Abdomen extra-plat (44)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Salutare fete!

Revin cu noutati. Desi azi am avut o zi cu multa moleseala, m-am mobilizat si am facut juma de ora bicileta la stirile de pe Prima,la altele nu ma uit.
Revin

uneori gandesc prea mult....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Ancaimi place senzatia acelor infipte, simti o usoaaaare piscatura, nu durere, nu discomfort, simti totusi cand le...introduce, oricum, e super relaxant, m-am simtit formidabil!
Muzica in surdina, lumina difuza, aroma fresh in camera, 20 minute de relaxare,binemeritate

Nu stiu cum e in tara, aici de ex asigurarea acopera o valoare de 24$/sedinta, costul depinde de afectiunea pe care o tratezi, numarul de ace(banui)intrebuintate.
eu... clar prefer o sedinta de acupunctura, decat sa dau banii la cosmetica, spa , salon de frumusete, etc.

Elo...trebuie sa-ti fie greu...
nu's cum sa zic sa nu o dau in bara, ma gandeam...nu ai vrea sa incerci un remediu 100% naturist, ptr a face mai bine fata grijilor de zi cu zi, stresului?!
Dr. mi-a recomandat terapia florala, ma rog in urma unui dialog, mi-a prescris o combinatie de esente ptr problema mea(anxietate)...
sper ca nu te superi, e doar o sugestie nevinovata...

Nikole, mami de Albastrel si Albastrica

SA-L AJUTAM PE ANGELO

www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikole
Elo...trebuie sa-ti fie greu...
nu's cum sa zic sa nu o dau in bara, ma gandeam...nu ai vrea sa incerci un remediu 100% naturist, ptr a face mai bine fata grijilor de zi cu zi, stresului?!
Dr. mi-a recomandat terapia florala, ma rog in urma unui dialog, mi-a prescris o combinatie de esente ptr problema mea(anxietate)...
sper ca nu te superi, e doar o sugestie nevinovata...

Cum sa ma supar? Ba da, sigur ca vreau sa incerc. Deocamdata ii dau cu ceai de sunatoare si lavanda, antidepresive naturale destul de puternice. Cit de curind (zilele astea) o sa fac o vizita oficiala unui prieten psihiatru (aveam rezerve pt ca e prieten dar nici in altcineva din oras nu am incredere) si-apoi om vedea ce e de facut. Si-am mai observat ca activitatea fizica ma ajuta mult, da, chiar exercitiile alea lesinate pe care le fac eu in casa pe izopren ma ajuta psihic.

In continuare tot offtopic dar tare vreau sa va cer niste sugestii pentru ca inca nu stiu cum sa fac sa controlez si sa influentez in bine situatiile viitoare. Ma dresez mai ales mamicilor cu copii la gradi dar desigur nu numai lor. Afectiunea asta a lui fi-miu, celiachia, inseamna ca nu are voie sa manince nimic ce contine gluten (griu/secara/orz/ovaz) nici macar in cantitati infime. Pe scurt trebuie sa primeasca doar mincarea lui speciala si pe cit posibil nu trebuie nici sa atinga alimente ce contin gluten. De aici probleme in colectivitate: la masa, la evenimente (petreceri, zile de nastere). Va fi mereu cu pachetelul lui. Va fi frustrant. Noi avem o atitudine pozitiva si incercam sa facem ca totul sa decurga cit mai usor cu putinta (la urma urmei e doar o limitare alimentara si cu asta basta). Dar inca nu stiu precis cum sa fac sa controlez cit mai mult ca sa fie el in siguranta si cum sa fac sa fie mai putin frustrant pt el (ginditi-va doar ca probabil minim 90% din deliciile clasice ale copilariei, prajiturile de tot felul, ciocolata, inghetatele si altele de felul asta contin infamul gluten). Am pus intrebarea si la subiectul dedicat, in sectiunea copiilor cu nevoi speciale, fara raspuns deocamdata, asa ca as aprecia orice idee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Mai ce liniste e pe aici!! Eu mi-am terminat inca o tura de sport; pilates (cam amarat el ca nu am loc mult in camera) si 8 minute de abdomene.
Eloise .
Nikole ma bucur ca te-ai simtit bine si te-ai relaxat.
Giulia bun inceput! Incerca sa faci si abdomenele astea:
http://www.youtube.com/watch?v=sWjTnBmCHTY&feature=related - la mine functioneaza.

.....................................................................................

"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti."- Marin Preda

Mergi la inceput

Ma duc la nani desi nu mi-e somn. si noapte buna!

.....................................................................................

"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln

just me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Eu am terminat cu licenta, mai am d prezentat lucrarea si gata Sunt medic in mod oficial
La prezentare va fi f. greu, ca trebuie sa vb in fata tuturor si presimt ca voi galopa prin subiect sau ma voi emotiona

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Bravo Xio!Multa bafta la prezentare.Aveam un coleg la cursurile de japo care imi spunea ca isi imagina publicul in chiloti cand avea ceva de prezentat.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Citat:
citat din mesajul lui SabinaY.

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Eu am terminat cu licenta, mai am d prezentat lucrarea si gata Sunt medic in mod oficial
La prezentare va fi f. greu, ca trebuie sa vb in fata tuturor si presimt ca voi galopa prin subiect sau ma voi emotiona

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Bravo Xio!Multa bafta la prezentare.Aveam un coleg la cursurile de japo care imi spunea ca isi imagina publicul in chiloti cand avea ceva de prezentat.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Buna idee..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

buna dimineaata

nu am avut timp sa citesc tot ce ati mai scris:-) daca mancati sanatos si faceti sport totul este

Xio - iti tinem pumnii...eu ma uit peste oameni in spatele lor sa nu le vad expresia fetei

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Buna dimineatza si de la mine. Dau pt. cine are nevoie.
Azi am un plan o zi in oras de plimbat, relaxat si poate ceva shopping cu o prietena. De abia astept.
Sabina foarte simpatic colegul tau.
toate fetele si revin dupa ce ma mai trezesc.

just me

Mergi la inceput

Vreau sa descarc si eu winsor 20 minute workout pilates de pe utorrent si nu pot ca nu am cont si nici nu vreau sa imi fac. Nu se poate si fara cont?

just me

Mergi la inceput