Bazar umanitar ***43***
Raspunsuri - Pagina 15
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dicirstea OOO, asta e parfum de viorele. Mie mi-au intarziat 1 an si o luna un pachet pus cu TCE, care e un fel de Fan Curier. CAPRA CU 2 IEZI mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009) MINUNEA MEA www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2 A DOUA MINUNE www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! Sa o ajutam pe Georgi sa mearga Manu - papusa fara picioare |
nu e cam mult totusi 1 an? mai aveai nevoie de ce era in colet?
_
Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03.11.2009)
Comoara mea
andreea.2009 spune:
citat din mesajul lui valentina_22 'neata fetele! M-am adunat si eu de pe drumuri! Gradinarii mei au intrat fara emotii in prima lor zi de gradinita. Cu fata nu-mi bateam capul, pentru ea e ceva banal,insa Andrei este incepator si imi faceam tot felul de scenarii despre cum va reactiona el. Cum socoteala de casa nu se potriveste cu cea din targ, baietul meu drag si scump, a intrat cu dreptul in campul muncii, nu a plans, se uita doar cu mirare la noii sai colegi care supinau dupa parinti. Vedem noi dupa amiaza daca se mai da viteaz. Asa.... Si acum intrebare-ntrebatoare, andreea.2009 mi-ai trimis te rog coletul, il tot astept de vreo 2 saptamani si nici urma de el. Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste. Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI cum creste Alexuta cat de mare este Andu BAZAR DC |
Da este trimis, parca odata cu cel al lui mady, ca am avut 3 ture de colete trimise intr-o saptamana. Si acu plec iar, cu inca doua. Poate ne pica si indemnizatia.
Valentina, de la noi la bucuresti face cam 1 saptamana din experientele anterioare.Al lui mady a ajuns parca.ma gandesc ca trebuie sa ajunga si al tau.
szivarvany spune:
Scriu si eu rapid:
Alexandrina, eu am primit 2 pm-uri de la Ramyteo.
Sincer, am ramas cu asa un gust amar incat nici sa-i raspund n-am putut.
Sunt foarte dezamagita. Totusi, atata lipsa de respect fata de cele care au ajutat :(
Fug si eu cu pitica la gradi, stem tot de dupa-masa
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
mikaeela spune:
Nu Alexandrina,nu-i de la mine
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
kid spune:
Eu cred ca este Eseea.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
andreea.2009 spune:
Fetelor am o veste buna. Chiar foarte buna. Un domn generos, care s-a nascut si a crescut in toplet (comuna unde locuiesc eu si Stefania), dar care este plecat de multi ani in Germania(s-a reintors aici sa isi cumpere o casa..), s-a oferit sa ii dea Stefaniei 1000 ron lunar timp de 6 luni pentru terapie.
In concluzie, am sa va rog sa retrageti cazul Stefaniei de la bazar. Eventual pentru produsele pe care le mai am la bazar, banutii sa mearga tot la ea, dar sa nu se mai adauge altele. (voi hotarati). Nu stiu cum sa va multumesc pentru ajutorul acordat, pentru intelegerea voastra....
Nu sunt eu foarte buna la exprimare, dar ce vreau sa spun este ca voi, aceasta mana de oameni (pentru ca sunteti putine), sunteti niste MINUNI pentru acesti copii.
FAra ajutorul vostru Stefania nu s-ar fi apucat de terapie pana acum. Va spun pentru ca m-a impresionat mult povestea. Sunt niste oameni foarte saraci (m-a surprins cand m-am dus la ei acasa, pe jos aveau o patura in loc de covor). Da vad ca deja incep sa se descurce, tatal are deja un serviciu stabil, iar acesti banuti care o sa ii primeasca o vor ajuta mai departe.
Inca odata VA MULTUMESC.
Ancutza_Bro spune:
nu e atat de complicat cum pare
produsele lui sdcristian nu mai erau puse in bazarul nou, tipa care le-a vrut in locul salopetei le gasise pe bazarul vechi...el a zis ca daca le vrea neaparat i le trimite...dar se pare ca nu mai e nevoie.
_
Comoara mea
alex_andra spune:
Ma bucur foarte mult pentru Stefania
Parerea mea este ca lucrurile care sunt existente la bazar pentru Stefania sa ramana totusi pentru ea, dar sa nu se mai puna altele noi.
Si mai vorbim peste 6 luni, sa vedem cum a mai evoluat
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui alexandrina Si daca tot e Ancutza in zona, sa va mai arat ce-a ramas din lista mea la care muncesc eu intru anulare: Cine stie donatoarea acestui produs? http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/E12Ani#5481133866622337986 (mikaeela, nu-i de la tine cumva?) Au mai ramas produse in bazarul vechi de la donatoarele addinel, adyanna, ana1980, Ancutza_Bro, andata, andre_ea, Intrebati, ca va si arat la fiecare despre ce produse e vorba. "Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore) Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007). |
produsul respectiv nu este de la mine, iar legat de hainutele din bazarul vechi , eu am trimis mail la bazargeneral si am specificat ca nu le mai pun in bazarul nou pt ca le-am dat cadou...merci
_
Comoara mea
andreea.2009 spune:
citat din mesajul lui alex_andra Ma bucur foarte mult pentru Stefania Parerea mea este ca lucrurile care sunt existente la bazar pentru Stefania sa ramana totusi pentru ea, dar sa nu se mai puna altele noi. Si mai vorbim peste 6 luni, sa vedem cum a mai evoluat Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) BAZAR UMANITAR |
Si eu ma bucur mult, si am asa un sentiment de bine...nu pot sa il explic. Sunt mandra ca am putut face si eu ceva...