Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 112
Raspunsuri - Pagina 8
alina06st spune:
In afara de analizele alea cu recomandare de la medicul de familie mi-a mai dat Tutu o listuta cu listeria, toxo, cmv, si alte parascovenii din astea. Alea au fost scumpe. Am primit si rezultatele, si sunt ok, cu exceptia hemogramei. Mi-au iesit leucocite crescute (initial m-am speriat, dar am citit pe net ca e o chestie frecventa la gravide) si inca niste valori in afara limitelor si desigur hemoglobina mica 11, 1 (minima e 11,6). Dar ma asteptam, ca mie toata viata mi-a iesit hemoglobina mica. Banuiesc ca o sa imi dea ceva vitamine.
Si pt leucocite, am citit ca pot arata si o infectie urinara, asa ca luni ma duc sa fac si o urcultura...
La eco inca nu m-am programat Tutu mi-a zis sa ma programez la Iosup in sapt 16, adica peste 3 sapt. Dar inca nu m-am programat. Am auzit ca e scump, as fi facut la noi in oras ca e o idee mai ieftin (150)si ma gandeam sa fac la Iosup pe cea de la 22 de sapt (pe aia sigur, sigur la el o fac) acu sa vedem ce imi zice Tutu la urmatoarea vizita.
Tu in ce zi mergi sapt viitoare? Abia astept sa-mi spui vestile. Am un feeling ca va fi bine!
12+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
Lores31 spune:
Buna, si eu sunt relativ noua pe acest forum si am citit la didi ca a facut laparo la dl dr T la clinica si am ramas uimita. De ce? Ptr k nu stiam ca poate face la clinica si nu in spital. Vreau sa aflu cateva impresii despre clinica, tarife, personalul cum se poarta, dr cum e? Trebuie sa ajung si eu la dr T si vreau sa flu cat mai multe
Citat: |
citat din mesajul lui didi24 Salutare fetelor ! Sunt o noua tutunica :) Am implit o saptamana - de la interventia laparo la clinica doctorului T.: Chist endometriozic pe ovarul stang + alte 5-6 leziuni. Astazi am primit tratamentul cu diferiline - 6 luni. Ma bucur sa vad asa o comunitate aici si am sa va tin la curent cu evolutia tratamentului. Scopul final: . Pupici ! |
dudu200705 spune:
Alina, intentionez sa merg vineri la tutu. Sper, pana atunci sa iasa si urocultura...ca abia maine o duc
O parte din analize, cele pe care le-am facut si cu Dudu si care erau valabile si acum nu le-am repetat. Poate ai dreptatate si tocmai alea erau asa scumpe.
Tu cum esti? Ai mai avut ceva prb? Eu fac 3 sapt de cand am continuu scurgerile alea...de cand cu hemoragia nu mi-au mai trecut. Abia astept si eu sa vad ce-mi zice tutu si revin cu info noi.
Sanatate si pupici,
Mami de Dudu 3 ani si 12+
ella72 spune:
buna, fetelor, eu sunt in a patra zi de stimulare pt fiv,abia astept sa fac punctia si ET sa vedem ce si cum..
dudu, cred ca si eu voi fi vineri pe acolo, poate ne intalnim si stam putin de vb
pup tutunicile
Lores31 spune:
Buna fetelor, am ramas profund impresionata de solidaritatea voastra, de familia aceasta mare si unita care isi impartaseste si bune si mai putin bune. Ma alatur si eu tutunicilor si sper sa nu deranjez. va doresc ca si mie de altfel : 2 liniutze ca dupa 9 luni sa tinem in bratze. Cu drag!
alina06st spune:
Buna fetele,
In primul rand pt lores si ell, va doresc din tot sufletul sa reusiti.
Ella sa ne spui cum stai cu productia dupa primele zile de stimulare. Tin pumnii sa fie cat mai multe
Dudu, eu n-am mai avut probleme de sangerare. Am fost luni la spital aici, ca era de garda medicul si voiam sa-mi prelungeasca medicalul. Mi-a facut si o eco (au in spital un ecograf cred ca e din prima generatie de ecografe aparute). Oricum a zis ca e bine, ca se mai vede doar o urma de hematom, ca s-ar fi resorbit.
Luni, pe 25 ma duc si eu la Tutu, sa vedem ce zice. Poate imi zice mai multe, m-ar interesa colul cum este, placenta si bineinteles bebe
12+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
oana_32 spune:
Alina, daca tot discutam aici toate grijile noastre, imi permit sa-ti dau un sfat cu mult drag, sper sa nu te deranjeze!!
Este in legatura cu prima morfologia fetala pe care ti-a recomandat Tutu sa o faci la dnul Iosup...parerea mea este sa o faci la el si nu la altcineva...chiar daca e mai scump, dar ai in fata un profesionist, cand iesi de la Iosup intri la Tutu si se uita si el pe hartii.Dar nu doar din acest motiv...Cunosc multe fete de aici de pe forum si nu numai de aici care au descoperit probleme ale sarcinii in urma morfologiei, le-au stiut si tratat din timp si au in brate bebei minunati si sanatosi...Gandeste-te ca ai de facut doar 2 astfel de morfologii(o poti face si pe a treia pe final de sarcina, dar doar daca apar ceva probleme, mie nu mi-a recomandat-o Tutu!) si starea ta sufleteasca si linistea ta sunt mai importante!
Stiu ca e greu cu banutii(si eu lucrez in invatamant....stai sa vezi cat vei lua indemnizatia), dar cred ca se merita sa faci inca un sacrificiu...te programezi din timp...oricum vii des la Tutu, nu?
Eu veneam din doua in doua saptamani la control...
Te rog nu te supara ca am indraznit sa-ti spun asta....ar fi bine asa...cred....cine stie peste ce ecograf/ecografist mai dai in Pitesti....eu sunt satula de Bacaul meu....nu vreau sa mai aud...doctori care vedeau sarcina de 6 saptamani in evolutie si eu aveam ditamai chistul de 5 cm pe ovar...of!
Pupici noilor tutunici!Tare sun bucuroasa ca s-a reanimat atmosfera pe aici!
TUTU RULES!
ella72 spune:
am venit de la eco, fetelor, am 4 foli pe stangul de vreo 12 mm fiecare si unul e dreptul mai maricel, in jur de 15 mm, endo 7.7, din seara asta 3 menopur, pana acum am avut doar doua plus o citrotide dimineata, vineri din nou la eco, iar luni cred ca facem punctia.
pup fetele
mihailescu teodora spune:
Buna dimineata,tutunici!
N-am mai scris de mult timp aici,insa v-am citit negresit!
Sunt o tutunica din vechea garda ,mamica de baietel scump de 3 anisori!Asta,bineinteles,datorita minunatului domn dr.T!!!!!
Si ca in fiecare an,de ziua lui Mihnea,ii trimitem un mesaj de multumire domnului doctor,si dansul ,oricat de ocupat ar fi ,gaseste intotdeauna ragazul sa ne raspunda foarte frumos si sa ne ureze LMA!!!!Mi se pare un gest minunat!
Imi permit sa-i spun si eu Alinei,sa nu se gandeasca sa faca altundeva prima morfologie fetala!Este foarte,foarte importanta,asa cum spunea si Oana,si nu cred ca niste amarati de banuti,pot conta asa de mult cand e vorba de sanatatea copilului si de linistea mamicii!
Felicit si eu noile -dute!Bun venit noilor -lusi!!!!
Iar ultimul numar din Forbes
Felicitari din inima d-lui dr pentru tot ceea ce face!
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
www.flickr.com/photos/51234678@N02/?saved=1" target="_blank">Mihnea,3 anisori
Nasi 2009
Povestea nasterii