Ionela - URGENT 2000 lei pt operatie la ochi
Raspunsuri - Pagina 12
mikaeela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui katteryna LA MULTI ANI!!!! Multa sanatate si fericire! Mai mult de cat orice iti doresc ca toate rugaciunile sa fie ascultate! Fie ca Bunul Dumnezeu sa te rasplateasca pentru toate clipele grele si sa o faca bine pe micuta Ionela! Crede in minuni!Ele sunt printre noi in fiecare zi, desi poate nu le vedem. Sa aveti o zi frumoasa! Va pupa Cati si Raisa RAISA MARIA BLOGUL NOSTRU POFTITI IN BAZAR-produsele noastre- POFTITI IN BAZAR-hainute de la Wakka- |
Cati iti multumesc din suflet ptr gandurile tale frumoase.
Si eu cred in minuni si sper ca intr-o zi sa rasara soarele si la noi.
Va pupam si noi si va dorim sa strangeti cat mai repede baniutii necesari tratamentului in strainatate
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele
mikaeela spune:
Buna fetelor.
Astazi Ionela mi-a facut iarasi febra.Chiar ieri vorbeam cu cineva si ii spuneam ca sunt mai linistita ca Ionela se simte f bine si nu mai mi-a facut nici febra si cand dimineata surpriza....avea febra peste 38,
Azi voi merge cu ea la doctorul de familie sa vedem ce are si sper sa fie doar o raceala usoara si sa nu mai imi faca iarasi febra ca nu mai pot ,simt ca innebunesc.
Azi tebuia sa ma duc si eu sa-mi fac niste analize,ca nu ma simt bine deloc,dar sper sa-si revina ea mai repede sa pot merge sa-mi fac si eu analizele ,sa merg si eu la doctor ,ca daca voi sta asa ,cred ca voi "cadea" de tot
Va pup pe toate si o sapptamana cat mai linistita va doresc
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele
ada_coman spune:
Multa sanatate Ionelei! Sa fie doar o raceala si sa treaca repede! Multa sanatate si tie!
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
www.facebook.com/home.php#!/Lumea.mamicilor" target="_blank"> Am reusit! Iasul a castigat!
mikaeela spune:
Multumesc Ada
Am venit si eu acum cu Ionela de la doctor.Am fost la doctorita de familie,dar ea ne-a trimis la Orl.La ORL ne-a spus ca are rosu in gat si de aceea face febra si mi-a dat sa-i dau antibiotic .
Acum sa vedem cum o sa i-l dau si pe asta ,ca ea saracuta are de luat zilnic cate 8 medicamente si le ia si de cate 3 ori pe zi si de abia reusesc sa i le dau ,cateodata mai le si varsa ,e un chin pana le ia ,dar nu avem incotro ,trebuiesc luate.
Joi sau vineri s-ar putea sa mergem si la Bucuresti sa-i facem o ecografie si sper sa-i treaca si raceala mai repede sa ne putem programa si la oftalmologie ,ca trebuia sa mergem din februarie si am mari emotii si acolo ca mi-e frica sa nu fie nevoie iar de operatie .
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
katteryna spune:
Mihaela stiu cum e chinul asta cu medicamentele! Dar cu ajutorul lu Dumnezeu trecem peste toate!
Ionela e o fetita puternica si luptatoare si se va face bine repede!
RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU
POFTITI IN BAZAR-produsele noastre-
POFTITI IN BAZAR-hainute de la Wakka-
mikaeela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oaciu1977 Am depus o mica suma astazi. Numai bine. |
Va multumesc din suflet
mikaeela spune:
Buna fetelor.
Luna aceasta s-a strans de la bazar cu ajutorul vostru suma de 420 lei.
Va multumesc din suflet ca si acum ati fost alaturi de noi
Din acesti bani am reusit sa platim luna aceasta tratamentul de imunitate .Este din ce in ce mai greu pentru noi acum ca avem mult mai multe tratamente de luat si plus de asta trebuie sa continuam si terapiile si acum s-au scumpit si sedintele de kinetoterapie,inainte era 20 lei ,iar acum s-a facut 30 lei.
Maine voi merge cu Ionela sa-i fac o serie de analize si saptamana viitoare vom merge la control la Bucuresti .Am foarte mari emotii pana va iesi rezultatul analizelor.In general,Ionela este binisor ,doar ca de cand am venit cu ea de la spital ii curge nasucul f rau,am facut tratament si tot degeaba si maine ii voi face si un exudat nazal sa vedem ce are.
Cam astea-s vestile despre noi,va pupam si o seara placuta va dorim.
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
mikaeela spune:
Buna fetelor.
Saptamana asta speram sa ajungem si noi la Bucuresti ,la control cu Ionela sa-i facem echo si sa mergem si la controlul oftalmologic tot in aceeasi zi.
Trebuia sa mergem de sapt.trecuta ,dar Ionelei ii mai curge inca nasucul si nu va putea sa o adoarma ptr a-i lua tensiunea oculara.
In rest ea este binisor,i-am facut si toate analizele si i-au iesit bune.
Astazi voi merge sa vorbesc si eu cu un kinetoterapeut ,care mi l-a recomandat cineva ca-i foarte bun si zice ca ia 20 lei pe sedinta si vine la domiciliu.Sper sa vina si la noi ,ca nu voi mai da 30 lei pe sedinta ci doar 20 lei si asa avem foarte multe cheltuieli si vom mai face si noi economie de 200 lei lunar pe care-i vom folosi in alta parte.
Cam astea-s vestile despre noi ,va pupam si o saptamana cat mai linistita va dorim
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
mikaeela spune:
Buna dimineata fetelor.
Am rezolvat si noi cu kinetoterapeutul,am vorbit cu dansul ieri si de maine va veni acasa si ne va lua 20 lei pe sedinta
Ionela este f bine,nu mai mi-a racit deloc ,nu am mai avut nici o problema cu ea ,acum am mari emotii cand vom merge la echo si cand vom merge iar la controlul oftalmologic,sper ca tensiunea oculara sa nu-i mai creasca si sa nu fie nevoie iar de operatie.
Va pup si o zi cat mai frumoasa va dorim
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela