Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (134)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

ce parere aveti?
http://happy-mami.blogspot.com/p/alimentele-de-provenienta-animala.html

tipa ziceca tot LP contine aluminiu....

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Multi inainte, Alecsa!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Lorex,Ioana va multumesc din suflet pt urari !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

seara buna

azi am trecut si noi prin IOR, dar nu am avut bafta de intalnit pufi.
decenuela, alexutzza, scuze de mesaj intempestiv si anonim...

LOREX, io sper sa tina gemul, desi nu am "pre-sterilizat" borcanashele in cuptor...nu-s asa de multe, om vedea. numarul meselor e destul de "teoretic", din cate am inteles. pe site-ul ala cu 'wholesomebabyfood" scria ca laptele ramane "main food" pana la un an, restul sunt doar "falimiarizari cu gusturi" si in niciun caz nu trebuie sa inlocuiasca laptele. so...nu stiu,dar nu m-as mira/impacienta daca bebe vrea lapte, indiferent de ora.

Mai ziceau aia pe acelasi site ca noile studii ale pediatrilor arata ca, de fapt, nu pot spune cu certitudine ca anumite amlimete trebuie introduse mai tarziu (adica au efect negativ asupra sanatatzii sau provoaca alergii),asa cum se considera traditional. acum, pe site-ul lor, apar doar cateva chestii ca fiind interzise pana la un an (lapte de vaca, miere, inca vreo 3), restul sunt ok de la 6 luni, indiferent de aliment, doar sa tinem cont de reguli de bun simtz la anumite chestii care se digera greu (fasole, varza, etc) si la adult, dar in afara de gaze...nu fac nik rau. mno, asta s-au chinuit sa testeze ani de zile, ca sa ajunga la concluzia mamelor noastre?, anume ca e ok orice dupa 6 luni? (orice aliment/fruct/leguma de baza, nu zice de torturi si pishcoturi). De exemplu, capsuni, albush de ou, etc, cica sunt ok, dar de preferat sa le dam "gatite", nu crude

btw, ema a "supravietuit" supei de perishoare de curcan (facute din carne de pulpa de curcan, orez, ou intreg, nu doar galbenush).

am luat azi un pui bio de la cineva....cred ca are 600 grame tot si niste pulpitze...de cred ca a alergat kilometri.facut supa.
felul doi, am primit peste din delta, stiuca si crap, la cuptor, maine fac si ganitura, probabil cartofi natur, ca-i mai usor, plus fasole verde

din ce am citit, am ramas la achizitiile zgubilicei. AYANNA, poate ne mai dai )si alte) idei de stimulat bebeii de varste asa de mici

ALEC3CSA, felicitari de aniversare. la cat a dormit mini...nici nu intreb cum ati sarbatorit

ALEXUTZZA, puiul de grec crizat. eU zic ca nu mai stie romana, s-a invatzzat cu "stilul" grecoaicelor. isi revine el.

DECENUELA, bine (ti-) ai revenit. de cate ori ai fiert magiunu'?

sondaje:
- avem sac de dormit destul de grosutz, dar ema sta bine in el, are aerisirea mare la maneci, insa e doar marimea 70, adik in curand mic. cel pe care l-am luat marimea 86 e subtire, de o sa punem pijamale de iarna, probabil. in camera la ea 21-22 grade
- apa nu bea, doar se joaca..dar inghite accidental..din cana nuby de la DM, din ceashca de espresso, din paharul meu, etc
- mergem cu ea peste tot, ca nu are cu cine sta, dar ne dam tot peste cap: somn, masa, chef. nu numai ema, toti. dar noi nu maraim cand se intampla asta, doar bagam cioco, cafele, etc

MP, ce au facut nemtzii azi, pe unde v-ati plimbarit, in timp ce in romanica se bateau masinile pe locuri de parcare la supermarket?

mai erau, sigur, dar nu mai poci
maine is another day, vorba poietului
puuuup

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

Bona sera…am aparut si eu in peisaj..so..

BF, al meu nu bea apa nici picat cu ceara. Am incercat de 3 ori sa-I dau apa si de fiecare data m-a refuzat categoric, asa ca eu ii dau ceai. O sa mai incerc si cu apa, dar am zis sa-l las o perioada ca poate uita ca nu-I place apa.

Andreea.2009…bine ai revenit. Poate de acum vei fi mai activa si nu vei mai sta dupa cortina.

Nikole, hahaha…apropos de reclama aia cu sa-I mai lasam sa se cunoasca…am o prietena (de care zicea decenuela ca i-a dat cosul de bebe) care s-a cunoscut cu tatal copilului ei in mai anul trecut si dupa 3 luni a ramas insarcinata, iar dupa ce a nascut, bunica ei ii spunea ‘’maica, da acum ca ai si nascut nu crezi ca e cazul sa va si casatoriti sa nu mai stati asa impreuna, necasatoriti” iar ea a spus ca de ce sa se casatoreasca, mai intai sa se cunoasca mai bine si pe urma or vedea de casatorie….a bagat bunica ei o fata, de s-au pus toti pe ras….intre timp tocmai s-au si casatorit, asa ca toata lumea e fericita…..cum as putea sa ma supar, fi serioasa…eu zic ca e DPN-ul celor care vor face modelling

Tocmai am ajuns si la postarea ratustei, legat de preturile bio….mult prea mari, mai bine gasesc o tanti la tara care sa-mi creasca niste gaini, asa cum trebe…

Lorex, foarte bine mananca bobitza a ta. Zi-mi si mie cat ulei de masline trebuie sa pun, sic and il pun atunci cand mananca pentru ca eu fac piure pentru 2 zile sis a stiu daca il pun in cantitatea pt 2 zile sau atunci cand ii dau piureul pt ziua aia?

Dece, bine te-ai reintors…asa e, cel mai bine tot acasa e….io stau pe langa mega image, tu tot in zona aia sau in partea cealalta?

Alexutzzza, si tu? mai, cine stie de cate ori nu om fi trecut una pe langa alta….anyway, ar trebui sa incropim o intalnire daca tot suntem toate vecine…cine stie poate om avea nevoie de o canza de zahar, nu de alta, da’ sa stiu la cine sa cer prima, care o fi mai aproape de mine…poate ne trezim c-om sta pe aceeasi strada…hahahha, ce tare ar fi….

Auziti, broccoli e din aceeasi familie cu conopida, deci ar trebui sa nu-I dau conpodid?. Eu acum nu stiu de la ce mananca david asa de bine piureul de legume, de la faptul ca l-am facut mai pasat, ca i-am pus un pic de conopida sau de la sare (desi dupa mine nu se simte deloc sarea). Nu stiu care din aceste noi ingrediente ii plac lui david, cert este ca de 3 zile imi mannaca bine piureul, cate 120-130gr, asa ca n-as schimba nimic, eventual sa adaug si un pic de ulei de masline.

Observ, ca facutul magiunului se ia…dar nu la mine….sunteti niste gospodine desavarsite, eu la facut dulceturi inca nu ma bag…poate la anul…

Alecsa, la cat mai multi ani fericiti impreuna…sper ca ati pregatit o seara romantica, mai ales ca yannis la cat doarme sunt convinsa ca o sa va lase sa sarbatoriti asa cum se cuvine…

Hai ca dupa o ora jumate am reusit si eu sa citesc din urma si sa mai si comentez una alta…somn usor sa aveti si ne citim maine…o noapte usoara va doresc…

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalitica2000

Bona sera…am aparut si eu in peisaj..so..

Alecsa, la cat mai multi ani fericiti impreuna…sper ca ati pregatit o seara romantica, mai ales ca yannis la cat doarme sunt convinsa ca o sa va lase sa sarbatoriti asa cum se cuvine…

Lali de David luptatorul nostru

Seara romantica o lasam pt vineri cand e si ziua mea, el nu stie o sa fie o surpriza ... am emotii .. de abia astept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

[quote]citat din mesajul lui ioana_fota

Dece harnicuta tare ai fost azi.Da-mi si mie te rog reteta cum faci magiunul ca nu am facut niciodata si nu de alta dar acum 5 min mi-a adus taicamiu o plasa de prune ca a fost la tara la moldova si mi-a adus si niste mere tot o plasa asa ca treb sa-mi fac si eu de lucru.Din mere daca fac gem iese bun?cum se face?

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

[/quote

se scot samburii...se strang in mani..asa ca si cum le-ai sfarama...sau altii le dau la robot,masina de carne..etc si se pun la foc intr-o cratitza cu gura lata..sau ceaun....si cand da in clocot se da focul la mic si se tot invarte cu o paleta de lemn....pana cand se leaga....daca nu sunt f coapte si dulci o sa trebuiasca zahar dupa gust...la mine n-a fost cazul ca erau...miere...

spor.,..

din mere n-am fc niciodata...dar stiou ca se face peltea..

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

BUUUUUNAAAAA DIMINEATAAAAA!!! poftiti la cafelute pentru toate gusturile si la niste scortisorele. ce bine de voi, la ora asta, nu? eu i-am dat vrabiutei sa manance, dar nu mi-a mancat tot asa ca il mai las un pic si pe urma mai incerc...sa avem o saptamana frumoasa si inca calduroasa, sper...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

BUNA, LALI...si multumesc, va poftesc si eu la bunutzuri pe alese, regim a la MIREMIA, cu beuturici si mancarici interzise, sau mai "subtzire", a la DECENUELA, cu vanat la gratar? tot ce visati si nu aveti timp sa gatiti, ca azi Ema face 8 lunitze mari si...lungi.

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Neata, multumesc, Lali

LML Ema, sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa, multumim, CrisD de asa cinste

Simpli, cum sa ma supar ca-mi zici de Maia ca-i finuta?????Multumim tare, tare multCe mai faceti?

Oani, asa e, Maia are incredere in Lucas, si el poate sa aiba linistit incredere in eaMi-a spus ca se simte tare bine cu Andrei, dar e fata serioasa, gandul ei e tot la portughezul blondin Ma bucur ca sunteti bine, ca va adaptati si ca Lucas e asa fericit la gradi

o zi faina sa aveti

de Maia

Mergi la inceput