Fluturasi de martie-aprilie 2011 (27)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Am revenit, dupa o portie de curatenie... sotu mai mult ca eu numai am schimbat lenjeria si spalat si curatat putin in bucatarie, restul a dat el cu aspiratorul si a sters prafu.

Gatul e un pic mai bine, cred ca si-a facut putin efectul ceaiul de dimineata cu multa lamaie si miere, o sa mai bag unul acusi si inca o bomboana din aia sa sug.

Ama, multumesc de link , m-am prapadit de ras cand am deschis si m-am dus acolo la categoria cu mum to be and new baby, super haioase.

Miki, multumesc de sugestie si tie , dar aici astia nu au homeoparte dupa cate stiu eu, o sa imi aduc un stoc din Romania cand ma duc acum la sfarsit de sept, sa am pentru toata iarna Cat despre subiectul ce l-ai deschis tu ieri , e foarte adevarat, trebuie sa pretuim fiecare clipa alaturi de cei dragi ca nu se stie cand nu mai sunt langa noi... am suferit enorm toata familia atunci si inca se mai simte, dar am invatat sa ne apreciem mai mult timpul impreuna cand ne vedem cu totii, rar dar pretios.
Cum nu ai vazut burtica?? Doar nu am ascuns-o ... cresteeee ... ca si azi i-am spus sotului ca imi creste fundu si burta pe zi ce trece si el cica: I`m very happy about it!! Imi venea sa intorc matura si sa-l articulez dar l-am lasat in pace

Stefy suna tare fain acolo la voi, si spui ca esti un ghid bun? Cate grade sunt in genaral iarna asa? Poate facem revelionul pe la mare , pe la soare, ca oricum in UK in decembrie e umed, frig si gri.

Deea, hai nu fi suparata ca noi iti vrem binele , stii tu, daca nici noi nu te intelegem, atunci cine?? Eu te rog sa nu mai mergi sau dansezi pe tocuri ca este periculos... cum spun britanicii, health and safety first of all... ei in tot si toate vad numai asta prima data, health and safety.

lauriciu, bafta la eco si sa vii cu vesti bune . Cunoastem toate emotiile si starile de nestare de dinainte de eco cu cateva zile sau ore ... dar sa vezi ce frumos este cand il vezi pe bebe si cum ii bate inimioara

Este asa o zi frumoasa de toamna si aici...soare de dimineata, fara nouri gri si fara ploaie ... cred ca iesim la o plimbare acusica

Pup la burtici

BB on board!!! 12+

iarna nu-i de vacanta aici...e frig si urat...nu ger ca la mama acasa,dar e urat. in general nu scade sub 5 grade,dar din cauza umiditatii f mari se simte la osicioare

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna, fetelor. hop si eu..cine intreba de eco sapt asta? eu de cand astept sa zic cuiva, sa repet cuiva : miercuri am econumar zilele ca la armata.ca la liberarea din armata
am pus si eu azi de un chec cu lamaie, e la cuptor. tot auzindu-va pe voi vorbind, de una de alta..mi-au atras atentia niste pricomigdale facute in casa, dar nu ma pricep..asa ca checul asta cu lamaie, mi-a facut cu ochiul, ba nu aveam oua, ba lamaie, de o spat ma stradui si eu sa strang ptr reteta..eu cred ca nu am mai facut nimic dulce de 1 an,inainte eram mare amatoare, dar ba cu sarcina pe care am pierdut-o, ba cu inseminarile nereusite, am fost cam deprimata..ba m-am mai si ingrasat de la attia hormoni..asa ca.am stopat dulciurile. noroc ca dupa ce mi s-a oprit sarcina in avolutie, a treb sa fac chiuretaj, si 2-3 luni nu am avut voie sa fac inseminare, asa ca am facut sport, gimnastica sa mai dau jos..mu de alta, sa am unde sa pun acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca77 spune:

Nu cred ca a remarcat nimeni primul meu mesaj avand in vedere si faptul ca pana trec de primele 10-12 mesaje postarile mele nu apar in timp real. Sunt o graviduta in 9 saptamani, miercuri implinim 10, sunt la prima sarcina si emotiile sunt mari, mai ales ca nu mi-am vazut inca bebelul iar moasa care m-a vazut pana acum mi-a spus de fiecare data la sfarsitul fiecarei vizite, "ne vedem data viitoare daca o sa mai fii insarcinata" ceea ce ma scotea din minti. Maine am o alta vizita la moasa, de data aceasta o alta pt ca precedenta s-a mutat la alt spital. De la asta sper sa fie mai normala si sa ma trimita si pe mine odata la eco sa-mi vad urmasul ca ard de nerabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Viss, eu intrebam cine mai merge la eco sapt asta.

Hai ca mai este putin pana miercuri...putin, putin.....cum a iesit checul cu lamaie...light?

Si eu fac AMR dar, eu am joi programare.

Deci, recapitulare...:

Laurici, luni

Viss, marti

Ally, joi la 12.10( 13.10 ora Romaniei)

Cine mai este sapt asta??....Fetelor sa ne spuneti si orele...

Ally , 11 bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca77 spune:

Cu riscul de a deveni plicticoasa am sa continui cu mesajele ca sa scap de moderare, vreau si eu sa apar in timp real. In seara asta o sa-mi pregatesc lista cu intrebari, ca data trecuta am lasat-o pe doamna moasa sa latre timp de o ora si cand am vrut si eu sa deschid gura pentru o intrebare m-a condus grijulie catre usa ca-i suna telefonul si era musai sa raspunda si nu stiu ce a mai indrugat ca pana m-am dezmeticit eram deja de cealalta parte a usii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Buna ziua burtici! La mine e inca dimineata dar nu se pune

Am venit sa ma plang si sa imi dati un sfat daca stiti si va pricepeti mai bine decat mine... Aseara nu stiu de unde pana unde m-a luat cu durere de gat ,

BB on board!!! 12+

strumfule si eu am avut pb asta luna trecuta si am rezolvat-o asa: faceam de 2-3 ori pe zi cate o limonada cu 1lamaie intreaga +1lingura plina de miere +apa. seara mi-am pus 1catof ras intr-o batista la gat si am tinut toata noaptea si am mai supt ceva cu propolis
in 2 zile eram gata

sanatate

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Ilinca77, bine ai venit....sarcina usoara si bebe sanatos si la timp iti doresc!!

Noi nu vedem tot ce scrii tu...de aia este nevoie sa scrii repede cele 10-12 meseje pt a trece de moderare si sa te vedem in timp real.

Ally , 11 bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ama22

M-am intors de la piata cu niste struguri de Recas incredibil de dulci. Acum ma indop cu ei! :)

Am pus in album si poza cu burtica mea, facuta azi dimineata. Nu-mi vine sa cred ce s-a umflat. Si parca peste noapte. Saptamana trecuta cu acelasi tricou eram plata, acum arat de zici ca am mancat taaaaare bine de vreo 3 luni ;)))

10+

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Ama imi place tare mult blogul tau, am vazut cateva retete interesante pe acolo

Ah mi-ati facut si o pooofta de salata de beof si as face maine dar nu am nimic acritura sa pun in ea

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

ilinca, bine ai venit!
imi pare rau ca am ratat primele tale mesaje. Iti doresc o sarcina usoara si bebe sanatos! Iti mai doresc sa gasesti o moasa pe sufletul, iar cele 9 luni de sarcina (sau cate au mai ramas) sa fie o perioada minunata din viata ta!
Daca imi dai si datele tale, te trec pe listuta de pe prima pagina: UM DPN: DN.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 17+ cu

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

puup fetele ieri nu am intrat caci am bucatatrit, am facut zacusca si nu numai.

azi am stat si am dormit:D
miki pt pierdere
yasmi eu am 60kg

eu cred ca burtoiul meu este printre cele mai mari ,deja nu ma mai incape nimic

poate pun o poza pe album sa vad cand reusesc insa cu burta nu am facut inca

17+

Mergi la inceput