Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

michelle, a mea a sarit de 3...si a trebuit sa imi i-au si un bolero crem tot de acolo si uite asa am dat un sac de bani ca mai apoi sa ma plang ca ma face rochia grasa...vroiam sa o duc inapoi...noroc ca nu mai era timp de cautat altceva. Si acum mi-e ciuda ca am dat asa multi bani pe ceva ce nu cred ca voi mai purta ( ca doar mai slabesc nu?) Si la rochie mi-am luat si pantofiori decupati, ca in imaginile de la nissa cu tocuri de 10....am rezistat eroic in ei....
racusoru', sa va fie bine acolo la bunici. Da...a fost Catalin acasa, la biserica si a mai fost un tip ce a filmat la biserica. Mi s-a parut super ok Catalin a facut n-spe poze cu tot familionul iar fi'mea ce sa zic...cred ca e in toate pozele.

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie3Saptamani#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Buna dimineata si de la noi,

ati fost tare harnice cu scrisul week-endul asta, abia am reusit sa recuperez ultimele doua capitole, fiindca n-am mai reusit sa intru pe forum de joi.
In primul rand multumim pentru urarile de "La multe lunite". La aniversarea de 2 luni l-am dus pe Victor prima oara la mine la serviciu si la mall unde am luat masa cu colegii mei, dar cred ca am facut o gresala si i-am dereglat programul. Dupa ce am ajuns acasa n-a prea vrut sa doarma si s-a pus pe un plans pe care n-am mai stiut cum sa-l calmez. Urla in brate, nu vroia nici suzete, nici san, era tot transpirat, de mi-a venit si mie sa plang. Vorba lui racusoru', o fi fost deocheat? Poate larissa ma lamureste si pe mine ce parere are religia ortodoxa despre deochi, exista si daca da, cum putem scapa de el?
Apoi am fost in week-end in prima vizita mai lunga, la bunicii din partea tatalui, la 150 km departare. I-a priit tare bine acolo, fiind zona de munte, a dormit toata ziua in curte in carucior. Doar ca ieri cred ca l-a obosit tare drumul, nici n-a prea dormit, asa ca ajunsi acasa, iar a inceput o criza puternica de plans pe care abia am calmat-o cu titi si apoi cu somn de la ora 8 pana 2 noaptea.
Ma ingrijoreaza serios crizele astea, ma gandesc ca e prea mic inca sa mai plecam cu el? of...
racusor si al meu transpira foarte tare in scoica, cand am ajuns la bunici i-am schimbat body-ul ca era umed...apropo de scoica, ma ingrijoreaza ca sta asa adunat de spate parca, oare nu-i face rau la coloana sa stea in ea atata drum?
michelle, superba rochita, vad ca multa lume si-a luat de la nissa pentru botez, delfinariul le-a crescut vanzarile
georgia ce fete frumoase am vazut eu la botez
ooana, Matei e superb, imi place mult freza.
crispro, e excelent ca ai reusit sa il adormi pe Vlad in patut. Sa stii ca si eu mai cedez dimineata si cand alaptez pe la 6-7 il las cu mine in pat, ca sunt prea obosita. Eu cand il pun in patut si nu vrea sa adoarma, incep sa ii citesc din reviste sau carti care ma intereseaza pe mine, asa cu intonatie de parca as citi o poveste, si asa profitam amandoi, iar el adoarme intotdeauna in felul asta

Nu mai stiu ce am mai vrut sa zic, mai vin...

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Ilinca, Racusor, si io sunt speriata de crizele astea de plans... Nu il pot linisti nici in brate, nici cu suzeta... Ieri ma gandeam daca nu cumva e bolnav, ca a fost tare marait...

Racusor, ce noapte ai avut... O bericica, de dimineata... Tu il alaptezi la el in camera, si apoi te intorci in camera voastra? Ca in 2-3 sapt vreau sa il mut si io pe Vlad in camera lui... Sper ca pana atunci sa doarma numai in patutul lui...

Pozele mele sunt pe mail (am trimis linkul), iar Georgia le are la semnatura.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

anca, cum a fost prima zi de scoala? te-ai umflat de plans?
crispro, cate kg are Vlad acum, ca ei sunt de=o seama. noi avem 5,100 kg.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Ilinca, Racusor, si io sunt speriata de crizele astea de plans... Nu il pot linisti nici in brate, nici cu suzeta... Ieri ma gandeam daca nu cumva e bolnav, ca a fost tare marait...

Racusor, ce noapte ai avut... O bericica, de dimineata... Tu il alaptezi la el in camera, si apoi te intorci in camera voastra? Ca in 2-3 sapt vreau sa il mut si io pe Vlad in camera lui... Sper ca pana atunci sa doarma numai in patutul lui...

Pozele mele sunt pe mail (am trimis linkul), iar Georgia le are la semnatura.

Nectarie, doarme singur in camera. Eu vin doar sa ii dau sa pape. E super bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

larissa, dar alexia unde doarme? cu voi?
ca la noi Stefan doarem singur. iar pe mihai nu l-as pune cu el in camera- 1. pt ca mi-ar fi greu la hranit, ca nu am si canapea in camera aia.
2. pt ca l-ar trezi pe Stefan, dc nu la masa de la 3..la cea de la 6 cu siguranta.
asa ca cel mic doarme cu noi. asta noapte m-a trezit cu cata putere isi sugea bietu de el degetelul..era ora 3 :)

fetelor e mult mai bine de cd iau galaforul asta. ieri am cantarit, de curiozitate..a mancat 120 ml de la un sg san. pai eu rarisim aveam atata la amandoi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Victo

larissa, dar alexia unde doarme? cu voi?
ca la noi Stefan doarem singur. iar pe mihai nu l-as pune cu el in camera- 1. pt ca mi-ar fi greu la hranit, ca nu am si canapea in camera aia.
2. pt ca l-ar trezi pe Stefan, dc nu la masa de la 3..la cea de la 6 cu siguranta.
asa ca cel mic doarme cu noi. asta noapte m-a trezit cu cata putere isi sugea bietu de el degetelul..era ora 3 :)

fetelor e mult mai bine de cd iau galaforul asta. ieri am cantarit, de curiozitate..a mancat 120 ml de la un sg san. pai eu rarisim aveam atata la amandoi.

da ale cu noi dar la o margine ca doarme dezvelita...si are tendinta sa stea cat mai pe margine...are si somnul f f profund...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Hello mamici si scumpi delfinasi!

La multe lunite sarbatoritilor de azi: Natalia de Cris2010, Andrei de emushi, Bogdan Andrei de sorina_goga, Ema Andreea de anagia!!

Larisa, Imaya, sa va traiasca micii crestini, sa fie sanatosi si sa aiba o viata binecuvantata!

Si noi raportam niste crize de plans, azi noapte pana la 1:30 am tot tinut-o-ntr-un plans. Imi era si mila de el, dar la un moment dat si de mine, ca vad ca isi schimba programul, dar in mod aiurea. A inceput sa doarma ziua, chiar si cate 2-3 ore legate, care pana acum impuscacate o atipeala de un sfert de ora... si seara, dupa cina de la ora22-22:30 are niste ochi mari si e o chestiune de timp pana incepe urletul razboinic, nici in brate, nici cu dans, cantat, in patut, pe sus-nu stiu ce n-am incercat cu el- nu-l mai calmez...

Noi aseara la cantarirea de duminica aveam 5:400. Saptamana asta a luat cel mai putin de pana acum 200gr

Eu mi-am luat de la plafar ceva cu acelasi continut cu Galaforul, dar e de 2 ori mai ieftin, se numeste Mami, azi ma duc pe acolo sa vad daca au adus nutrinatal sau mamma+. Mi-am luat si ceai de la Humana pt lactatie si eu zic ca face si asta ceva. Oricum, nu stiu care dintre chestiile care le fac da rezultate.
Eu inainte sa-i dau piept bag pompa si scot cam tot ce pot, dup-aia il pun pe el, mai scoate cam 40, il las cam cate 10 min de san si dup-aia ii dau ca si completare tot de la mine pana la 150-160. Doar noaptea mai e nevoie de cam 30 ml LP, dar oricum ii dau Humana AR, pt refluxul lui, desi sincer nu vad nicio imbunatatire. Tin sa mentionez ca el mananca la aproximativ 3 ore juma', 4 ore, indiferent daca-i noapte sau zi.
Asadar nu stiu ce anume din ce fac functioneaza mai bine, dar asa o sa o tinem, muls, pus bb la san, ceai lactatie Humana+ ceai fenicul, anason, chimen, Mami (se ia ca Galaforul), Spirulina 2/zi, multe multe lichide si uneori bere F.A, dar eu una nu prea am simtit nik la bere F.A., si nici nu pot spune ca ma omor cu berea, chiar daca Stella Artois F.A. imi place cat de cat, plus ca sunt sigura ca nu face bine kg-lor. Eu am 2 saptamani de cand nu s-a mai miscat acul la cantar... Vreau si eu un cantar friendly
Lala, tu ii dadeai baiatului Humana AR, ai simtit vreo imbunatatire?
Deci, in principiu sunt multumita de evolutia noastra cu papatul LM, dar tot nu il pot lasa pe el sa goleasca un san de la inceputul mesei, ca nu face treaba asta nici macar dimineata cand am si eu ceva mai plini sanii. E un puturos, dar sunt multumita ca papa LM

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
http://picasaweb.google.com/105983476653273704176/DropBox?authkey=Gv1sRgCIDxyIOkx-zrPw#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Victo, al meu are 5400. Dar s-a nascut mai grasun ca al tau. Si nici nu a scazut mult in spital. Insa daca e sa calculezi cat au pus de cand i-am scos din spital, cred ca la fel...

Larisa, la tine e boierie curata cu Nectarie... Si asa a fost de la inceput. Ia necajeste-ne un pic: tot asa muuuult si bine doarme?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna
Eu m-am apucat de curatenie prin dulapuri, ca nu mai imi incap hainutele lui bb, deci nu am timp nici sa suflu. Acum a adormit minunea si am timp sa va salut inainte de a ma baga in dulapuri.
Va citesc, dar nu stiu cum reusesc sa fiu tot in contratimp. Nu mai am timp de nimic din ce faceam inainte. Si cand tb sa mergem undeva, tot in intarziere suntem, ca in ultimul moment il schimb pe bb, ca a facut pipi, sau ii uit suzeta, sau ceva se intampla....
Toata viata mea e cu fundu' in sus si asa va ramane cred ca mult timp de aici inainte, dar suntem fericiti
Ma tot cert cu tati, ca am impresia ca nu se implica, si el imi tot repeta ca el il preia cand mai creste un pic...il pun sa stea cu el , si al meu da drumul la tv si nu il mai baga pe Raul in seama, si ma duc eu tot urland ca nu are sentimente paterne, ca ii caut tata vitreg.... Acum i-am zis ca daca nu vb cu copilul, o sa se trezeasca ac peste 2,3 luni, va plange copilul cand il vede si nu o sa-i recunoasca vocea si nu va rade la el. Parca , s-a schimbat un pic, ca il vad ca a inceput sa se invarta pe langa Raul si ii povesteste...
Gata pauza, ma duc la dulapuri. Pup delfinasii si mamicile

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010

Mergi la inceput