Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (134)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Apar si eu...alerg de dimineatza cand dupa voi, cand dupa fiica-mea..

Sa va povestesc...asnoapte am avut probleme, poate va dati si voi cu parerea ce-a fost ca eu nu prea inteleg..

dar sa incep cu inceputul, sa va spun ce-a mancat ieri:

ora 8: 210 ml LP
ora 10: avocado cu banana si branzica blenduite, cam 100 grame
ora 13: 150 ml LP
ora 16: piure de legume cu o lingurita de cereale, cam 120 gr
ora 18: iaurt cu o lingurita cereale
ora 20.30: 210 LP cu 3 lingurite cereale
ora 23 (pt ca se trezise si nu mai vroia sa adoarma): 120 ml LP

si cu toate astea, cu toate ca a fost prima zi cu 3 mese si un bibe de LP bonus la ora 23, S-A TREZIT PLANGAND LA 4.30 NOAPTEA si nu am putut-o linisti cu nimic, a plans vreo 40 de minute timp in care am incercat mai multe scheme, nimic nu a mers pana cand nu i-am facut 90 de LP!!!

L-a ras, dupa care a adormit linistita pana la aproape 8!!

Acuma ori ii puseu de crestere, ori ii haplea dar nu-i de gluma...
nu, nu...

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

"Neata

Ce bobitza papacioasa !! Bravo. Eu zic ca-i un puseu de crestere.
Asa ma vaitam si eu la inceputul saptamanii si de vreo 2 zile, Buturel nu se mai oboara la nicio masa. Ieri nu a mancat bibe de dimineata mai deloc si nici piureu de legume la 14. SI seara a dormit de la 9 pana la 7 dimineata. Neintrerupt pentru prima oara de la concediu. Uf!
Zic eu ca sunt toane de crestere. Bobi papa f bine la 6 luni.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Intrebare: pot sa pun broccoli in spanac, in ideea ca e tot "verde"? Intreb pt ca eu nu mananc broccoli, deci nu prea stiu ce gust are si mi-e sa nu stric spanacul, pe care il mananca de altfel foarte bine!

Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)

AMR 0.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Da, poti sa pui. Eu am pus. Odata a f bine mancat, altadata nu prea, dar era f obosit.

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Neatza si de la noi...si noi de aproape o ora avem concert, acum sper sa mearga la nani...

Intre Yannis si Mara..pai Yannis oricum e marait de ceva saptamani incoace, ieri era si obosit ca era seara si i-am pus sa se joace, erau entuziasmati, incantati amandoi in picioare, sustinuti de mamici, face to face si dadeau din maini si nu stiu cum s-a dat Mara la el, a vrut sa-l apuce, n-am inteles exact, biata fata nici nu l-a lovit/zgariat dar nu stu de ce Yannis s-a simtit agresat si a inceput sa planga rau rau rau. L-am linistit si apoi cum ii ziceam ceva de Mara iar incepea sa urle....Il intrebam ce i-a facut Mara iar uaaa uaaaa uaaaa!.....

de Yannis

AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Intrebare: pot sa pun broccoli in spanac, in ideea ca e tot "verde"? Intreb pt ca eu nu mananc broccoli, deci nu prea stiu ce gust are si mi-e sa nu stric spanacul, pe care il mananca de altfel foarte bine!

in unele carti despre diversificare scrie ca nu-i bine sa dam brocoli pana la 1 an!
Acuma, na, unele mame dau, dar eu am o vorba...chiar e musai? nu gasesc altceva sa-i dau in afara de brocoli? sunt atatea legume de sezon!!!!

_

_

Da, nu stiam de brocoli. Mie mi l-a trecut pe lista pediatra de la 7 luni.

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Lorex si piticul meu papa de rupe. Eu am dat vina pe aerul de munte dar poate e un puseu de crestere si la noi. Eu ma bucur ca papa, nu ii dau cereale decat 1 data pe zi deci nici vorba de ingrasat prea mult. Decat sa imi scoata peri albi ca nu papa, mai bine asa...
Pupam bobita papacioasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Buna dimineata si de la noi .. mai la amiaza asa

Noi am fost ieri la bunicii mei si Yannis nu a dormit decat o ora toata ziua, deh agitatie, lume noua, jughineala multa.
A cazut lat la 11 jumate si s-a mai trezit de dimineata la 10 jumate. A papat si acum doarme iar desi la mine in bloc lucreaza cineva in apartament si baraie bormasina de 2 ore. Nu are nici o treaba. Dupa ce se trezeste zburam afara sa ne mai bucuram de putinul soare de care mai avem parte.

Se vede ca e wee nu prea e activitate pe aici .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

"Neata

Ce bobitza papacioasa !! Bravo. Eu zic ca-i un puseu de crestere.
Asa ma vaitam si eu la inceputul saptamanii si de vreo 2 zile, Buturel nu se mai oboara la nicio masa. Ieri nu a mancat bibe de dimineata mai deloc si nici piureu de legume la 14. SI seara a dormit de la 9 pana la 7 dimineata. Neintrerupt pentru prima oara de la concediu. Uf!
Zic eu ca sunt toane de crestere. Bobi papa f bine la 6 luni.

varsta lui Tudor

merci de incurajare!
Da, probabil e puseu de crestere, mai tineti minte cand va mirati ca papa la 6 ore, acu ceva timp? vreo 3 saptamani..
Si Alexutza cred ca are si ea dreptate, s-o fi trezit din alte cauze si mai apoi si-a dat seama ca-i e foame!!!

Citat:
citat din mesajul lui Lillo

Lorex si piticul meu papa de rupe. Eu am dat vina pe aerul de munte dar poate e un puseu de crestere si la noi. Eu ma bucur ca papa, nu ii dau cereale decat 1 data pe zi deci nici vorba de ingrasat prea mult. Decat sa imi scoata peri albi ca nu papa, mai bine asa...
Pupam bobita papacioasa.

merci de incurajare!
da...chiar ieri m-am plimbat cu o prietena care are fetita de 1 an si se plangea ca nu mananca mai nimic si ca isi petrece 5 ore pe zi incercand s-o faca sa pape! So, chiar ca mai bine asa!

_

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Noi am fost ieri la bunicii mei si Yannis nu a dormit decat o ora toata ziua, deh agitatie, lume noua, jughineala multa.
A cazut lat la 11 jumate si s-a mai trezit de dimineata la 10 jumate. A papat si acum doarme iar desi la mine in bloc lucreaza cineva in apartament si baraie bormasina de 2 ore. Nu are nici o treaba. Dupa ce se trezeste zburam afara sa ne mai bucuram de putinul soare de care mai avem parte.

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

doarme de rupe Yannis asta! Ce ma oftica!

_

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

doarme de rupe Yannis asta! Ce ma oftica!

_

_

A venit o data un prieten la noi si a spus ca e cel mai cuminte copil pe care l-a vazut vreodata. E ffff cuminte si doarme fff mult. A fost creat special pt noi .. ca si noi dormim f mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:

Buna seara,

Ne-am adunat si noi de pe drumuri.
Vestea cea mai importanta pe ziua de azi: mi-am gasit pantofii!!! Absolut intamplator, pentru ca ma apucase curatenia, profitand ca Andrei era afara cu tati Sunt foarte happy, azi am luat si o rochita (zic eu) draguta, deci sunt echipata pentru botez .

Citind raspunsurile cu iaurtul, observ ca iar am comis-o: eu i-am pus in iaurt branza facuta din lapte Dorna . Oricum nu a mancat decat jumatate din ce pregatisem eu...

Apa bea cam 100 ml, dar din biberon, cu canita nu prea reuseste, sa zic maxim 50 ml cu ea.

Am fost la magazinul bio din Baneasa sa iau piept de pui pentru copil. Sa lesin acolo si alta nu... kilul de piept de pui bio: 185 RON. Kilul de piept de curcan: 175 RON... a, si bonus pere bio la 35 RON kilul din care jumatate stricate. Deci effective price: 70 RON

deci puiu meu bio la 50 de RON kilu de care ma speriasem era chiar ieftin!

de Yannis

AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)

Stai ca nu am fost pe faza, care e sursa puiului asta de 50 RON?

Un magazin Bio de pe B-dul Decebal, se numeste Naturalia, cum vii de la Unirii inainte de rondul de la Alba Iulia pe stanga, chiar langa Biokarpet. Da e cu comanda, dai comanda, vine puiu peste 2 sapt, e 50 RON kilu si nu-ti aduce decat un pui intreg nu mai putin sau cel mult juma' de pui...cel putin asa era povestea pe la jumatatea lui Iulie inainte sa plec in Gr. Merg si mai intreb daca vrei. Miremia mai stie de alt magazin Bio de pe Decebal mai spre Muncii, acolo au carne Miri?

de Yannis

AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)

Aaa, pai puiul intreg era si la astia parca 50-60 RON sau ceva de genul... credeam ca tu vorbesti de piept de pui la 50 RON

Mergi la inceput