Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 112
Raspunsuri - Pagina 6
ella72 spune:
anaconda, sa va traiasca baietelul, sa fie sanatos, sa va bucurati mereu de el
alina, ma bucur ca totul e bine, stai cumintica si sunt sigura ca va fi la fel de bine pana la final, sarcina usoara in continuare
nico, da, poti merge la dl dr fara programare
rala, ce putin mai ai, f repede trece timpul, sarcina usoara in continuare si un bebe ff sanatos
Eseea, multumim pt info
dudu, imi pare rau sa aud ca ai probleme, sa va ajute DD sa treceti cu bine peste ele. Sa va traiasca baietelul, sa fie sanatos
alina06st spune:
Dudu,
La Multi Ani pt baietelul vostru. Sa fie sanatos si sa va bucurati de el!
Sa stai cuminte in pat, pt ca trec ele si hematoamele astea. O fi el mare, dar si sarcina e maricica. Deja suntem in saptamana 11. Eu asa ma gandesc si ma mai linistesc.
Si pe mine m-a durut azi burta toata ziua. Nu rau, dar oricum aprape in permanenta. In plus si azi noapte si azi de vreo doua ori, cand m-am ridicat din pat am avut niste dureri ascutite, ca aproape nu ma puteam indrepta de mijloc. Niste dureri in zonele inghinale. Sper sa fie acele dureri de intindere a ligamentelor care sustin uterul. Sper! Ca doar am auzit de ele, nu stiu cum sunt...
Va pup!
10+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
dudu200705 spune:
Va multumesc, dragelor, pt incurajari si urari!
Asera a fost casa plina pt Dudu si am incercat sa stau cat mai prin pat...ma tot intreaba cel mic: ce-ai, mami, de ce stai in pat?
Ma doare burtica, ii spun si dl dr a zis sa nu fac nimic. Nu prea intelege el, micutul, pt ca eu sunt o fire fff activa si nu pot sta. Doar ca acum chiar n-am incotro.
Nu am dormit toata noaptea de groaza sa nu mi se intample ceva...nu va pot povesti
Aud vorbele lui Tutu ca hematomul e cat capu' lui de mare si mi se taie picioarele. In acelasi timp, vad imaginea bebelusului din butica, ce ne facea cu mana la eco.
Alina, asa e, sarcina a intrat in sapt 11 si in mod normal acum trebuie sa fie mai usor, adica statistic vorbind, am fi trecut de perioada mai riscanta; dar vezi tu, fiecare organism e diferit...
Tu faci Pregnyl? Mie mi-a zis sa fac la 3 zile incepand de ieri.
Este posibil sa ai dureri de la intinderea ligamentelor. Eu deja nu pot face diferenta...nu stiu care sunt durerile date de ligamente si care de hematom si de starea in care ma aflu. Ma doare cand burta, ovarele, cand am dureri ascutite in zona inghinala, cand ma apuca si prin mijloc niste junghiuri.
Sanatate tuturor!
Mami de Dudu 3 anisori si 10+
rala spune:
Multumesc Ella pentru urari, asa este, mai am putin, am cam scapat de stresurile sarcinii, am inceput cu cele ale nasterii .
Dudu, hematoamele se mai reduc, este important sa faci tratamentul si sa te menajezi pe cat posibil. Cred ca iti este foarte greu cu un copil care te solicita non-stop. Dar puterea gandului este un ajutor nebanuit. Nu te mai culca cu gandul la nenorociri. Gandeste-te doar la imaginea de la eco, la cum vrei sa il cheme pe bebele tau si proiecteaza cu imaginatia momentul nasterii, cum va fi vremea afara, cum il vei imbraca...
Alina, durerile din prima parte a sarcinii au fost cele care m-au disperat si pe mine cel mai mult. Mi se parea asa o nedreptate: cum sa fii in sfarsit gravida si sa te doara burta ca la ciclu?? Eu am avut tot felul de senzatii, dureri surde, intepaturi, arsuri, "zbarnaieli". ia cate un nospa, bea apa multa si in momentul in care apare durerea incearca sa modifici pozitia (daca mergi, opreste-te si aseaza-te un minut, daca esti intinsa, ridica-te si fa 2,3 pasi).
33+ cu viitoarea scorpioanca Maia
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold
oana_32 spune:
Vai, ce articol dragut in Forbes!!!!si ce copertaSunt tare mandra de Tutu!Am sa-i arat revista si Mariei mele peste cativa ani....sa stie si ea ce om minunat ne-a ajutat ca sa avem asa o minune in brate!!!
alina06st spune:
Rala, multumesc pentru sfaturi. Azi mi-a fost mai bine.
Dudu, are dreptate Rala, si eu cred ca urmand tratamentul si cu odihna si cu incredere in Dumnezeu, totul va fi ok.
Si eu am fost atat de fascinata cand am vazut copilasul pe ecranul acela...
Trebuie sa ies zilele astea sa vad daca gasesc prin cartier revista. Vreau sa vad si eu despre ce e vorba.
Va pup si sanatate!
10+
dudu200705 spune:
Aveti drepatate, fetelor. Deja ma simt mai bine si nu ma mai gandesc tot timpul la asta. cum o vrea DD, asa va fi!
Va multumesc pentru cuvintele voastre frumoase!
Alina, ai grija de tine si cu siguranta va fi bine. Tot nu mi-ai spus daca vrei sa nasti cu Tutu?
Va pup si va doresc multa sanatate!
Mami de Dudu 3 anisori si 10+
ella72 spune:
si eu vreau sa ies acum sa vad daca gasesc revista.
eu zilele astea astept cm-ul si apoi incep procedura pt fertilizare, mai sunt fete care au facut fiv cu tutu? eu mai am asa putin...sper sa ma ajute DD sa reusesc
alina06st spune:
Buna fetele,
Dudu, adevarul e ca mi-ar placea sa nasc cu tut, parca as avea mai mare incredere. Insa cum stau la vreo 150 de km distanta, mi-e cam teama. Plus ca eu voi fi singura cand voi naste. Adica fara sot. Sigur ca am frate, cumnata, socri, dar oricum e altceva cand esti cu sotul acasa. Al meu e militar si va fi plecat in misiune in afara tarii. Vine la vreo luna dupa ce nasc.
Asa ca as vrea sa merg in paralel si la medicul de la noi din oras, care ma stie destul de bine si sa nasc aici. Am o prietena buna care a nascut de 2 ori cu el, cezariene, fara nicio problema.
Acum insa depinde si de cum va decurge sarcina in continuare. Ar fi atat de bine sa nu mai apara nicio problema. Daca insa mai apare ceva, probabil ca voi opta pentru tutunaru si elias.
Ella, nu cred ca sunt pe forum fete care au facut fertilizare cu el, dar stiu ca are destule reusite. O data cand am fost eu la control era o fata care avea un baietel, prin fiv si acum era din nou insarcinata cu gemeni tot prin fiv. Banuiesc ca tot cu tutu facuse si procedurile. Si luni cand am fost la control, m-a inregistrat asistenta in calc la gravide si am vazut deasupra mea erau inregistrate 2 fete in dreptul carora scria fiv. Asa ca bafta multa. Si incredere in Dumnezeu! Cu ce vei face stimularea?
Va pup fetelor. Sanatate!
10+
ariadna33 spune:
daca nu ati cumparat deja revista http://www.adevarul.ro/forbes/Fertilizarea_in_vitro_devine_o_industrie_0_344966034.html
il admir pe dr.Tutunaru pentru ca este cu un pas inaintea tuturor medicilor din bransa! am fost si in strainatate si pot face comparatie intre nivelul de profesionalism al medicilor, ei bine dr.Tutunaru este pe departe cel mai bun de la noi pe infertilitate.
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi