Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Mai primiti un delfinut de august?
Eva s-a nascut prin cezariana pe 20 august - ora 10. A avut 3200 grame si 52cm. Apgar 9.
Din pacate nu am laptic destul asa ca avem dieta combinata - primul biberon lapte de mamica (sau pus la san - 20 de minute la fiecare) apoi laptic BEBA - Start pre. Un total de 160 ml o satisface.
Acum are 4200 grame.
Am citit capitolul acesta si in sfarst mi-am explicat si eu scancetele de noapte. Nu puteam sa inteleg ce are. Bibe nu vroia, schimbata era ... erau colicile, of ...
Asta noapte a dormit de la 10 pana la 3.30 (avem patut lipit de patul nostru - o latura e lipsa - cea dintre noi - un model nemtesc foarte fain), apoi a inceput sa maraie - am pus-o la san (asa in pat)si a adormit iar pana la 6. E prima noapte asa de lunga care o avem :).
Cam cat tin colicile? Vreun model de biberon ajuta? Am testat nuk ( au sticla de sticla) - se ineaca cu el, chico cu unghi ... se ineaca, acum suntem la avent si pare ok. Dar nu stiu daca e bun din punctul de vedere al colicilor.
Vreo idee cum sa stimulez lactatia? Am baut ceai dela milupa, de la hipp, de la nestle - tot putin laptic e.
Multumesc,
Diana,
mamica de Eva, pui mic si drag 20.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Diana, bine ai venit!
Sa-ti traiasca delfinasa!
Despre alaptat noi tot discutam, chiar si mai devreme am scris legat de asta.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
http://picasaweb.google.com/105983476653273704176/DropBox?authkey=Gv1sRgCIDxyIOkx-zrPw#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Diana, sa fie sanatoasa bebelina! Colicii tin ... teoretic pana la 3 -4 luni; dar dupa 2 luni scad in intensitate sau dispar de tot.

racusor, georgia, simptome de dintisori? Hmmm; saliveaza mult, isi roade manutele si e maraita. Uitati-va si voi la gingiute; daca e vreun dintisor acolo ar trebui sa fie albicioasa gingia - cel putin asa era la noi acum 1 saptamana.

Mi-a spus cineva ca dintisorii astia de jos vin pereche, foarte repede unul dupa altul. Adica in curand o sa ma rontaie de tzitzi?

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Ne laudam cu primul dintisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010
am ajuns acasa, l-am schimbat ( apropos, ai vostri pui nu transpira in scoica de la masina? ca al meu era ud tot la spate si apoi a bagat somnic de pe la 2-3 pana la 6 jumate

dar cred ca l=au deocheat pe aici, ca aseara s-a pus pe un plans, il puneam la san si el urla efectiv, de imi venea si mie sa plang i-am zis tatal nostru, l-am dat cu mir, apoi i-am mai dat sa pape si pana la urma a adormit...dar a papat la 9, la 10.30, la 1.30, 3, 5, 7 ma dor sanii de la cat a tras de ei

plus ca isi baga manutele cu totul in gurita, i-am dat bibe cu putin ceai ca sughita si isi freca tetina de gingii

oare cat dureaza starea asta?

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

aha deci a-ti ajuns si la noi in Ardeal
asa e si Matei, transpirat tot in scoica...iar cu manutele e de groaza, le baga in gura si se pare ca ii place mai tare decat orice suzi i-as da eu...plus ca saliveaza foarte tare

de dormit tot asa la el in patut toata noaptea...adoarme in brate apoi il pun acolo...iar noapte ii dau sa pape la noi in pat 15-20 min plus ridicatul la scos de aer iar apoi la el inapoi in patut

doar dimineata la 7 dupa ce papa il iau langa noi si ne alintam toti 3 o jumate de ora

pana la urma nu ai primit pachetul la timp nu-i asa ...oricum vroiam sa iti spun ca si eu am hainite de la C&A si chiar imi plac...astept sa se deschida magazinul din Cluj dar asta doar peste cateva luni

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

fetele buna ziua!
am o problema,bebeii mei sug cate 100-130 la titi si apoi se enerveaza,plang si nu mai vor si uite asa trebuie sa le dau biberon.Ideea e ca am destul lapte si curge bine de tot,nici nu se chinuie,de ce prefera biberonul?m-am gandit ca poate nu le mai place gustul,dar acelasi lucru pap de 2 luni ca sa nu faca ei colici.iar laptele muls de mine il papa.ce se intampla?sunt derutata

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

voi papati cereale?nu fac colici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

carla, eu pap cereale zilnic.
Cat despre lapte, la fel face si fata mea; ma gandesc ca e mai greu la final si d-aia refuza; sau nu au rabdare. Cel putin la mine la inceput functioneaza toate canalele, spre final raman doar 1-2 care scot laptic si deci e mai greu de umplut stomacelul. E bine ca papa si asa. A mea refuza sanul dupa 10-15 min si nu are nici rabdare sa bag pompa

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Ne laudam cu primul dintisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

fetele buna ziua!
am o problema,bebeii mei sug cate 100-130 la titi si apoi se enerveaza,plang si nu mai vor si uite asa trebuie sa le dau biberon.Ideea e ca am destul lapte si curge bine de tot,nici nu se chinuie,de ce prefera biberonul?m-am gandit ca poate nu le mai place gustul,dar acelasi lucru pap de 2 luni ca sa nu faca ei colici.iar laptele muls de mine il papa.ce se intampla?sunt derutata

sunt si bbei care prefera biberonul...am o prietena care tot asa s-a muls pana la 6 luni si i-a dat cu biberonul si smecherul papa nevoie mare, dar la tzitzi nu vroia nicicum...nu mai zic ca prietena mea a angajat o moasa de la spital sa o ajute zilnic la alaptat ca zicea ca nu se pricepe de ea de nu vrea copilul sa pape si dupa 2 saptamani ia spus si moasa ca sunt copii si copii unii iubesc tzitzi...iar altii sunt mai lenesi

Noi 2...si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010
am ajuns acasa, l-am schimbat ( apropos, ai vostri pui nu transpira in scoica de la masina? ca al meu era ud tot la spate si apoi a bagat somnic de pe la 2-3 pana la 6 jumate

dar cred ca l=au deocheat pe aici, ca aseara s-a pus pe un plans, il puneam la san si el urla efectiv, de imi venea si mie sa plang i-am zis tatal nostru, l-am dat cu mir, apoi i-am mai dat sa pape si pana la urma a adormit...dar a papat la 9, la 10.30, la 1.30, 3, 5, 7 ma dor sanii de la cat a tras de ei

plus ca isi baga manutele cu totul in gurita, i-am dat bibe cu putin ceai ca sughita si isi freca tetina de gingii

oare cat dureaza starea asta?

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

aha deci a-ti ajuns si la noi in Ardeal
asa e si Matei, transpirat tot in scoica...iar cu manutele e de groaza, le baga in gura si se pare ca ii place mai tare decat orice suzi i-as da eu...plus ca saliveaza foarte tare

de dormit tot asa la el in patut toata noaptea...adoarme in brate apoi il pun acolo...iar noapte ii dau sa pape la noi in pat 15-20 min plus ridicatul la scos de aer iar apoi la el inapoi in patut

doar dimineata la 7 dupa ce papa il iau langa noi si ne alintam toti 3 o jumate de ora

pana la urma nu ai primit pachetul la timp nu-i asa ...oricum vroiam sa iti spun ca si eu am hainite de la C&A si chiar imi plac...astept sa se deschida magazinul din Cluj dar asta doar peste cateva luni

Noi 2...si Matei

Fetelor , voi cum de reusiti sa-i faceti sa doarma pe bebelusi noaptea....al meu a fost marait toata noaptea ...daca a dormit 2-3 ore...in schimb ziua ar dormii intr-una. Ii tineti treji ziua???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Nici lui Raul nu-i mai place suzeta, prefera manutele...ii bag suzeta in gura , sta 5 sec , o arunca la distanta si isi baga manutele in gura.
Laptele meu a devenit transparent. Nu stiam de ce regurgiteaza Raul apa dupa ec suge, si ieri cand m-am muls am obs ca laptele meu e tare transparent, doar un p[ic e alb... Oare ce inseamna? Ca nu e nutrivit deloc?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010

Mergi la inceput