Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc
[
Mi-a spus cineva ca dintisorii astia de jos vin pereche, foarte repede unul dupa altul. Adica in curand o sa ma rontaie de tzitzi?

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Ne laudam cu primul dintisor!

Adriana, da, dintisorii vin pereche... lui Eric i-au iesit mai intai cei de sus, pe la 6 luni juma, apoi dupa o luna cei de jos... si apoi au tot iesit, nu mai stiu exact cand, am notat undeva...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Cris - ma regasesc in ceea ce scrii - o mica deosebire - pe mine nu m-a ajutat mama - e si cam greu - ma ajuta sotul dar cand el nu este macar sa faca un bibe sau sa ma ajute cu un ragait - parca e totul mult mai greu si parca devin mai nepriceputa. Imi vine sa plang toata ziua. De aceia va intrebam si eu cum va jucati cu bebeii - si mie imi este teama ca nu ma joc destul cu ea ...
Diana,
mamica de Eva, pui mic si drag (20.08.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

fetele buna ziua!
am o problema,bebeii mei sug cate 100-130 la titi si apoi se enerveaza,plang si nu mai vor si uite asa trebuie sa le dau biberon.Ideea e ca am destul lapte si curge bine de tot,nici nu se chinuie,de ce prefera biberonul?m-am gandit ca poate nu le mai place gustul,dar acelasi lucru pap de 2 luni ca sa nu faca ei colici.iar laptele muls de mine il papa.ce se intampla?sunt derutata

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

eu cred, cel putin asa e la Filip...ca trebuie sa mai ragaie...si Filip dupa ce suge, se enerveaza, refuza sanul si incepe sa planga...atunci il iau in brate si atata il plimb, il bat/frec pe spate pana ragaie sau pana face partz...apoi iar la san...daca nu mai vor, lasa-i asa...nu le da LP...e mai bine din moment ce ai laptic destul...ar fi pacat, crede-ma...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aelita

Victo-mi-am adus aminte,parca tu intrebai cum ies afara cu laptele sir Am discuri absorbante de sutien,nu le mai suport !zi si noapte cu sutien de alaptare.am 13 bucati,schimb nu stiu cate pe zi,ma mananca,ma strang,ma enerveaza.
mai apuc sa stau "sloboda" cate putin dupa alaptat..dar nu dureaza mult.
daca plange bebe,incepe sa curga.
dau sa suga dintr-unul,curge celalalt.si completare mai vomita si bebe pe mine,intr-o regurgitare.
si iar la dush

Sofia(2ian2007) ,Andres(22mai2008),Miguel(16aug2010)

io una te invidiez...ia baga niste laptic la pachet si trimite si in Romanica...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna dimineata
Cristina, lasa gandurile astea ca nu esti suficient de buna mama...esti cea mai buna, doar tu iti cunosti puiutul cel mai bine si tu esti centrul universului lui si orice i-ai face e bine...Si nu te mai stresa pt ca nu sti ce sa-i faci cand e treaz. Pt el orice informartie e f pretioasa. Iti dai seama ca si peretele camerei e o noutate pt ei...Vezi cum ma incurajez eu?
Al meu nu mai prea vrea in landou, incepe sa planga si nu se linisteste pana nu il iau in brate sa poata vedea ce e in jurul lui...am inceput sa-l mai scot in scoicuta, sa vada lumea, sa socializeze, dar nu stam mai mult de o 1/2h in scoica, ca mi-e teama ca nu sta prea comod.
Si noi ne imbracam in hainute de 3-6 luni sau nr 68, ca celelalte ii sunt prea fixe. A crescut tare mult, deja ma uit la primele poze si imi dau seama ce mult a crescut si ce mult s-a schimbat

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

neata delfinariu

iar o noapte grea...nu stiu ce a patit Andrei ca nu mai face kk, tot la 4 zile, doar dupa ce ii pun supozitor ii dau espumisan, daca nici saptamana asta nu se regleaza, trebuie sa trecem pe debridat.

acum dupa kk (a facut mult mult, de s-a murdarit tot,si pe body )e linistit, a dormit putin asa linistit, acum se joaca cu tati, e tare fericit

am citit pe net de ceaiul de musetel si am inteles ca nu e prea recomandat, ca distruge flora intestinala si poate ameliora simptomele si nu iti mai dai seama daca are copilul o problema. oricum pediatra nu mi-a recomandat, am uitat sa o intreb de ce, asa ca nu ii dau ceai.

mai stam 3 zile, daca nu, incercam debridat, daca nici asta nu merge, nu stiu ce o sa mai facem dar e a doua saptamana de cand avem probleme, ca inainte era bine

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc
[
Mi-a spus cineva ca dintisorii astia de jos vin pereche, foarte repede unul dupa altul. Adica in curand o sa ma rontaie de tzitzi?

Adriana, da, dintisorii vin pereche... lui Eric i-au iesit mai intai cei de sus, pe la 6 luni juma, apoi dupa o luna cei de jos... si apoi au tot iesit, nu mai stiu exact cand, am notat undeva...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

UPS
Oricum pare sa nu imi mai ajunga laptele. Cred ca in curand o sa raman fara Asa ca intr-o luna parca vad ca e fata pe LP. Si asa ma stresez foarte tare pentru ca in ultimele 2 saptamani mi-a luat in greutate doar 300g; si asta pentru ca ma incapatanez eu sa nu ii dau completare mai des si o pun aiurea la san, doar doar creste si productia mea, dar se pare ca nu.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Tina tu cum ai procedat atunci cu laptele la nunta? Cand l-ai dezghetat?

Fetelor voi cum v-ati descurcat cu alaptarea la botez?

Mami de Bianca Maria (04.08.2010)

eu m-am retras la o masa, intr-un colt si i-am dat sa pape...care ar fi pb? stie toata lumea ca alaptezi, nu?

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea
No acuma sa incep sa ma plang eu. Pe cand ma bucuram mai tare ca am scapat de lohii, scurgeri si alte cele....iaca m-am trezit azi dimineata cu roseala pe chilotel. Ce-o mai fi si asta? O fi CM? Please lamuriti-ma si pe mine ca sunt cam ingrijorata.

Mamica implinita cu puiul ei Alex ( 03.08.2010)

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Nela, tu ai fix 6 saptamani de la nastere, este mica menstruatie.
Se pare ca functioneaza perfect organismul tau

Rodyka, multam de urari. Esti o draguta ca de obicei. Eu n-apuc sa urez si am pierdut si sirul proaspatilor crestinati.

Eu tot singura cu ele. Sambata imi vine sotul dar pana atunci mai albesc putin.
Ieri i-a fost facut Bcg-ul conform schemei de aici pentru rezidenti din tari cu risc Mi-au sarit niste picaturi de vaccin in ochi ca m-au rugat sa tin bb. Sper sa nu am vreo reactie, ei m-au sunat aseara sa vada daca e totu bine si m-au asigurat ca n-ar trebui sa fie probleme.
A luat fix 1 kg de la externare. E bine, e pe curba ei de 50%. Asa ca ne apropiem de 5 kg. La lungime nu exceleaza, am o grasunica
Michelle, eu am alaptat si in biserica fetele ca sa nu planga. La restaurant e si mai simplu zic eu. Ca o fi un loc mai retras sau chiar o camera unde sa poti alapta.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

apropo de alaptat, vad ca multa lume are mii de ganduri, intrebari si pb..

am apucat intr-o zi sa citesc pe diverse siteuri despre experientele altor mamici si am ajuns la concluzia ca suplimentele astea pe care le bagam in noi au mai mult efect de placebo... ca daca e sa ai laptic ai, ca si aelita...si cum zicea cineva, hidratarea si odihna fac mai mult decat toate suplimentele la un loc... unele simt cum se aduna lapticul in sani si daca beau apa sau lapte...nu trebuie sa ia atatea minuni..

eu de la berea zilnica am facut burta... acu cred ca ma las de ea, sau o sa beau doar juma pe zi...

crispro, noaptea ia-ti o bluzita/camasuta care are nasturei in fata, asa sigur n-o sa mai dormi cu spatele gol si n-o sa te mai racesti...spun din experienta..

pe scoica auto eu pun un prosopel de bumbac ca sa nu tanspire asa...materialul ala e f aiurea, sntetic si transpira altfel...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput