Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Salutare si de la noi!
In sfarsit reusesc sa scriu un mesaj. Am culcat maimutza si sper sa nu se trezeasca prea curand.
Sa va povestesc prin ce am trecut zilele astea si inca mai trec. Stiti replica aia: toate bubele rele in fundul babei mele? Aia is eu. A ineput cu o durere cumplita la un deget de la picior, de nu suport decat papuc in picioare. Dupa care saptamana trecut am vazut un fir de par pe sub piele, in zona inghinala. M-am chinuit sa-l scot, dar el sa iasa pace. Am zis las ca iese el la suprafata. A iesit dar nu irul de par. De vineri a incput sa mi se infecteze locul de astazi am ajuns la dermato. Am ditai mai vulcanul de vreo 5 cm patrati si inca vreo 10 cm patrati inrosita si fierbinte pielea! Ma doare de mor, nici nu pot sa merg! . De la dermato mi-a prescris o crema care arata si miroase ca smoala ( e neagra si are miros de petrol) si antibiotic, iar in seara asta a inceput sa supureze. Cik sa strang eu pana scot toata infectia, dar cum pusca mea sa strang cand pe mine ma doare numai cat ating. Aaaaa, si de vreo cateva zile mi-a aparut si ceva la ochiul stang, parca ar fi un ulcior dar pe interior. Imi pun si antibiotic in ochi!!! Cum spuneam, toate bubele rele in fundul babei mele!!!
Multumim de urari!! Astazi am implinit 2 lunite, 5545g si 62 cm! Am trimes invitatie pt pozici fresh!
Va pupacesc pe toate!!!
Sa trimet mai repede mesajul sa nu raman fara el

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

mamici dragi, delfinasii vostri se trezesc plangand ca si cum ar visa urat?! a mea incepe sa planga, sa tipe, sa se agite si eu fug s-o trezesc ca daca deschide ochisorii si ma vede incepe sa rada si-i trece... azi mi s-a intamplat de mai multe ori, abia daca atipea, plecam de langa ea si iar o auzeam la interfon

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Si al meu face la fel!! Dar si rade in hohote prin somn.

Diana bine ai venit!

13 iulie 2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui imaya

Cateva poze de la botez. Cele de la biserica nu le am primit.
http://picasaweb.google.com/114659626015280951445/Botez#

Andrei

Foarte frumoase pozele. Sa va traiasca micul/marele crestin!!

13 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

noapte buna, delfinariu, sa aveti vise frumoase si delfinasi cuminti in noaptea asta...

Iulia Alexandra de otilia, sa cresti mare si frumoasa, multe lunite si multi anisori de acum incolo!!

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

io, io, faceam abdomene dar de vreo saptamana am uitat

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Poate imi zici si mie te rog cum faci . Eu am un scaun d-ala de pe la teleshoping cu care mai faceam inainte si acum m-am pus in el dar nu pot face. As incerca totusi ceva ca prea zici ca sunt in luna 4

Andrei

si eu am aparat de ala,ca un plan inclinat. e mai greu la inceput, inainte faceam 100 in fiecare dimineata inainte sa plec la serviciu, acum am inceput cu 30 si abia am ajuns la 60.

dar trebuie sa iti dea dr tau ok-ul. daca el zice sa mai astepti, mai stai. depinde mult de cine ti-a facut operatia si cum

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

va scriu acum...e foarte cald in camera (am incalzit-o pentru baita) si am lasat usa deschisa, l-am dezvelit pe Andrei si astept sa se mai racoreasca, ca sa il bag la loc in sacul de dormit....

ilinca noua parintele cand ne-a citit de 8 zile, ne-a zis ca daca il deoache cineva sa ii zic Tatal nostru si CUvine-se cu adevarat si ii trece! si in rugaciune zicea parca si ceva de deochi, dar nu mai stiu ce

crispro cand il aud ca isi mananca manutele sa pape (tin interfonul in camera) ma duc, il schimb, ii dau de papa, si apoi adoarme imediat. il pun in patut si eu ma intorc la tati.

doar cand manca des imi era lene sa ma mut si adormeam pe canapea, dar el tot in patut.

Eva bine ati venit in delfinariu

Oana nu, nu l-am primit, abia saptamana asta cica ajunge si azi l-am imbracat pe Andrei deja in hainute de 3-6 luni si ii sunt bune doar ca am foarte foarte putine!!!

denisa eu mananc cereale si mi-a zis si pediatra ca e ok . mananca linistita

gabitza sa va traiasca micul crestin

Florentina rabdare mai ai nevoie! se regleaza usor usor, e inca mic. si Andrei era la fel si ma gandeam ca o sa am probleme cu el noaptea, dar acum doarme dus, doar cu treziri de papa

sorina si eu am avut o problema cu un deget la vreo luna dupa nastere, ma durea de muream si nu m-am prins de ce

imi pare rau de toate prin cate treci, sa treaca repede!!

fug sa vad temperatura, poate ma culc si eu la loc

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns imaya spune:

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea

Feteleee buna seara!
Imaya am vazut poze frumoase, sa va traiasca micutul deacuma crestin, pup bucutele lui
Rody ma bucur mult ca esti bine
Otilia poate vrei vreo bataita? Esti o mamica frumoasa unde ai vazut tu burta?
No acuma sa incep sa ma plang eu. Pe cand ma bucuram mai tare ca am scapat de lohii, scurgeri si alte cele....iaca m-am trezit azi dimineata cu roseala pe chilotel. Ce-o mai fi si asta? O fi CM? Please lamuriti-ma si pe mine ca sunt cam ingrijorata.
La molifta am fost ieri cu puiul meu si asa cuminte a stat, a facut ochii mari ca auzea el corul cantand si nu stia ce se intampla, atata lume in jurul lui si o gramada de babe curioase. Eeee cand am ajuns acasa a inceput simfonia vreo 2 ore, dupaia somn

Mamica implinita cu puiul ei Alex ( 03.08.2010)

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Pe mine m-au tinut exact 6 saptamani lohiile si dupa 2 zile mi a venit CM.

Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorina_goga

Salutare si de la noi!
In sfarsit reusesc sa scriu un mesaj. Am culcat maimutza si sper sa nu se trezeasca prea curand.
Sa va povestesc prin ce am trecut zilele astea si inca mai trec. Stiti replica aia: toate bubele rele in fundul babei mele? Aia is eu. A ineput cu o durere cumplita la un deget de la picior, de nu suport decat papuc in picioare. Dupa care saptamana trecut am vazut un fir de par pe sub piele, in zona inghinala. M-am chinuit sa-l scot, dar el sa iasa pace. Am zis las ca iese el la suprafata. A iesit dar nu irul de par. De vineri a incput sa mi se infecteze locul de astazi am ajuns la dermato. Am ditai mai vulcanul de vreo 5 cm patrati si inca vreo 10 cm patrati inrosita si fierbinte pielea! Ma doare de mor, nici nu pot sa merg! . De la dermato mi-a prescris o crema care arata si miroase ca smoala ( e neagra si are miros de petrol) si antibiotic, iar in seara asta a inceput sa supureze. Cik sa strang eu pana scot toata infectia, dar cum pusca mea sa strang cand pe mine ma doare numai cat ating. Aaaaa, si de vreo cateva zile mi-a aparut si ceva la ochiul stang, parca ar fi un ulcior dar pe interior. Imi pun si antibiotic in ochi!!! Cum spuneam, toate bubele rele in fundul babei mele!!!
Multumim de urari!! Astazi am implinit 2 lunite, 5545g si 62 cm! Am trimes invitatie pt pozici fresh!
Va pupacesc pe toate!!!
Sa trimet mai repede mesajul sa nu raman fara el

13 iulie 2010

La multi ani la implinirea a doua lunite.
Sorina poate e furuncul. Nu ti a zis doctorul? Ca daca e asa poate ajungi la V. Babes sa ti ia din el putin pt analiza si sa ti faca un fel de vaccin sa nu cumva sa mai faci altul. Din proprie experienta iti zic ca eu am facut trei pana am ajuns la babes.

Andrei

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

io, io, faceam abdomene dar de vreo saptamana am uitat

9 iunie 2010

Poate imi zici si mie te rog cum faci . Eu am un scaun d-ala de pe la teleshoping cu care mai faceam inainte si acum m-am pus in el dar nu pot face. As incerca totusi ceva ca prea zici ca sunt in luna 4

Andrei

si eu am aparat de ala,ca un plan inclinat. e mai greu la inceput, inainte faceam 100 in fiecare dimineata inainte sa plec la serviciu, acum am inceput cu 30 si abia am ajuns la 60.

dar trebuie sa iti dea dr tau ok-ul. daca el zice sa mai astepti, mai stai. depinde mult de cine ti-a facut operatia si cum

9 iunie 2010

Cred ca o sa incep cu 5 dimineata 5 seara si o sa cresc cu una in fiecare zi. Dar mai astept o saptamana ca am o gramada de treaba saptamana asta.
Vineri ii iau motul finutului.Fetelor stiti ce se pune pe tava? Eu m-am gandit la bani, chei, pix, caiet, pieptan. in rest?

Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Hop si noi! Sta cuminte piticu' in fisher, de la 8 si un pic... E cam somnoros, sta acolo si roade suzeta...

Desi ieri a dormit 5 ore la amiaza si m-am speriat ca sta treaz, a dormit si azi noapte, de aseara de la 8.30 pana dimi la 8... Cu treziri la 3 ore pt papa... Mi-ar fi placut macar o tura de 5 ore sa doarma si noaptea... dar e bine si asa...

Imaya, ce bine arati... Ce abdomene sa mai faci, ca esti slaba de numa... Cred ca ai 50 de kile... Io cu 70. De taiatul motului nu stiu ce sa zic, ca la noi in zona nu se practica... Nici nu stiu ce e aia...

Of, Sorina, ce nasol...

Is racita, ca ieri am stat in casa in maieu, cu bebe in brate. Cum bebe a dormit, am zis ca nu il pun jos, ca se trezeste. Si am stat cu el in brate, in maieu, 5 ore... Asa am racit... MA doare gatul, am bagat oscilo... O sa fiu mai cu bagare de seama. Si cand alaptez noaptea imi e rece, ca imi ridic bluzele in cap si raman cu spatele gol... Mi-e prea somn si lene sa imi pun in spate un pic de plapuma...

Am visat asa urat azi noapte, ceva cu bebelu, nici nu mai stiu ce... Stiu doar ca dimineata mi-am amintit visul, si eram speriata. In orice caz, patise ceva bebelu... SI ieri noapte la fel am visat ca il tineam in brate, l-am scapat si s-a lovit la cap... Acum de cand a plecat mama si sunt cam solo cu bebelu, am niste sentimente ciudate. Mi-e teama, ma simt coplesita uneori. Alta data ma incurajez singura, spunandu-mi ca eu imi cunosc cel mai bine copilul... Cred ca acum experimentez acele sentimente de inceput pe care le are orice mama la primul bebe. Doar ca pana acum a fost mama aici si a facut sa para totul mai usor... Parca mi-e frica/ teama de fiecare zi, cum va fi, daca sunt suficient de buna ca mama, daca ma joc suficient cu copilul sau gresesc ca il tin in fisher... Of, Doamne! Tot astept sa mai creasca, sa ma pot juca cu el... Mi-e teama de timpul cat sta treaz ca nu stiu ce sa-i fac, si ma uit cu teama la ceas, astept ora de papa, ca stiu ca atunci ii place sigur... No, ce sa fac? Daca asta simt... Sper sa treaca teama asta cat de repede, si sa nu simta bebe...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Mergi la inceput