Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (134)
Raspunsuri - Pagina 14
ioana_fota spune:
Lorex felicitari pt papica buna si multa a Bobitzei.Ms mult pt indicatii.Dorna i-am dat cu aia ii pregatesc si LP dar nu vrea Si noi aseara am dormit latede la ora 8pana dim la 8.
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
ratusca_mica spune:
Hello!
Eu vin din Carrefour, i-am luat feeder... nici un succes deocamdata, asta daca nu socotesc rosul de manere
Am gasit acolo niste pantofiori foarte draguti (de la Primii Pasi...) cu arici, asa pentru toamna. Cica 15 RON. La casa, 25 RON. Zic, doamna, stati asa ca e o eroare. Ma duc cu ei la raft, ei bine in acelasi raft aveau pantofi de 2 preturi: 15 si 25 RON, fara etichetare individuala pe fiecare pereche sa vezi cat costa. Imi zice tipa: pai nu vedeti ca au coduri de bare diferite? Eu ma scuz ca azi mi-am uitat cititorul de coduri de bare acasa...
Mi-au dat banii inapoi, insa eu vroiam sa ii cumpar, dar la 15 ron... probabil daca ii amenintam cu protectia consumatorului aveam succes, insa nu am avut nici timp nici nervi... si am ramas fara pantofiori!
Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)
AMR 0.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
ioana_fota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratusca_mica Hello! Eu vin din Carrefour, i-am luat feeder... nici un succes deocamdata, asta daca nu socotesc rosul de manere Am gasit acolo niste pantofiori foarte draguti (de la Primii Pasi...) cu arici, asa pentru toamna. Cica 15 RON. La casa, 25 RON. Zic, doamna, stati asa ca e o eroare. Ma duc cu ei la raft, ei bine in acelasi raft aveau pantofi de 2 preturi: 15 si 25 RON, fara etichetare individuala pe fiecare pereche sa vezi cat costa. Imi zice tipa: pai nu vedeti ca au coduri de bare diferite? Eu ma scuz ca azi mi-am uitat cititorul de coduri de bare acasa... Mi-au dat banii inapoi, insa eu vroiam sa ii cumpar, dar la 15 ron... probabil daca ii amenintam cu protectia consumatorului aveam succes, insa nu am avut nici timp nici nervi... si am ramas fara pantofiori! Ratusca mami de Andrei Ioan (2010) AMR 0.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
referitor la faza cu cititorul de carduri iar pt pantofiori au anuntat astia zilele astea la Tv sa avem mare grija si la asa zisele reduceri si promotii,niste nenorociti ce pot sa zic asta e Romanica noastra.
myky791 spune:
buna ziua si de la noi.
lalitica, mp, oani multam de raspunsuri.
lalitica mie mia dat 5 pic de fier vad ca tu ii dai 2 bine ii dai si de la nastere....
lorex ai o bobitza tare papacioasa dar are si energie si deh.... si mie piciul mia plans ieri dupa masa nu stiu de la ce. cred ca de la dinti.
mamicile am si eu o intrebare: eu am racit si puiul meu are un inceput de raceala: adik ii curg ochisorii, nasul ii curge apa asa... e marait ca de la dinti ca de la inceputul asta de raceala. dar nu are temperatura. iam dat un osciloccin si ii dau nurofen seara si dimineata.. altceva nu ii pot da ca nu are febra nik. sa il vad cum evolueaza si maine ma duc la dct. a si stranuta intruna. era de asteptat sa ia raceala de la mine daca dormim amandoi in pat.
cuscra ce nora dormiticioasa am... sa ii spui sa vb cu catalin poate ii spune ce secret are de doarme toata noaptea.
lillo faine locuri, ati vizitat cate ceva. bravo ca ati avut un concediu placut.
maine incepem gradinita....yupiiiiiii putina liniste pt mami ca o sa fie doar cu piciul acasa. deis o s-ami vina greu.... ca mam obisnuit cu amandoi acasa chiar daca sunt solicitanti.
alecsa chiar ca ai un yannis cuminte, papacios nevoie mare si dormiticios. sa va traiasca!
dece bine ai revenit acasa.tia iesit magiunul? cum a dormit jiji?
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
bubu_bu spune:
neata!!!oaaaaii ce de cafele s-au dat azi...eu beau cate una de la fiecare si plusez si eu cu inca una ca nu mai pot......raul din 15 in 15 min s-a trezit azi-noapte.....si azi miorlaie intr-unaaaaa....si plange si miorlaie si plange....nu gasesc butonul de stop.nu stiu.....aaa plus muci stranuta si tuseste sec parca s-ar "preface"...dar nu se preface.....nu are febra nu se aude nimic ...ce sa-i fac frate...s-a dus tati cu el sa-l plimbe cu masina ca nu se poate sta in casa cu el...daca continua asa ma duc la urgente sa-l caute si-n curut ca nu stiu ce are....i-am dat cu gel de gingii,panadol,papa,ceai,schimbat scutec,imbracat poate e frig,dezbracat poate e cald.....habar nu am
nu am citit nimic...cat is ei plecati incerc sa termin papa si sa mai strang pe aici ca-i prapad
offf....daca aveti vreun sfat pentru noi...va rog nu ezitati si certati-ma....
ioana_fota spune:
Cuscra imi pare rau ca sunteti bolnaviori , un de la Alexandra pt Cata sa treaca, e o zvapaiata nu sta locului deloc si normal ca seara cade lata,la cat heirup e pe ea are o forta si o ambitiee.
Bubu imi pare rau ca si voi sunteti maraiti,poate de la schimbarea asta de vreme ii apuca si pe ei nu stiu ce sa zic pt ca multe mamici s-au vaitat,o fi presiunea atmosferica.sa treaca.
decenuela spune:
rasp repede ca uit...daca nu am si uitat deja....
a..buna ziua...si pupam fetili si gandaceii lor...
lorex..un secret pt a nu se strica borcanele cu diverse e sa le speli bine si sa le pui in cuptor vreo 10 min...sa moara "bacteriile"...apoi pui compozitie fierbinete..si bla bla...exact cum a zis cris..
alecsa......deci declar su t tuta...dar eram la socrela..asa ca...ce sa zic..si de acasa citesc aiurea d-ap[oi de acolo..scuze..
io vasele lui le spal cu pur...ca de asta am...nu mi-am pus prb de altceva..dar le pun la uscat pe un prosopel separat..
apa...jiji asta e pisti puteri...nu bea nik..NIK... azi am incercat sa-i dau cu linguritza..o arunca..poate ii ajunge tzatzaiala...de peste si noapte???
gata pana acu trimit si mai citesc
io stau langa aragaz...cu magiunul spre final...tot invart si va coitesc ..a iesit o minunatie...prune mnici, dulci....n-am pus zahar...dar e f dulce...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela rasp repede ca uit...daca nu am si uitat deja.... a..buna ziua...si pupam fetili si gandaceii lor... lorex..un secret pt a nu se strica borcanele cu diverse e sa le speli bine si sa le pui in cuptor vreo 10 min...sa moara "bacteriile"...apoi pui compozitie fierbinete..si bla bla...exact cum a zis cris.. alecsa......deci declar su t tuta...dar eram la socrela..asa ca...ce sa zic..si de acasa citesc aiurea d-ap[oi de acolo..scuze.. io vasele lui le spal cu pur...ca de asta am...nu mi-am pus prb de altceva..dar le pun la uscat pe un prosopel separat.. apa...jiji asta e pisti puteri...nu bea nik..NIK... azi am incercat sa-i dau cu linguritza..o arunca..poate ii ajunge tzatzaiala...de peste si noapte??? gata pana acu trimit si mai citesc io stau langa aragaz...cu magiunul spre final...tot invart si va coitesc ..a iesit o minunatie...prune mnici, dulci....n-am pus zahar...dar e f dulce... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
WB gazela!
Am facut si eu azi 1 borcan de magiun (prune maruntite fierte fara nimic altceva) si a iesit . Ms si eu de sfatul cu borcanele si cuptorul, eu am asteptat dupa borcan sa se usuce.
Mi-a zis mama (pt mine era deja tarziu) ca magiunul iese mai legat daca se fierbe in ceaun.
Nu mai stiu ce am citit si cui vroiam sa raspund, am neuronii pe relaxare asa ca va rog sa ma scuzati.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 6 kg
decenuela spune:
asa...tot je..ca mai tre sa fiarba un pic magiunul....iar jiji inca doarme..
lorex..scuze....am vrut sa dau cafeaua ca era fc de la 6 juma....dar...de...femeia e femeie....
la 7 calcam hainele lui jiji..pusesem magiunul iar la foc....apoi am intins o masina de rufe si pe la 9 am plecat in auchan si kiabi de unde i-am luat neste chestii..o vesta de fash..cu pantaloni si o bluzitza..si erau 5 perechi de sosete la 13 ron...am luat 10..ca sa fie...erau mai inaltutze si grosutze...
apoi....repede o vizita...si am plecat in car4 vitanis deoarece e un mag pt copii...si i-am luat olitza si o canitza cu pai...una anume cu tweety...asa vroia tasu...sa nu zic ce aglomeratie era din cauza targului de masini...dar...trebuia olitza..ca de arre 40 ani si face kk tot in pampersi...na ia-m fc hatarul lu tasu....si am venit acasa....cu jijelu mort de foame...repede o mamaliga cu branza...si gata....io la magiun in continuare...si....ce frumu we....di vis
io sunt putin shocata cu preturile prod bio...ma ingrozesc...cred ca fac pas la astfel de chestii....o pun pe mama sa omoare toate "animalurile" de pe lnga casa....
gata s-a fc magiunul..il pun in borcane...
revin
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
miremia spune:
Este Menci pe antena 3, vb despre aluminiul din LP.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 6 kg