Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (6)
Raspunsuri - Pagina 12
bubster spune:
ioi...nu mai am timp nici sa scriu,nici sa citesc
fata mea papa la 3 ore ziua dar are si niste nopti in care papa la 11 si se culca la 3
fetele care ati botezat,imi puteti spune va rog ce se pune in apa bebelusului knd i se face baita dupa botez? la mamici si delfinasi
mami fericita de ariana ! 06.08.10
adrianaBuc spune:
paula, daca baga manutele in gurita e posibil sa isi declanseze singur regurgitarea sau supersalivie. Faptul ca lapticul e transparent: laptele de inceput e mai diluat, cu cat esti mai aproape de golirea sanului e din ce in ce mai gros si alb. - cel putin asa e la mine -
florentina, imi pare rau ca bebe e pasare de noapte. Din pacate mare lucru nu poti sa faci decat sa astepti sa se regleze de la sine. Iti recomand sa nu vorbesti cu copilul noaptea decat in soapta (preferabil deloc), sa nu il iei in brate decat daca e nevoie, pampersul schimba-l doar daca e imperativ (a facut caca) si totul la lumina cat mai slaba. Bafta
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
Ne laudam cu primul dintisor!
ooana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Florentina_C
Fetelor , voi cum de reusiti sa-i faceti sa doarma pe bebelusi noaptea....al meu a fost marait toata noaptea ...daca a dormit 2-3 ore...in schimb ziua ar dormii intr-una. Ii tineti treji ziua??? Mamica fericita de bebe minune Florentin Andrei (24.08.2010) "Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise" ***Poze*** |
programul nostru: dimineata la 6 papam si ne alintam in pat toti 3...ne mai jucam/plimba prin casa pana la 10 cand papam iar si plecam la plimbare, unde mai si atipim putin...la ora 14 venim acasa si mancam din nou si dormim maxim 1 ora...ora 18 papam din nou, ne jucam, facem baie...ora 22 papa si adormim la mami in brate care ne pune usor in pat unde dormim pana la 3 dimineata cand papam 15 min si facem transferul in patut din nou
in timpul zilei doarme maxim 2 ore in reprize
Oana mamica lui Matei 08.07.2010
Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
btz_ovi spune:
Hello gagici si pupici de la un delfinas crestinat
Sambata la 4 a fost evenimentu,iar dupa party pe terasa cu dantuiala si tot tacamul.Emotiile au fost pe masura,eu si tatal meu am avut ochii in lacrimi tot parcursul slujbei.Bebe a plans la inceput ca ii era fomita,dormise vreo 4h si nu am avut timp sa-l alaptez asa ca a facut un pic de show insa cum a inceput slujba cum s-a linistit uimitor,numai cand l-a bagat in cristelnita a mai urlat de spaima.Iar de atunci e atat de linistit,nu mai urla in hohote cand ii e foame,adoarme usor,zambeste mai mult,DOARME MAI MULT,colici nu,doar niste parturi de se sperie lumea
.Ce mai...copilul ideal.Daca va zic ce program am avut azi noapte ma veti invidia :de la ora 10.30 pana la 8 cu pauza de la 4 la 5.Fara caraieli,maraieli,doar papica linistit
La party au fost cam 16 persoane,s-a lasat cu chiueli,bautura si dansuri care mai de care.Ce mai,ne-am distrat super!!!!Poze inca nu am,dar cand le primesc le postez
LA MULTI ANI NOILOR SARBATORITI.
Ehehe Bogdan poate tre sa bem o bere FA in cinstea ta la Poienita
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
Florentina_C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianaBuc florentina, imi pare rau ca bebe e pasare de noapte. Din pacate mare lucru nu poti sa faci decat sa astepti sa se regleze de la sine. Iti recomand sa nu vorbesti cu copilul noaptea decat in soapta (preferabil deloc), sa nu il iei in brate decat daca e nevoie, pampersul schimba-l doar daca e imperativ (a facut caca) si totul la lumina cat mai slaba. Bafta Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 Ne laudam cu primul dintisor! |
Multumesc, AdrianaBuc si Ooana.
O sa va ascult pe amandoua. Poate,poate vrea si bebe al meu sa doarma noaptea...
crispro spune:
Al meu tocmai s-a trezit dupa 5 ore de somn, cu pauza 15 minute de papa... Is curioasa ce facem la noapte...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Florentina_C spune:
citat din mesajul lui crispro Al meu tocmai s-a trezit dupa 5 ore de somn, cu pauza 15 minute de papa... Is curioasa ce facem la noapte... Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) |
M-ai facut si pe mine curioasa.... Sa ne spui cum ati petrecut noaptea.
btz_ovi spune:
Nici al meu nu mai suporta suzeta,in schimb isi baga o mana in gura si pe cealalta o foloseste drept suport sa nu cumva s-o scape.E in stare sa-si bage tot pumnul si cu cotul eventual.Iar cand il pun la san face niste ochi mari si apuca cu san c-o pofta de parca ar vrea sa-l inghita pe tot.Sti el ca-i criza in tara!!!!!Si saliveaza de rupe,dimineata l-am pus intre noi si in 5 min ne-a umplut patul de zabalutze
Aseara l-a cantarit bunica-so:in 9 zile a luat 400g.Vad ca de o luna asta e media saptamanala:400 .Avem deja 6200g .Cred ca ii si prieste aerul de curte caci aici la Bd doar papa si doarme.Il las in carut afara sa doarme si sforaie cate 4h la tura de somn.
ooana spune:
citat din mesajul lui btz_ovi Nici al meu nu mai suporta suzeta,in schimb isi baga o mana in gura si pe cealalta o foloseste drept suport sa nu cumva s-o scape.E in stare sa-si bage tot pumnul si cu cotul eventual. Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010 |
mai facut sa rad cu lacrimi
Oana mamica lui Matei 08.07.2010
Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
btz_ovi spune:
Pe mine ma apuca depresia : ma uit la pozele de anul trecut si la cele de alataieri:doamne ce MARE SI GRASA sunt.daca anul trecut eram slabuta si fara burtica,acum parca as fi buldozer.Gusa mare,obraji mari,burtan imens de parca as fi in luna a 4a ,niste pulpe ca a unui vacute de pe camp,fundul cat a unei babe grase din piata si spatele cat un dulap.Sunt imensa,deformata,sanii mi s-au lasat groaznic si parca am fata imbatranita.Iar cand il aud pe Ovidiu ca-mi zice ca sunt cea mai frumoasa si sexy imi vine sa rad ce glume proaste face cu mine.Nu stiu daca mai ajung eu la silueta mea de candva