Abdomen extra-plat (44)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

Buna dimineata!

Azi am zi libera..si multe chestii in program: curatenie, am de calcat, as vrea sa fac o supa de salata si, normal, sport.

Va zic mai incolo ce mi-a reusit. Azi am in plan Legs and Back din p90x....pe care o sa-l fac pt prima oara. Sotul mi-a instalat bara de tractiuni..nu mai am nici o scuza.

Nikole, as vrea sa fiu in stare sa-ti zic vreau sfat sau ceva sa-ti fie de folos, din pacate nu ma pricep defel la copii si alaptat si de astea ...uite macar o virtuala..

Iulix, zic si io ca si Ema...mi se pare ca mananci asa de putin...sa nu te superi pe noi

Micul dejun: cereale Fitness cu lapte.
Gustare: ceva fructe.

Plec la treaba..revin cu raportul mai tarziu.

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Buna dimineatza doamnelor.
Macrina si sa treci cu bine peste toate.
Nikole fii tare si totul se va rezolva.Copii si sotul tau au nevoie de tine sanatoasa si frumoasa.
Ema pozici peste vreo 2 saptamani ca am iar o nunta si vreau sa imi cumpar alta tinuta. Nu stiu daca mananc putin dar aseara atat am putut halii din cauza ciorbitei care m-a dat peste cap. Si colac peste pupaza pe la 11 noaptea cazusem in butoiul cu melancolie, din care am iesit doar scriind in jurnal starile mele. Deh, rusii astia scot din mine tot raul. Apropo de frigider si eu am pe el lipite poze din perioada mea de glorie!!
Sabina si sa te faci bine repede repede.
Azi nu stiu ce o sa mananc ca am o pana de curent la mansarda dar stiu ca o sa fac sport.

.....................................................................................

"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti."- Marin Preda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Deus, Anca Turcasiu ete preferata mea, arata incredibil de bine!

Eu am terminat cu licenta, mai am d prezentat lucrarea si gata Sunt medic in mod oficial
La prezentare va fi f. greu, ca trebuie sa vb in fata tuturor si presimt ca voi galopa prin subiect sau ma voi emotiona
Cu kg stau la fel, nimic nou, sport n-am facut, ca am stat numai la computer.

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Xio felicitari!!! Mai ai un hop si va trece totul.
Cand ma gandesc ca si eu anul viitor am de dat dizertatia ma trec fiori reci pe spate. Mi-e groaza ca eu niciodata nu am excelat la capitolul prezentari in fata multimii.
Si mie Anca mi se pare superba in pozele alea. Retusate sau nu arata super pt. varsta ei. Cum zicea si Elena cu mult sport si o dieta echilibrata putem sa ajungem si noi ca ea. Si cu un nene fotograf care sa ne faca sa aratam ca niste zeite.
Eu vad ca iar sunt pe punctul de a cadea din nou in butoiul cu melancolie si nu stiu de ce. E ceva in aer de am starile astea si nu stiu?
Mai fitilor ma speriati cand imi ziceti ca mananc putin... Ce ar mai trebui sa adaug la meniu ca sa fie bine?
Ma duc sa ma plimb ca poate imi trece. Revin.
si o zi faina sa aveti!

.....................................................................................

"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Salutare fete voioase
Eu, dormit bine, trezit bine, inca trag de-o cafea, fac lectii si caut proiecte de munca.
Dimineata am prestat o activia cu cereale si o cafea cu lapte degresat complet.

Pranz, peste si legume, sar peste ciorba.
Diseara, o juma de ora de bicicleta si cina voi vedea ce prestez.

Revin

uneori gandesc prea mult....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

N-am mai facut sport de 3 zile. Program mult prea aglomerat. De azi sper sa fiu mai libera si sa fac portie dubla de yoga si pilates.

Nikole, inteleg cum te simti de cind ai aflat ca trebuie sa intrerupi alaptatul. Dar ti-au zis corect fetele: copiii au nevoie de o mama care sa se simta bine mai mult decit de orice altceva. Sa nu te indoiesti ca asta e varianta corecta; urmind tratamentul si avind grija de tine faci de fapt ceea ce trebuie pt copiii tai.

Hannen, la multi ani cu intirziere fetitei tale!

Pozele alea cu AT mi se par retusate considerabil in zona fetei, nu? Are ceva... o expresie... de parca nici n-ar fi ea. In rest arata foarte ok .

Nici eu n-am zile prea bune...multe de facut, ingrijorari, probleme. Am schimbat gradinita copilului si e in perioada de acomodare, deocamdata nu-i place si ar vrea sa mearga la cea veche. Astept si rezultatul unor teste care vor putea clarifica suspiciunea ca sufera de boala celiaca. Desi nu e o noutate pt noi, inca nu stiu sigur cum o sa controlez implicatiile diagnosticului in viata de zi cu zi mai ales atunci cind copilul e in colectivitate. Cam asta despre noi...

O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

morning girls,
MD: cafea instant decaf, 2 scovergi de casa micute integrale( fripte), cu gem de capsune(capsune, suc struguri, pectina 160ca/100gr)
http://www.follain.ie/html/pd_sugar-free.html
Elena, nici io nu stiu cum se zice la gogosari in engl. bell peppers am gasit si eu, dar in poza sunt tot ardei gras clasic. mah, legat de chiloti: era o gluma pt ca Deus a zis ca" revine daca o tin chilotii dupa ce isi culca copilul". de aia ma zis sa dea drumul la elastic ca sa nu o mai tina chilotii apoi am divagat pe tema chiloti antici/clasici cu elastic
si io zic ca fatza Ancai( nu a mea, a tizei celebre) e putin retusata. dar arata extrem de bine, ii cer si io lu' nea sa ma fotografieze si apoi pun poze la noi pe picasa
Pearl, wow, incet-incet iti faci sala de sport. ia sa ne zici ce prestezi
Macrina, ma bucur ca ai mai trecut pe la noi. iti doresc sa treci cumpana cu bine
Deus, pupi inapoi.
iulix& nikole, revin cu mesaj separat.
xio, felicitari o sa fie bine si la prezentare, exerseaza in oglinda. face minuni
Giulia, as mai introduce un snack intre mese si la pranz as introduce inca ceva: 50gr paste integrale/orez brun
eloise, imi pare rau de diagnostic, insa sunt sigura ca o sa gestionati f bine conditia asta. e stresant la inceput,insa nu aveti de ales si nici nu o sa va ganditi cum ar fi fost daca... tot din experienta iti spun, avand tata bolnav, Hep C.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica Floricele frumusele

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Am venit si eu din oras, dar mai rau la capitolul psihic decat am plecat. Sunt cu gandul aiurea, nu am chef de nimic. Sa fie oare astenia de toamna? (parca asa ii zice, nu?) Ma simt fara putere, de abia am carat plasele pana acasa. Ar trebui sa fac niste paste cu carne pt. familie si cu legume pt. mine, dar nu pot & nu vreau. As vrea sa stau sa lenevesc, sa imi simt capul asta usor.
Cred ca ma duc sa stau putin la soare si sa imi fac un ceai de fructe si poate poate trece starea nasoala.
Ema astept mesajul tau.

Mergi la inceput

Eloise ai incredere ca totul se va rezolva si fii tare.
Am uitat sa spun ca am mancat M.D acum 30 min. si am avut 3 felii de painica neagra cu branzica de regim, masline feliate si putine icre si o nectarina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikole

Multumesc pentru incurajari,

incepand de maine, ii voi introduce formula, asta e...
asa e, decat cu lacrimi pe fata si alaptand, mai bine cu biberonul in mana si liniste in suflet...

Deus...nu stiu sa-ti raspund, am ales sa urmez sfatul medicului, intr-ucat dupa parerea lui este o afectiune serioasa care nu trece de la sine, ba se poate agrava
Am intrebat astazi pediatrul, care ar fi alternativele, mi-a spus ca sunt multe antidepresive naturale, insa daca psihiatrul mi-a indicat tratament medicamentos, inseamna ca nu e o simpla , moderata depresie , si ar fi bine sa-i urmez indicatiile.

Merg saptamanal si la acupunctura, astazi am fost la prima sedinta, 20 minute cu 10 aceinfipte pe ici colo...
acupuncturista este medic generalist, mi-a placut de ea, mi-a recomandat un amestec de esente florale(agrimony,mustard, aspen,rock rose)care combinat cu acupunctura, spune ea ca ajuta ff mult la echilibrarea sist nervos...

Nikole, mami de Albastrel si Albastrica

SA-L AJUTAM PE ANGELO

www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI

sunt alaturi de tine all the way. din pacate, in cazul depresiilor majore, este vital sa faci tratament complet(medicamente& pshihoterapie), asa ca esti pe drumul cel bun, anevoios, fara nici o indoaiala, cu suisuri si coborasuri, insa din cand in cand gasesti o floare de colt care te motiveaza sa mergi mai departekeep going
cum ti se pare acupunctura/senzatia acusoarelor infipte ?

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica Floricele frumusele

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput