita cu dintisorii, seamana mult cu tati al ei. E o dulce. O pup pe nasuc.
Radu de Tina seamana cu mami, poate o sa fie inalt ca ea, ca de frumosi, sunt frumosi amandoi.
Natali (Cris2010) e o scumpete mica cum doarme ea cu mainile sub caput, ca un om mare. Mai vrem poze, Cris, pe unde umbli?
Matei al Ooanei ma innebuneste cu ochii lui albastri. Brunet cu ochii albastri...hmmm...ooana, ne incuscrim?
Bogdan-Andrei e dragalas rau la baita, infofolit asa. Pupici
Vlad (Crispro) seamana mult cu mami. Are niste ochi tare frumosi.
Nectarie ma face invidioasa cu programul lui. Larissa, mi-l imprumuti si mie cateva nopti ca sa o invete pe Aida sa doarma ca el?
Raul are o suzetaaa aproape cat capsorul lui. E un frumos. Pup sa treaca intepatura de albina.
Ufff plange vuvuzela. Cand mai am timp, mai comentez pozele ca tare imi place sa ma uit la ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Hello gagici!!!!

Noi astazi suntem pe LP pana maine pe la ora 14 iar joi la fel.Si e jale.A mancat pe la 3 110 ml pt ca ii dadusem eu inainte titi,acum a mai gustat un pic insa mi-a dat inapoi incontinuu de cand i-am dat primul bibe.Si cu jet .E atat de nelinistit.Nu stiu ce sa fac.Oare sa ii mai dau?Mi-e si mila de el,ii e foame,bag bibe in gurita,il gusta,se stramba,il scuipa si cauta titi,saliveaza dupa ea,isi suge mainile si plange.CE SA FAC ??Sanii imi curg ca la robinet,m-am stors cu mainile si am scos aproape 400 ml din ambii dar asa mi-a parut rau ca l-am aruncat.

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput