Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (134)
Raspunsuri - Pagina 15
ioana_fota spune:
Dece harnicuta tare ai fost azi.Da-mi si mie te rog reteta cum faci magiunul ca nu am facut niciodata si nu de alta dar acum 5 min mi-a adus taicamiu o plasa de prune ca a fost la tara la moldova si mi-a adus si niste mere tot o plasa asa ca treb sa-mi fac si eu de lucru.Din mere daca fac gem iese bun?cum se face?
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
ioana_fota spune:
Miremia am vazut tarziu ce ai spus.Ce au mai anuntat de LP?
lorex spune:
Dece, ms de pontul cu borcanelele!
Ioana, prunele alea mai moi ledecojesti usor cu mana, scoti samburii si le pui in ceaun la fiert pur si simplu si amesteci f des sa nu se prinda de fund!
bubu, cred ca e de la dinti si nu-i e de ajuns gelul de dinti..sau nu-si face efectul, am mai auzit despre maraieli de genul asta..
Am dat si eu pe antena 3 live online dar..cred ca s-a terminat cu menci..
chiar azi ma gandeam cu aluminiul asta din lapte...oare face parte din serialul cu teoria conspiratiei?? vor sa ne otraveasca din fasha? altfel ce cauta aluminiul in lapte??? Miremia, ce zicea menci?
si cand ma gandesc ca i-am dat humana in prima luna de viatza!
cica a murit bebelushul care era cel mai grav dintre cei afectati in incendiu..pe de o parte poate e mai bine asa decat sa sufere si sa chinuie o viatza intreaga..
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
miremia spune:
Menci zicea ca inca n-au facut studii pe LP din Ro dar vor face, ca au gasit aluminiu in alte alimente pe care le-au analizat si ca aluminiul poate sa provina de la ambalaj sau de la hrana dint-o zona contaminata a vacilor. Atat am retinut.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 6 kg
ioana_fota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex Dece, ms de pontul cu borcanelele! Ioana, prunele alea mai moi ledecojesti usor cu mana, scoti samburii si le pui in ceaun la fiert pur si simplu si amesteci f des sa nu se prinda de fund! bubu, cred ca e de la dinti si nu-i e de ajuns gelul de dinti..sau nu-si face efectul, am mai auzit despre maraieli de genul asta.. Am dat si eu pe antena 3 live online dar..cred ca s-a terminat cu menci.. chiar azi ma gandeam cu aluminiul asta din lapte...oare face parte din serialul cu teoria conspiratiei?? vor sa ne otraveasca din fasha? altfel ce cauta aluminiul in lapte??? Miremia, ce zicea menci? si cand ma gandesc ca i-am dat humana in prima luna de viatza! cica a murit bebelushul care era cel mai grav dintre cei afectati in incendiu..pe de o parte poate e mai bine asa decat sa sufere si sa chinuie o viatza intreaga.. _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Mersi mult de tot,deci le pun fara zahar fara nimic la fiert?cata apa pun la inceput?daca scad prea tare mai pot pune apoi apa?cand imi dau seama ca e gata?Sa nu dai cu oo dar habar nu am ca nu am facut niciodata
Eu mereu cand ajung la biserica si aprind pt morti lumanari ma rog si pt acei micuti nevinovati
lorex spune:
nu pui apa deloc,lasa ele zeama
e gata cand vrei tu
adica poti sa-l faci mai scopt, maimaroniu asa sau mai moale deci mai deschis la culoare
gusta si vezi cum iti place!
_
_
lorex spune:
reteta de biscuiti...cred ca tot de pe la voi e, nu-mi amintesc de unde am salvat linkul
e interesant de citit
miremia
_
_
al3csa spune:
dece nu intelegeam de ce esti asa de contra saracului meu spanac
miremia sarumana de rezumat.
Noi am fost pe afara .. bineinteles ca i s-a facut iar somn si am venit de graba acasa, a mai bagat 2 ore .
Mai fetelor am uitat sa va fac cinste !!!!
Azi face un an de la cununie
deci:
ioana_fota spune:
citat din mesajul lui al3csa dece nu intelegeam de ce esti asa de contra saracului meu spanac miremia sarumana de rezumat. Noi am fost pe afara .. bineinteles ca i s-a facut iar somn si am venit de graba acasa, a mai bagat 2 ore . Mai fetelor am uitat sa va fac cinste !!!! Azi face un an de la cununie deci: de Yannis Andrei (23.01.2010) DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis |
de tratatie la cat mai multi inainte
ioana_fota spune:
citat din mesajul lui lorex nu pui apa deloc,lasa ele zeama e gata cand vrei tu adica poti sa-l faci mai scopt, maimaroniu asa sau mai moale deci mai deschis la culoare gusta si vezi cum iti place! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |