Fluturasi de martie-aprilie 2011 (27)
Raspunsuri - Pagina 16
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina.n puup fetele ieri nu am intrat caci am bucatatrit, am facut zacusca si nu numai. azi am stat si am dormit:D miki pt pierdereyasmi eu am 60kg eu cred ca burtoiul meu este printre cele mai mari ,deja nu ma mai incape nimic ![]() poate pun o poza pe album sa vad cand reusesc insa cu burta nu am facut inca 17+ |
alina,
pai e si normal sa fie asa, doar e cea mai mare burtica Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
17+ cu
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
miki1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AllyLaur Viss, eu intrebam cine mai merge la eco sapt asta Hai ca mai este putin pana miercuri...putin, putin.....cum a iesit checul cu lamaie...light? ![]() Si eu fac AMR dar, eu am joi programare. Deci, recapitulare...: Laurici, luni Viss, marti Ally, joi la 12.10( 13.10 ora Romaniei) Cine mai este sapt asta??....Fetelor sa ne spuneti si orele... ![]() Ally , 11 bebe |
eu, joi la 16.00
mami de Vlad 09.04.2009 si
14+ cu
madutza_bra spune:
stefy, multumesc de ponturi
. Si eu vreau cat mai multa relaxare!![]()
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
17+ cu
Poze
Ilinca77 spune:
Multumesc fetele pentru primirea calduroasa!
Stiam ca e mai greu sa ma vedeti la primele mesaje dar ma agitam si eu ca un pepsi incercand sa atrag atentia.![]()
Lasand gluma la o parte, acum am sa va dau si datele mele si anume: UM 07.07.2010, DN 08.04.1977, DPN 11.04.2011
9+
madutza_bra spune:
am pus o poza cu burtica de 17 sapt..dar parca e mai mica decat saptamanile trecute ...

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
17+ cu
Poze
lauriciu_25 spune:
programarea mea la eco e maine la 13:45,deci in rom la 14:45...asa am o durere de cap nemaipomenita,nu stiu ce sa ma mai fac,cred ca o sa trag un pui de somn
sau nu stiu
12 saptamani de fericire
pisucmic spune:
Madutza, vacanta placuta in Cipru, nu-ti fa ganduri negre! Sa ai la tine NoSpa, Utrogestan, si un telefon sa suni doctorul daca simti nevoia. Sper sa nu fie cazul! Sa va distrati bine, o sa treaca si asta (ti-o zic eu care o patesc si eu din cand in cand...)
Ilinca, bine ai venit! Te admir ca ai reusit sa vorbesti limba asta grea care e suedeza. Am observat intai cand am fost la Stockholm, apoi la filmul Millenium ![]()
Si la cate saptamani se face acolo prima eco??? Nu ai facut inca niciodata? Asta e cam prea de tot, diferite mai sunt sistemele astea medicale, si incep sa cred ca al nostru e cel mai permisiv!
Strumpi drag, am cumparat maioneza, si abia astept maine salata de boeuf!!!
Succes fetelor care au eco saptamana asta! Abia asteptam povesti! 
Eu azi m-am vazut cu proful cu care am facut FIV (nu ma vazuse de la succes), si nu am putut sa-l impiedic sa vada si el succesul la eco
- imaginati-va bucurie pe noi, copilas dragalas, cu manuta la cap, parca e ganditorul de la Hamangia 
.
Azi, cam devreme ca e 10s+0 zile, am avut translucenta nucala 0.49 mm; sper sa ramana buna si la 12 s. Maine ma duc la analizele ptr Dublu Test.
Am vazut si ceea ce e intre picioare, dar despre care evident proful mi-a zis ca nu inseamna nimic la ora asta, ca poate evolua spre orice
. Si cordon ombilical, si tubul neural, de inimioara ce sa zic (176 batai/minut!).
Pupaturi 

Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu!
10+
PS: gata Strumpi, am corectat enormitatea ![]()
![]()
![]()
Ruxandrada spune:
Da, Strumphitza, ai dreptate, rezolutia e proasta. Am scanat si color si am mai incarcat o varianta, care pare mai "expresiva".
Am uitat sa va spun ca sunteti tare frumoase, cu burtici cu tot, toate!

R.
16 fix
?
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!
lauriciu_25 spune:
Pisumic,sa stii ca e foarte diferit aici ,de exemplu eu am avut prima programare la 11 saptamani,pentru ca doar atunci au avut timp de mine...la un ginecolog privat nu prea isi permite toata lumea sa mearga deoarece o consultatie costa 160 de euro si nu se implica mai mult ca si cei de la spitalul la care apartii
12 saptamani de fericire
Ilinca77 spune:
Pisumic, nu trebuie sa ma admiri ca, spre rusinea mea, desi sunt aici de mai bine de un an nu prea ma omor cu vorbitul limbii suedeze, inteleg, dar nu tot si de vorbit sunt la nivel de buna ziua, multumesc si cateva fraze scurte. Anul trecut in noiembrie m-am inscris la cursuri gratuite pentru emigranti dar imi era destul de greu sa ajung la cursuri din cauza programului de la serviciu si in al doilea rand aceste cursuri, cel putin la scoala la care am fost eu erau cam pierdere de vreme, asa ca dupa o luna de zile in care n-am invatat mai nimic am renuntat. Am fost comoda si datorita faptului ca la firma la care lucrez m-au acceptat de la inceput cu engleza si oriunde mergi, te descurci daca stii engleza, daca ar fi sa-mi caut alt loc de munca nu stiu daca as mai avea aceeasi bafta, la angajare de regula se cere limba suedeza. Despre eco tre sa intreb ca nu stiu la cate saptamani fac astia. Eu m-am dus la ei sa ma ia in evidenta decand mi-a iesit testul pozitiv adica la 4 saptamani si atunci mi-a pus doar cateva intrebari si mi-a facut programare in sapt 7. Consultul din sapt 7 a constat din multe intrebari, un sumar de urina si teste rapide de sange pentru glicemie si fier. Sunt curioasa ce va fi maine. Am sa va tin la curent.

pt pierdere