Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (6)
Raspunsuri - Pagina 14
rodyka spune:
ce bine-mi pare ca nu sunteti harnicute la scris, pana vin eu de la plimbarica reusesc sa fiu la zi cu ce scrieti voi, asta inseamna ca nu sunt mari probleme de discutat si rezolvat repede...
bun venit Dianei si delfinasei Eva, le asteptam mai des pe la noi...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
rodyka spune:
mamici dragi, delfinasii vostri se trezesc plangand ca si cum ar visa urat?! a mea incepe sa planga, sa tipe, sa se agite si eu fug s-o trezesc ca daca deschide ochisorii si ma vede incepe sa rada si-i trece... azi mi s-a intamplat de mai multe ori, abia daca atipea, plecam de langa ea si iar o auzeam la interfon
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
imaya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 io, io, faceam abdomene dar de vreo saptamana am uitat mami de brotacel Andrei Ioan 9 iunie 2010 |
Poate imi zici si mie te rog cum faci . Eu am un scaun d-ala de pe la teleshoping cu care mai faceam inainte si acum m-am pus in el dar nu pot face. As incerca totusi ceva ca prea zici ca sunt in luna 4
Andrei
imaya spune:
Cateva poze de la botez. Cele de la biserica nu le am primit.
http://picasaweb.google.com/114659626015280951445/Botez#
Andrei
paula_m spune:
citat din mesajul lui rodyka mamici dragi, delfinasii vostri se trezesc plangand ca si cum ar visa urat?! a mea incepe sa planga, sa tipe, sa se agite si eu fug s-o trezesc ca daca deschide ochisorii si ma vede incepe sa rada si-i trece... azi mi s-a intamplat de mai multe ori, abia daca atipea, plecam de langa ea si iar o auzeam la interfon _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
Sa sti ca si la noi s-a intamplat de vreo 2 ori pana acum. Cine stie ce viseaza bietii puiuti
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Diana_Eva spune:
Bumblebee - citesc acum din urma ce ati scris despre alaptat - cred ca trebuie sa ajung la ultimele capitole de la odisee. Imi pare rau ca nu v-am scris mai demult.
Adriana - 3-4 luni?! Of as da orice sa nu mai o vad/aud cum scanceste in somn sau cum se face covrig si tipa de durere.ii dau niste picaturi si ii mai trece dar ... oricum. Felicitari pentru dintisor! Nu e devreme?
Aelita Multumesc frumos! Ce am vrea si noi laptic mult. Avem putin si foarte curgacios - cum scanceste puiul mic cum ies stropi. Pe ea o schimb o data/zi, pe mine si de 3-4. Stangul care e foarte sarac in lapte curge cel mai mult :).
Rodyka - Si a mea scanceste in somn - ma gandeam ca e de la colici. Cand ma duc sa o mangai zambeste ca un strengar.
Cred ca voi avea o noapte lunga - masa de la 2 a fost la 3.30, aia de la 6 la 7.30 ... si acum doarme ca un ingeras.
Chiar - voi cum va jucati cu bebelusii ? Mai ales cu cei mici de 0-2-3 luni.
Eu una ii cant, ne jucam cu palmitele, cu piciorusele ... nu prea urmareste inca jucariile. Rar o atrage vreuna si doar pentru scurt timp. In schimb adora sa stea in bratele mele. Sta asa si eu ii vorbesc (azi i-am citit ce scrieti voi).
O seara buna si o noapte usoara!
tina_80 spune:
citat din mesajul lui michelle1981 Tina tu cum ai procedat atunci cu laptele la nunta? Cand l-ai dezghetat? Fetelor voi cum v-ati descurcat cu alaptarea la botez? ************************* Mami de Bianca Maria (04.08.2010) |
In acea saptamana m-am muls in fiecare seara aprox.60 ml.Sambata aveam 5 recipiente cu lapte congelat ( nu am gasit pungi de stocat lapte si am luat de la farmacie recipiente de urina....chiar daca erau sigilate le-am pus la sterilizat si spre surprinderea mea se infileteaza f bine).
sambata, pe la ora 16.00 le-am pus in frigider cat sa se dezghete un pic, sa se desprinda dupa recipient, si la ora 22 cand am plecat le-am pus in 2 bibe in continuare la frigider. Cand bebe s-a trezit i-a incalzit mama bibe si a papat.
Secretul este sa mai fie un pic congelat(sa aiba gheata prin el) pana cand il incalzesti.
Poate mai au si fetele alte idei!
Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010
ooana spune:
citat din mesajul lui crispro Oana, mie mi se pare ca doarme putin Matei, vreo 10 ore in total, nu? Al meu e marait rau daca doarme doar atat... Si peste zi e cuminte, sta sa va jucati? Ca al meu parca e marait cand e treaz... Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) |
sa zicem 12 dar atat doarme, si mie mi se pare putin dar asta e am un bebe care debordeaza de energie
Oana mamica lui Matei 08.07.2010
Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
citat din mesajul lui rodyka mamici dragi, delfinasii vostri se trezesc plangand ca si cum ar visa urat?! a mea incepe sa planga, sa tipe, sa se agite si eu fug s-o trezesc ca daca deschide ochisorii si ma vede incepe sa rada si-i trece... azi mi s-a intamplat de mai multe ori, abia daca atipea, plecam de langa ea si iar o auzeam la interfon _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
da, da cateodata se trezeste urland nu alta si fug repede la el...cateodata plange in somn si atunci il mangai pe cap, pe spate si se linisteste
Oana mamica lui Matei 08.07.2010
Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
nela_didea spune:
Feteleee buna seara!
Imaya am vazut poze frumoase, sa va traiasca micutul deacuma crestin, pup bucutele lui
Rody ma bucur mult ca esti bine
Otilia poate vrei vreo bataita? Esti o mamica frumoasa unde ai vazut tu burta?
No acuma sa incep sa ma plang eu. Pe cand ma bucuram mai tare ca am scapat de lohii, scurgeri si alte cele....iaca m-am trezit azi dimineata cu roseala pe chilotel. Ce-o mai fi si asta? O fi CM? Please lamuriti-ma si pe mine ca sunt cam ingrijorata.
La molifta am fost ieri cu puiul meu si asa cuminte a stat, a facut ochii mari ca auzea el corul cantand si nu stia ce se intampla, atata lume in jurul lui si o gramada de babe curioase. Eeee cand am ajuns acasa a inceput simfonia vreo 2 ore, dupaia somn