Ionela - URGENT 2000 lei pt operatie la ochi

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle_ spune:

Am citit si eu povestea fetitei tale....Nu ma pot opri din plans!
Stiam ca e un caz incadrat la sectiunea ''ajutor umanitar'',dar nu vroiam sa accept ideea ca e atat de bolnava.Dupa ce am venit de la banca ,am citit povestea ta ...mi-am facut curaj....mi s-a rupt sufletul.....nu am cuvinte....
Sa va dea Dumnezeu multa tarie si oameni cu suflet mare care sa va fie alaturi! Si noi suntem alaturi si o sa mai fim langa voi,cu cate o suma acolo,din suflet....Nu imi pot reveni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikaeela spune:

Buna dimineata,fetelor.

Sunt asa de suparata.Toata nopatea i-a fost rau Ioanei,mi-a vomat de mai multe ori,plangea intr-una,nici acum nu se simte chiar asa bine.
Trebuia sa plecam azi,dar amanam ptr maine sa vedem cum se va simti astazi,sa nu plec pe drum cu ea asa.

Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela

Mergi la inceput

Buna dimineata,fetelor.

Ionela se simte mult mai bine astazi si acum dimineata la ora 8 vom pleca si noi spre Tecghirghiol.

Va pupam si o zi placuta va dorim

Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mikaeela

Buna dimineata,fetelor.

Ionela se simte mult mai bine astazi si acum dimineata la ora 8 vom pleca si noi spre Tecghirghiol.

Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela

Drum bun Miha.Multa sanatate si numai bine.pup

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybehappy spune:

Buna Mihaela !
Sanatate Ionelei si sa dea Dumnezeu sa fie bine !
Multa rezistenta si putere Mihaela !

Mary

Mergi la inceput

Buna fetelor.

Noi suntem la techirghiol si suntem bine.

A fost putin cam greu primele zile pana s-a acomodat Ionela ,ca nu-i placea deloc aici,nu vroia sa doarma,plangea la terapii dar acum s-a invatat.
Deocamdata nu i-am putut face bai cu namol ptr ca aici la sanatoriul de abia azi a bagat caldura si a fost f frig si de luni vom incepe si noi baile.
Saptamana viitoare mergem si la Mangalia la dr ortoped sa vedem ce va zice de operatie,daca va avea nevoie acum sau nu.

Sper ca saptamana viitoare sa mai imi aduca si mie verisoara mea laptopul sa va mai pot scrie despre noi.

Va pup pe toate si va iubim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaciu1977 spune:

Depus astazi 150RON.Numai bine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oaciu1977

Depus astazi 150RON.Numai bine.

Multumim din suflet

Buna fetelor.

Noi suntem inca la Techirghiol si vinerea viitoare ne vom intoarce acasa.
Vroiam sa stam o luna ,dar doctorita de aici nu vrea sa-i faca Ionelei bai cu namol ca ii e frica sa nu faca convulsii din cauza asta si aici nu facem decat gimnastica si nu are rost sa stam mai mult ,ca gimnastica face si acasa.

Ionela deja s-a plictisit f tare si nu mai ma inteleg cu ea deloc,e f maraita si nu prea mai doarme nici bine,plange la gimnastica ,cred ca ii este f dor de acasa.In rest suntem f bine si nu am avut nici o problema pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Miha,eu te inteleg si tine si pe ea.
Lasa ca ajungeti voi acasa si va reintrati in ritm si va reveniti si cu somnul si cu toate.
Va pupam si va imbratisam cu drag.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Buna ziua tuturor.

Noi ne-am intors acasa astazi,ptr ca mi-a racit Ionela f rau.De sambata face febra intr-una si mi-a spus doctorita de la sanatoriu ca are rosu in gat si nu are rost sa mai stam ca nu va mai face nici un fel de tratament saptamana asta.As fi vrut sa terminam si noi sedintele de fizioterapie,dar daca dr ne-a spus ca nu ii va mai face nimic ptr ca e racita am plecat acasa,nu avea nici un rost sa mai stam acolo degeaba.
Dupa ce ii va trece,vom continua terapiile acasa si pe 15 noiembrie vom merge si la sanatoriul Busteni ptr 2-3 saptamani,acum depinde cat va rezista Ionela.

Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela

Mergi la inceput