Abdomen extra-plat (44)
Raspunsuri - Pagina 14
emaaimee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iulix Am uitat sa zic ce am mancat astazi: M.D: 2 covrigi cu sana; Gustare: 1 nectarina; Pranz: ciorbita de fasole si cateva linguri de fasole cu ceapa, dupa care mi-a fost rau. Cina: 2 iaurturi mici si un mar. Poate mai pap si un grapefruit mai incolo. ..................................................................................... "Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe "In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln "Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti."- Marin Preda |
as vrea daca imi dai voie sa socotim caloriile din ziua asta. numai ca imi trebuie cantitatile in grame(de ex covrigi sunt din aceia micuti, etc), daca doresti sa facem acest exercitiu. daca nu spune-mi si sterg mesajul.
si apoi un pic de guidance general:
mi-ar placea sa scrii care sunt obiceiurile/preferinte tale alimentare. ca apoi sa incercam sa personalizam un plan pt tine, pot veni toate fetele cu idei. pt ca numai asa ai sanse mari de reusita daca tii cont de preferintele tale/posibilitatile financiare.
legat de minidepresia ta: posibil sa fie si minialimentatia de vina. trebuie sa te alimentezi echilibrat&suficient in functie de efortul fizic/activitatea prestat/a zilnic, sa iti asiguri toate substantele nutritive de care are nevoie org uman pt a da randament maxim. esti vegetatina (mananci peste& produse lactate) sau vegan( fara produse de origine animala), sa stiu ce sa iti scriu.
iei vit B complex?
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica Floricele frumusele
POVESTEA MINUNII
hannen spune:
Bun gasit dragelor!
am dat o raita pe forum si trec ca macar sa va salut,de citit nu cred ca am timp.Am un ritm infernal,nu stiu cind mai gasesc timp sa recuperez.
Azi sper sa bag macar citeva abdomene cu tony dupa ceva stretching .
Eu am luat un obicei prost,nu maninc toata ziua iar seara mi`e greata.Acum mi`e foame si nu ma pot atinge de nimic stau cu dintii strinsi numai cu gindul la mincare.
ema,am sa caut link`ul acela cu testul pt. ten,mi-am amintit de el ca mi-a sarit in ochi ieri si vreau sa`l fac si eu.tre` sa le caut si pe alea de alimentatie.
of,ma simt ca la maraton.
Revin daca am timp sa citesc din urma,daca nu probabil ca mai intru la un raport,ceva...daca reusesc sa ma mobilizez.
Pearl,cred ca febra a ajuns azi la destinatie.M-am trezit cu niste omoplati durerosi.
Whatever happens don`t let go of my hand!
iulix spune:
Covrigii sunt din aia de la brutarie. (cred ca au 50 g unul). Sana am baut cam 200 ml. Ciorbita a fost intr-o farfurie normala de ciorba dar pusa jumatate si din fasolica cu ceapa am luat cam 4-5 linguri. Iaurturile au avut 113 kcal si 68 kcal. Grapefruitul si marul nu stiu cate kcal. au.
Legat de alimentatie tind sa fiu vegetariana dar fara sa consum peste. Nici nu stiu ce sa scriu despre preferintele alimentare. Sincer nu sunt mofturoasa. Imi plac cam toate manacarurile fara carne cu conditia sa nu aiba grasime multa. Hai sa dau exemple de legume si fructe care imi plac ca sa intelegi mai bine: rosii, castraveti, ardei, dovlecei, conopida, varza, morcovi, sfecla rosie,nectarine, mere, pere, pepene galben si rosu, struguri, kiwi. Iar din produsele lactate mananc decat iaurt, branza de regim si sana. Oua nu mananc decat f.f. rar, iar vitamine nu iau deloc.
.....................................................................................
"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti."- Marin Preda
iulix spune:
Mi-a mai trecut starea de minidepresie cum zicea si Ema, dar ma simt in continuare obosita si fara vlaga.
Hannen pune manuta si mananca si dupa aia gandeste-te la sport.
.....................................................................................
"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
iulix spune:
Ma duc sa fac pastele.
Cititi ceva dragut:
Citat Zen pentru fiecare zodie:
ZODIA BERBEC - ”Inainteaza si calea ti se va deschide.”
ZODIA TAUR - ”Zen nu este o activitate de timp liber, ci concentrarea asupra rutinei noastre zilnice.”
ZODIA GEMENI - ”Si partea opusa are o parte opusa.”
ZODIA RAC - ”Cand nu gasesti un loc pe care sa fi decis sa-l numesti casa, atunci oriunde ai merge, intotdeauna te indrepti spre casa.”
ZODIA LEU - ”Nu cuceri lumea cu forta, forta cauzeaza rezistenta. Ani de mizerie se astern dupa o mare victorie.”
ZODIA FECIOARA - ”Oriunde te-ai afla, esti la locul de intrare.”
ZODIA BALANTA - ”Adevarul este perfect ca si spatiul vast, nu doreste nimic de la nimeni.”
ZODIA SCORPION - ”Cand cauti un lucru, atunci nu-l gasesti.”
ZODIA SAGETATOR - ”Sa nu fii legat de reguli, dar sa iti creezi propriile tale reguli, aceasta este viata pe care Zen incearca sa ne invete sa o traim.”
ZODIA CAPRICORN - ”Nu ti-a mai ramas nimic de facut in acest moment decat sa razi bine.”
ZODIA VARSATOR - ”Viata, dupa filosofia Zen trebuie traita precum o pasare zboara prin aer sau precum un peste inoata in apa.”
ZODIA PESTI - ”Daca intelegi, lucrurile sunt asa cum sunt ele; daca nu intelegi, lucrurile sunt tot asa cum sunt ele.”
emaaimee spune:
iulix, 900 calorii cu indulgenta. apoi ce nu am vazut la tine uleiuri sanatoase si nuci. daca nu consumi oua&lactate zilnic trebuie sa iei supliment de vit B12.
proteinele vegetale nu sunt complete asa ca trebuie sa le cuplezi la o masa, daca nu consumi proteine de origine animala. ex: fasole cu paste integrale/paine integrala/ tofu/etc
uite aici tabele de calorii
http://calorii.oneden.com/
ghid vegetarian pt tine:
http://dieta.romedic.ro/alimentatie/Dieta_vegetariana_0583.html
http://www.webmd.com/diet/guide/vegetarian-and-vegan-diet
musai trebuie sa fii atenta la carentele care pot aparea la vegetarieni si cum poti sa le contracarezi:
http://dieta.romedic.ro/diete/Deficitul_dietei_vegetariene_0633.html
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica Floricele frumusele
POVESTEA MINUNII
iulix spune:
Ema lactate consum zilnic (un iaurt, sau branza sunt un must eat la mine). Cu nucile ai dreptate ca nu consum decat rar de tot. Folosesc ulei de masline, dar am uitat sa zic de el. Painea neagra are proteine ca eu de aia mananc? Astept orice fel de sfaturi de la voi cu privire la regimul vegetarian.
Ma mobilizez si ma duc spre sala, desi imi e o lene de zile mari. Ne auzim pe seara.
pearl84 spune:
Sara buna!
Vin cu raportu sportiv:
Azi am facut, dupa cum mi-am si propus, legs&back din p90x. La partea cu legs m-am tinut chiar bine dupa ce faceau ei acolo (dupa ce am facut Plyometrcis, nu cred c-o sa mi se mai para ceva greu).
La partea cu back..aoleo. De abia fac tractiuni asistate (aka cu un scaunel pe care-mi sprijin un picior). Forta in brate = 0 barat..
Am transpirat, mi-am simtit musculatura ca lucreaza...makes me happy (asa zice tony).
Ema, te rog uite-te si peste ce mananc eu, daca ai timp..de acum voi scrie detaliat, ca vad ca te pricepi. Deci azi:
M: cereale fitness cu lapte
Gustare: 2 mango, un ciorchine strugure
P: supa de salata verde cu 2 felii paine neagra.
C: paste integrale cu ton, ulei de masline si usturoi.
P.S Bara aia ii apartine sotului de fapt, dar de cand ne-am mutat zacea nefolosita in debara. Am ca echipament (cica): bara cu pricina, yoga mat, papuci sport ff buni, coarda, 2 sticle cu apa pe post de greutati.
Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.
Deus spune:
IULIX ITI CAUTI SEMINTE DE CANEPA SI AI TOTI AMINOACIZII ESENTIALI PLUS OMEGA 3 SI 6, DROJDIE DE BERE DE LA PLAFAR SI AI TOATE B-URILE PLUS CROM DECI NU FACE FOAME:-)
REVIN
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney
iulix spune:
Deus si drojdia de bere cum o folosesc?
Pearl bravo pt. realizare!!