Bazar umanitar ***43***
Raspunsuri - Pagina 14
diana2242 spune:
m lipsit doar 2 zile si dejav-ati cam facut de cap.Mady tu cred ca mi-ai dus dorul ca nu ne-am mai duelat de mult nu?si eu imi propusesem sa nu mai licitez nimic dar vine ziua mea si imi iau tot ce vreau ca merit si nu comenteaza nimeni ca ii mananc.O data in an macar imi iau si eu tot ce poftesc mai mult nu am curajul sa cerhainute super frumoase dar Miha cere si hainute mai mari nu doar pt slabute ca ne
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
am hainute la bazar
diana2242 spune:
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=3496&n=Camasa-Gravida fetelor va rog ziceti-mi cum se procedeaza cu camasa de mai sus monica a gresit anuntul si l-a pus pt 15 zile in loc de 2 eu eram singura participanta la ea si castigatoare dupa cele 2 zile dar acum a mai aparut cineva monica mi-a zis ca e gresala ei si camasa este a mea dar cum incheie ea anuntul?nu cred ca e activa aici pe forum.
Bazar general pe DC
am hainute la bazar
madyrizi spune:
no, bine atunci nu ma mai bag,diana. fecioara, ha? si io.
.
tocmai am venit de la deschidere si l-am bagat pe fiimiu printre fete, in coada, ca am ajuns ultimii. normal, nu? directorul tocmai striga clasa lui cand am ajuns. asa ca da-i si lupta, da-i si lupta sa ajungi la sirul clasei si am ajuns.
am inceput iar scoala!!!
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
diana2242 spune:
nu Balanta a doua zi de balanta sunt.
Bazar general pe DC
am hainute la bazar
madyrizi spune:
diana, si io am patit-o la un combinezon de la kya asa ca supraliciteaza daca-l vrei. n-ai ce face. in situatia actuala castigatoarea e cealalta persoana.
sorry, parerea mea.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
valentina_22 spune:
'neata fetele!
M-am adunat si eu de pe drumuri!
Gradinarii mei au intrat fara emotii in prima lor zi de gradinita. Cu fata nu-mi bateam capul, pentru ea e ceva banal,insa Andrei este incepator si imi faceam tot felul de scenarii despre cum va reactiona el. Cum socoteala de casa nu se potriveste cu cea din targ, baietul meu drag si scump, a intrat cu dreptul in campul muncii, nu a plans, se uita doar cu mirare la noii sai colegi care supinau dupa parinti. Vedem noi dupa amiaza daca se mai da viteaz.
Asa....
Si acum intrebare-ntrebatoare, andreea.2009 mi-ai trimis te rog coletul, il tot astept de vreo 2 saptamani si nici urma de el.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
BAZAR DC
alexandrina spune:
Stiu ca unele asteapta sa-mi exprim parerile organizatorice, dar pana acum doar am raspuns la PM-uri si n-am reusit sa citesc si recitesc tot din rastimp.
Insa pot vota cu "DA" la scoaterea cazului lui Marius-Andrei, intrucat si-n urma ultimatumului n-a aparut macar o reactie la subiectul lui. Sunt destule voturi in aceasta directie, deci se mai cer doar eventuale argumente daca cineva voteaza diferit, pentru mentinerea dezbaterii.
Citat: |
citat din mesajul lui Ancutza_Bro salut fetelor, vroiam sa va anunt ca dupa 3 luni, am primit coletul cu salopeta Zara de la Alex_andra...am luat legatura lu sdcristian pe PM si l-am anuntat(am anuntat-o ) sa nu le mai trimita pe celelalte (nu apucase sa le trimita) |
Vreau sa-mi pun mainile in cap la asta ca am citit ultimele pagini.
Mai exista fotografia salopetei in bazar sau am sters-o?
Te rog, da linkurile produselor lui sdcristian de unde-s prin "Castigate..." si sdcristian te rog anunta cand le-ai pus la bazarul nou.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
alexandrina spune:
Si daca tot e Ancutza in zona, sa va mai arat ce-a ramas din lista mea la care muncesc eu intru anulare:
Cine stie donatoarea acestui produs?
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/E12Ani#5481133866622337986 (mikaeela, nu-i de la tine cumva?)
Au mai ramas produse in bazarul vechi de la donatoarele
addinel, adyanna, ana1980, Ancutza_Bro, andata, andre_ea, andreea_and, andreutac, andru_mami, anna-mama, arcadia, Aurorra, ayla, boticelina, buli, cami33, cristina_26, freedelia, gabi25, grati.ela, inapopescu, kay, kriss79, kya, Livsy, MadameBovary, matilda33, mery_annam, micaalsa, mihaser, misha71, moldoveanca, moni_k, moni_OR, Olim, olishka, Pisik06, soriuka, tania2, Vali5
Intrebati, ca va si arat la fiecare despre ce produse e vorba.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
kid spune:
alexandrina Trimiti tu PM la admin sa scoata cazul lui Mariu-Andrei?
Eu am sa incerc sa iau legatura cu Livsy.
arcadia spunea ca a mutat tot, ce produse mai are?
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
alexandrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kid alexandrina Trimiti tu PM la admin sa scoata cazul lui Mariu-Andrei? Eu am sa incerc sa iau legatura cu Livsy. arcadia spunea ca a mutat tot, ce produse mai are? |
La arcadia i le-am precizat.
Edit: Da, scriu la Tehnice.