Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (6)
Raspunsuri - Pagina 20
imaya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tanti Alina multumesc pt aprecieri si tu ai o printesa superba, dar din pacate pe calculatorul pe care puteam sa descarc poze sa stricat iar acum scriu de pe un laptop vechi si pe care nu pot sa descarc pozele, dar am cateva poze aici mai recente si o sa le pun in seara asta Am avut si noi sambata botezul , bebitu a fost tare cuminte mai putin cand la luat frigul cand la scos din apa si a facut pisu pe preot Am avut un preot super si ne-a zis de parul pe care la taiat de la bebitu sa il punem intr-o biluta de ceara naturala si aceasta biluta sa o punem intre 2 bani de metal iar acestia sa iie punem la radacina unui pomn pe care sa il plantam, se zice sa creasca armonios bb cum creste pomul si sa aiba noroc de bani Stiu ca o fata zicea ca ia dat medicamente de oprirea lactatiei din spital , imi poti spune si mie ce ai luat si daca a avut efecte adverse? Eu din pacate mai am ff putin lapte si as vrea sa iau ceva medicamente de oprirea lactatiei, Andrei 11.02.2006 si Matei Alexandru 23.06.2010 |
Sa ti traiasca micul crestin!
Eu am luat pastile de oprire a lactatiei in spital. Se numesc Dostynex (sper sa fi tinut bine minte) dar eu le am luat cu reteta de la doctor. 2 pastile. 1 o zi, 1 a doua zi.
Andrei
crispro spune:
Da, Imaya, Dostinex... nu stiam de un de stiu io de medicamentul asta... De multi ani incoace ( de vreo 4, cred), am descoperit ca am prolactina marita - adica daca strangeam sfarcurile curgea ceva lichid... Io nu mi-am dat seama, ca doar nu ma strangeam de sfarcuri, dar a descoperit un medic gine, a vazut cu ochiul liber... Si am luat dostinex, dar io cred ca am luat vreo luna.,,, si stiu ca era scump. Ulterior mi-am refacut analizele la sange, si a iesit prolactina mai normala.
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
nela_didea spune:
citat din mesajul lui giorgia23 Iulia la implinirea primei luni GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010) poze |
Pupam fetita frumoasa sa fie sanatoasa si cuminte
Otilia, Georgia multumesc pentru raspunsuri, m-am linistit. Nu stiam ca asa e normal si ma pregateam sa merg la controlul de 6 saptamani dar m-am razgandit cand am vazut minunea pe chilotei.
ooana spune:
citat din mesajul lui Victo poze poze http://family.webshots.com/photo/2970327290102838148YavSUF am vazut-o pe plimbareata mica! f dragalasa si viteaza ea la cota 1400! Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
smecherasi baietii tai ...imi place tare poza in care le citesti povesti
si spune mami, ce culoare de par are Mihai?
Oana mamica lui Matei 08.07.2010
Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
citat din mesajul lui Alina2005 Matei al Ooanei ma innebuneste cu ochii lui albastri. Brunet cu ochii albastri...hmmm...ooana, ne incuscrim? Alina, mamica de Aida Alexandra (30.06.2010) |
cum sa nu ...sa mai asteptam putin si le facem copiilor cunostinta
Oana mamica lui Matei 08.07.2010
Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
crispro spune:
Victo, esti norocoasa ca ai asa faina culoare naturala... pe mine m-a mancat undeva de is roscata.. si nu am cum sa il las sa creasca acum. Ma fac candva o nuanta mai aproape de cea naturala si apoi il las sa creasca... Sa vad cand am timp de un coafor. Acum 2 seri m-am tuns, in 5 minute, singura... Imi erau roase varfurile... Nu conteaza cum e tuns, ca nu se vede, fiind cret si in scari. Iar azi am vazut ca in spate mi-am lasat o coama mai lunga, am luat foarfeca si am retezat-o.
BTZ, mai vroiam sa iti zic ca ma bucur ca a iesit bine botezul si petrecerea, si sa te felicit pentru DITAMAI productia, fataaaa!
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
nela_didea spune:
Am mai pus si eu doua poze ca numai atatea au incaput.
Am vazut si eu poze frumoase de la munte
Ariana de Bubster e ca o printesa cu rochitele alea superbe.
Florentin Andrei de Florentinae un scump, ce mai tragea el de caciulita aia