Ionela - URGENT 2000 lei pt operatie la ochi
Raspunsuri - Pagina 7
alex_andra spune:
Mihaela,ce mai face Ionela?
Cum mai e cu apetitul?
Nu-i faci niste analize?
Am citit la bazar ca nu te simti bine, in continuare :(
Nu poate sta mama ta cu Ionela, cat timp iti rezolvi tu problemele de sanatate?
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
mikaeela spune:
Buna Andra.
Andra sa sti ca de ieri vad ca a inceput si Ionela sa manance binisor.A mancat chiar de toate si supa si mancarica ,chiar de toate a mancat .
Analizele i le-am facut acum vreo luna si toate au iesit bine.
Cat despre mine Andra,eu daca va trebui sa ma operez ,mama ar putea sta cu ea ,dar ea sufera de insuficienta mitrala si nu prea are voie sa ridice .Bine ca stiu ca si asa ea tot m-ar ajuta,dar nu as putea sa o pun eu sa stea cu Ionela,stiind ca nu are voie sa faca efort. .Am vorbit si cu sora mea aseara si mi-a spus ca daca ma voi opera isi va lua ea concediu si va sta ea la mine ca sa ma ajute cu Ionela.
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
alex_andra spune:
Of...bine macar ca ai o familie iubitoare, care sa te ajute
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
mikaeela spune:
Buna fetelor.
I-a fost f rau Ionelei azi-noapte a varsat toata noaptea,plangea intr-una si am fost dimineata cu ea la urgente ,i-a facut o injectie si mi-a dat sa-i dau metoclopramid si regim 2-3 zile pana isi va reveni.
I-a adus sora mea aseara niste prajiturele de cofetarie si a mancat si ea o prajiturica si de la aia cred ca i-a fost asa rau.
Acum vad ca-i mai binisor,nu mai varsa si a si mancat.
Bazar umanitar Ajutor ptr Ionela
mikaeela spune:
Una fetelor.
Sunt fff suparata.
Nu stiu ce are Ionela,ca toata noaptea mi-a plans ,a adormit spre dimineata si s-a trezit putin mai devreme,dar nu stiu ce se intampla cu e ff moale,fug acum cu ea la spital.
Nu mai pot tremur toata ,sunt f speriata
diannaalex spune:
offfff sanatate multa Ionelei. Pupici asteptam vesti cand veniti de la spital.
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
mikaeela spune:
Am fost cu Ionela la spital si ne-a spus doctorita de acolo ca are rosu in gat,din cauza asta este asa maraita si molesita .
Cu toate ca are rosu in gat ,ma bucur totusi ca mananca f bine si ma bucur ca nu a fost ceva mai rau,ca eu cand am vazut-o asa molesita,m-am speriat f tare.
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
mikaeela spune:
Si eu Andra,ma bucur ca nu a fost ceva mai grav,ca am tras o sperietura.........Mai ales de cand a fost in coma,acum cand ii e rau putin imi e f frica,ma panichez f repede.
Nu stiu ce sa mai zic,dar m-au terminat f tare ,problemele Ionelei.
Chiar azi a venit mama mea la mine,cand a auzit ca e rau Ionelei si-mi spunea sa nu mai plang asa intr-una...bine ca eu stiu ca ea plange mai rau ca mine,cand nu e langa mine....dar chiar nu mai pot,mi-am pierdut aproape si speranta si tot .
Aseara ,ii faceam bradutul si chiar ii spuneam sotului... oare la anu vom mai fi toti trei cand vom impodobi bradutul?..cand o vad atat de bolnavioara si de sensibila si parca din ce creste ,in loc sa se rareasca problemele,parca din in ce la Ionela sunt mai multe
Fetelor va rog din sufletul sa ma scuzati ca va deranjez cu problemele mele,dar credeti=ma chiar nu mai pot si simtam nevoia sa spun la cineva ce am pe suflet ,chiar si acum plang si nu ma pot opri din plans