Ionela - URGENT 2000 lei pt operatie la ochi
Raspunsuri - Pagina 20
boticelina spune:
Mihaela, mi-am platit si eu datoria catre voi si am mai pus o mica suma in plus, iti doresc putere si Ionelei curaj si multa sanatate!
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
mikaeela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui boticelina Mihaela, mi-am platit si eu datoria catre voi si am mai pus o mica suma in plus, iti doresc putere si Ionelei curaj si multa sanatate! Monica si Nancy, 04.07.2008 "If you are unware of your choices, then you have none" |
Boti,iti multumesc f mult
Pana acum am strans suma de 625 lei si 20 $
Vreau sa multumesc din suflet tuturor care ne-au ajutat ptr a strange banii ptr operatia care va urma luni ,vreau sa multumesc din suflet tuturor care se gandesc la noi si ne sustin in tot greul pe care il ducem
Marti cand v-om veni acasa va v-oi spune si cand va fi cea de-a doua operatie si poate o vrea bunul Dumnezeu sa fie si ultima.
Banutii ce se v-or depune de saptamana viitoare in contul Ionelei ii v-om strange ptr cea de-a doua operatie.
Va multumesc inca o data, va doresc tot binele din lume si Dumnezeu sa va intoarca tot ceea ce faceti ptr noi
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele
mikaeela spune:
Buna tuturor.
Ne-am pregatit si noi bagajul ptr spital,pe la ora 16.00-17.00 v-om pleca.
Am mari emotii,parca niciodata nu am avut emotii asa mari ,poate ca si din cauza ca starea ei din ultimul ei s-a mai agravat ,ca i s-au mai depistat si alte bolii,poate ca si operatia asta este diferita de celelalte si ma gandesc ca v-or urma si altele...nu stiu...dar chestia e ca am ff mari emotii,sper sa pot rezista si de data asta...simt ca mai am putin si cad,chiar nu mai pot rezista.
Sper ca maine dupa operatie sa va pot da vesti bune si sa dea Dumnezeu sa trecem cu bine si peste asta.
Va pup pe toate si va multumesc tuturor care sunteti alaturi de noi
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele
Irinusha spune:
Am trimis si eu cativa banuti prin paypal!
Sanatate multa si succes la operatie!
Tinem pumnii!
diannaalex spune:
Acum am vb cu Mihaeala si Ionela de cateva minute in operatie, saraca Mihaela plangea de abia am reusit sa ma inteleg cu ea. A ramas ca ma suna cand iese Ionela din operatie. Haideti sa ne cu totii pentru ele sa fie totul bine si sa se termine cu bine. Multa putere Mhaela si capul sus draga mea.
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Laura25 spune:
Ionela, sanatate multa iti dorim!
Mihaela, putere si rabdare! Va fi bine, sunt sigura! Suntem alaturi de tine.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Dodo-pui spune:
Doamne ajuta si lumineaza!
Mihaela
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
ancadragoman spune:
Doamne ajuta!
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
diannaalex spune:
Acum mi-a trimis mesaj Mihaela e cu Ionela in salon si ma suna dupa ce se trezete. Acum a iesit din operatie. Doamne ajua sa fie bine
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii