Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 112
Raspunsuri - Pagina 7
ella72 spune:
alina, mi a spus ca stimularea va fi cu menopur, a zis ca vom incepe cu una pe zi, habar n am ce concentratie, pt ca am varsta inaintata(38).
multumesc pt incurajari, abia astept sa fac fiv-ul si sper sa iasa din prima
alina06st spune:
Ella, multa bafta!
Dudu, cum esti?
12
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
ella72 spune:
multumesc, Alina
am ceva emotii si sunt destul de concentrata pe treaba asta, drept dovada visul pe care l-am avut, l-am visat pe tutu toata noaptea ca imi dadea indicatii despre cum si ce sa fac pt fiv
didi24 spune:
Salutare fetelor !
Sunt o noua tutunica :) Am implit o saptamana - de la interventia laparo la clinica doctorului T.: Chist endometriozic pe ovarul stang + alte 5-6 leziuni. Astazi am primit tratamentul cu diferiline - 6 luni.
Ma bucur sa vad asa o comunitate aici si am sa va tin la curent cu evolutia tratamentului.
Scopul final: .
Pupici !
dudu200705 spune:
Alina, sunt in continuare in grafic; cred ca se elimina din hematomul ala zilnic... Am zile mai proaste si mai bune. Incerc sa iau totul cum vine si sper ca sapt viit cand tre `sa merg la control sa aud vesti mai bune de la tutu.
Ai mei sunt toti raciti si, evident, am luat si eu. Asta din solidaritate! :))
Tu cum esti? cand mai mergi la control?
Mami de Dudu (05.10.2007) si
11+
Lores31 spune:
Buna Oana, am si eu programare la dl dr in nov pe 4. La fel ca toate celelalte fete, vreau bebe, infertilitate, endo dar si trompe infundate pe una , stanga, hidrosalpinx. Crezi ca am vreo sansa ca dl dr sa imi gaseasca leacul? E chiar asa bun? La mine cred ca va fi nevoie de o laparo sau histero. Te pup si tot ce-ti doresti!
Citat: |
citat din mesajul lui oana_32 Buna Nico! Da, asa este, e cam scump la vorba dar nu asta e cem mai important lucru la un medic, nu?Fiecare dintre noi merge la el cu probleme mari de rezolvat si eu cred ca ceea ce conteaza este competenta si profesionalismul lui...plus experienta in infertilitate! iti recomand sa mergi cu sufletul deschis si sa pui orice intrebare doresti pt ca nu va ramane fara raspuns...eu am avut 4 ani de experiente ciudate cu doctori super draguti si vorbareti...si nimic....in schimb, dupa o laparoscopie la Tutu, tratament pt endometrioza si monitorizari.....rezultatul e o Mariuca minunata care are 7 luni!! Mergi cu incredere si optimism!Mie imi venea sa-i sarut mainile cand am ramas insarcinata... Sa mai mentionez ca am facut 9 mii de km (Bacau-Bucuresti)vara trecuta??Nimic nu mai conteaza cand se termina cu bine.... |
Lores31 spune:
Buna, si eu sunt noua pe aici si voi ajunge ptr prima data la dl. dr pe 4 nov. Iti doresc sanatate multa, ai grija sa nu racesti e fff important si sa ai un regim alimentar sanatos, conteaza. Daca nu te superi imi poti da cateva detalii despre operatie. Ai facut-o la clinica, nu la spitalul Elias? Cat a costat? Cum e dl dr? Orice crezi ca m-ar ajuta sa nu mai fiu asa speriata si paranoica. Sper ca nu te-am ametit cu intrebarile. Ai grija de tine si succes pe viitor.
Citat: |
citat din mesajul lui didi24 Salutare fetelor ! Sunt o noua tutunica :) Am implit o saptamana - de la interventia laparo la clinica doctorului T.: Chist endometriozic pe ovarul stang + alte 5-6 leziuni. Astazi am primit tratamentul cu diferiline - 6 luni. Ma bucur sa vad asa o comunitate aici si am sa va tin la curent cu evolutia tratamentului. Scopul final: . Pupici ! |
jasmine30 spune:
www.salvatiuncopil.blogspot.com" target="_blank">http://www.salvatiuncopil.blogspot.com
Va rog sa ajutati cum puteti aceasta fetita care are mare nevoie de voi ! Mai sus aveti link-ul catre blog-ul care descrie trista ei poveste, iar mai jos aveti cateva numere de telefon unde puteti dona fiecare cat poate!
Donatii prin Romtelecom
09 00 90 08 50 - 2 Euro
09 00 90 08 52 - 5 Euro
09 00 90 08 54 - 10 Euro
alina06st spune:
Buna fetelor,
Dudu imi pare bine ca esti ok. Si pacat cu raceala, dar ce sa faci, daca a intrat in casa... Insanatosire grabnica.
Eu nu am mai avut sangerari absolut deloc. Nici burta nu m-a mai durut decat rar, o data la cateva zile. Incerc sa stau linistita si sa gandesc pozitiv, desi uneori ma mai apuca paranoia. Ma duc sa ma uit in oglinda sa vad burtica, faze din astea... Mai vorbesc cu bebe si il rog sa stea frumos acolo si linistit si sa creasca mare, ma rog la Dumnezeu si la Fecioara Maria sa ne ajute sa fie totul bine...
Astept si rezultatul analizelor pe care mi le-a dat si care m-au costat 500 de lei si asta fara secretii, sumar de urina si papanicolau. Pe alea le-am mai amanat din cauza banilor... Ar fi trebuit sa merg la control saptamana viitoare cu rezultatul de la analize, dar o sa merg luni pe 25 ca e si sotul liber si sa mearga si el.
Tie ti-a dat ceva analize?
Fetelor aspirante, va doresc sa reusiti si voi cat mai curand. Aveti incredere in dl dr. Si eu am facut laparascopie cu el si a fost in regula. Dar eu am facut anul trecut in iulie la Elias. Pe atunci nu incepuse sa le faca la clinica.
Ella, ai inceput stimularea?
12+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
dudu200705 spune:
Alina, eu mi-am facut analizele acelea pe care ti le-a dat si tie, cu recomandare de la medicul de familie. Nu m-a costat nimic. Le-am facut la CMU. Mi-a iesit o infectie (streptococ grup B) pe care am tratat-o si acum ar trebui sa refac analiza sa vad daca mai apare.
Saptamana viit cand voi merge la tutu ar fi bine sa-i duc si analiza asta si cred ca trebuie sa ma programez la Iosup pt morfo de trim 1.
Burtica nu mi-a crescut...dar cred ca in curand se va intampla.
Cand te-ai programat la eco de trim 1? Unde-o faci? Una din fetele de aici mi-a spus ca la Iosup este 400 lei. La ultima vizita la tutu am intrebat-o pe o fata care tocmai iesise de la Iosup cat costa si mi-a zis ca 250 lei. O sa intreb si eu la telefon cand ma voi programa sa fiu pregatita...
Sanatate tuturor si bebelusi de poveste!
Dudu
11+