Bazar umanitar ***43***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Andreea, ne-ai dat o veste foarte buna! Ma bucur pentru Stefania!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Buna!
Se pare ca am castigat licitatia la castel.
Sper ca n-am suparat pe nimeni ca m-am bagat sa licitez. Daca tinea cineva f mult sa il ia rog sa ma contacteze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

andreea, si ma bucur ca e cineva care sa o ajute. totusi, desi acum s-a rezolvat cu ajutorul acelui om bun, sunt de acord cu alex_andra ca ar trebui sa vedem evolutia peste vreo 6 luni.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

andreea.2009 felicitari pt sponsor, sa dea Dumnezeu ca evolutia Stefaniei sa fie una buna si recuperarea rapida.
Multa sanatate si pupici de la noi

dragele mele, Ema a inceput clasa a II-a , programul va fi incarcat, insa trebuie sa o tin ocupata si in ...priza tot timpul, e spre binele ei ...sa se descurce singurica

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari,36+ PETRU si mami de bomboana EMA

AMR - 2s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Ancutza de doua ori OK. Multumim.

andreea frumoasa veste, minunat. Sa speram ca domnul isi tine promisiunea. Multa sanatate Stefaniei si te rugam sa ne tii in continuare la curent cu starea ei.

Dar s-ar putea sa avem o problema, produsele donate pentru cazuri care se inactiveaza (sau cum sa zic) nu cred ca vor mai putea fi repuse in bazar pe aceleasi nume (dupa multiplele reactivari).
Nu stiu sigur, dar presupun ca asa e.
In consecinta, cand le relistati, alegeti "DA- Cumparatorul alege" si scrieti mare in descriere "pentru Stefania" sau "pentru Marius-Andrei" sau pentru cine vreti.
Ideea e ca nu poate nimeni verifica daca sunt produse adaugate dinaintea scoaterii unui caz.
Imbarligata chestiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui PIDANA

Buna!
Sper ca n-am suparat pe nimeni ca m-am bagat sa licitez. Daca tinea cineva f mult sa il ia rog sa ma contacteze.

Dana, si Ana-Teodora(25.04.2008)

...
f curios azi dimineata cand m-am uitat la licitatie mai era o zi si 3 ore.......iar castelul sigur a fost pus ieri- http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=156140&REPLY_ID=6265324
Nu-s suparata ca l-ai castigat,felicitari...doar mirata ca nu prea pricep ce s-a intamplat

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Andreea super veste...sa-i dea DD sanatate atat donatorului/sponsorului cat si Stefaniei

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=3886

din greseala am licitat pt sarafanul asta

nu stiu de ce aveam impresia ca mi-ar fi bun, nu am vazut marimea

se poate va rog incheia licitatia si repune? ca mie sigur nu imi vine si la carol... nu il prea imbrac cu rochite

scuze ca-s ametita rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Citat:
citat din mesajul lui PIDANA

Buna!

...
f curios azi dimineata cand m-am uitat la licitatie mai era o zi si 3 ore.......iar castelul sigur a fost pus ieri- http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=156140&REPLY_ID=6265324
Nu-s suparata ca l-ai castigat,felicitari...doar mirata ca nu prea pricep ce s-a intamplat

Dumnezeu imposibilul!

Si eu retineam ca mai e o zi, probabil Mihaela a inchis licitatia ca alta explicatie nu am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=3886

din greseala am licitat pt sarafanul asta

nu stiu de ce aveam impresia ca mi-ar fi bun, nu am vazut marimea

se poate va rog incheia licitatia si repune? ca mie sigur nu imi vine si la carol... nu il prea imbrac cu rochite

scuze ca-s ametita rau

Hai ca te-am salvat eu

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput