Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 112

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dudu200705 spune:

Am fost vineri la control si sunt suuper bine! Hematomul s-a eliminat aproape tot...ce-a mai ramas o sa se duca zilele astea. Am intrerupt orice tratament, inclusi Pregnylul!
am trecut pe biomarin. M-am programat la iosup apoi voi merge la genetic lab pt triplu test. Aveti idee ce tarif are analiza? Am inteles ceva de 100 lei?!
Alina, cum esti? Mergi azi la tutu? Sa ne spui cum e bb si tu.
Succes, fetelor care se pregatesc de bb! Mos Craciun sa va aduca cele 2 liniute!

sanatate si bebelusi de poveste1

Mami de Dudu 3 ani si 13s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Citat:
citat din mesajul lui dudu200705

Am fost vineri la control si sunt suuper bine! Hematomul s-a eliminat aproape tot...ce-a mai ramas o sa se duca zilele astea. Am intrerupt orice tratament, inclusi Pregnylul!
am trecut pe biomarin. M-am programat la iosup apoi voi merge la genetic lab pt triplu test. Aveti idee ce tarif are analiza? Am inteles ceva de 100 lei?!
Alina, cum esti? Mergi azi la tutu? Sa ne spui cum e bb si tu.
Succes, fetelor care se pregatesc de bb! Mos Craciun sa va aduca cele 2 liniute!

sanatate si bebelusi de poveste1

Mami de Dudu 3 ani si 13s

Felicitari pt asa vesti bune.Iti poti activa PM-ul,as vrea sa te intreb ceva.Merci.

de Luca si 9+

Mergi la inceput

Musettepink, cred c-am reusit sa-l activez. Poti incerca.

Alina, esti bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Citat:
citat din mesajul lui dudu200705

Musettepink, cred c-am reusit sa-l activez. Poti incerca.

Am trimis!

de Luca si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Bravo Dudu! Felicitari pentru eliminarea hematoamelor. Eram sigura ca asa o sa se intample. Analiza la Genetic este parca 90 sau 100 lei, la ei te duci cu eco de la Iosup nu mai veche de o saptamana. Iti dau sange si compltezi un chestionar. Rezultatul in cateva zile.

Alina, Oana are dreptate. Mergi la Iosup si nu la orice eco. Morfologia fetala este o eco speciala si nu oricine spune ca o face se mai si pricepe. Si parca da, prima e 250, celelalte 2 sunt mai scumpe. Dar linistea ta merita. Oricum... urmarirea sarcinii la Dr T nu e ieftina, dar nu-i deloc scumpa pentru ce inseamna in comparatie cu "piata": ecografii la 3 saptamani cu masuratori complete, toate analizele necesare prescrise, toate tratamentele de sustinere posibile prescrise, toate cu un medica caruia ii PASA daca copilul din burta se naste sau nu.

Ela da-ne vesti. Ai facut ET?

37+ cu viitoarea scorpioanca Maia
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

Mergi la inceput

Dragelor,
Va rog mult, spuneti-mi si mie niste leacuri pentru raceala ca nu mai scap de ea. Ma chinuie de peste 2 sapt si azi m-am trezit fara glas si cu dureri in gat tare chinuitoare. Am facut doar niste inhalatii cu musetel si oscilococcinum dar n-am avut succes. Am avut si baiatul acasa racit...a luat de la gradi ceva si mi-a toot tusit in nas si sotul tot cam asa...

Multumesc, Rala! Esti supertare. Mai ai atat de putin...si te intalnesti cu bebelina. Sie noi tare ne-am dori sa fie o ea pentru ca avem deja un baietel. dar ce-o vrea DD! Sanatos sa fie!
Nastere usoara si o fetita sanatoasa tun iti doresc!
Am vb la genetic lab si mi-au spus ca ma pot duce dimineata, pe 5 nov (vineri)pt recoltare, apoi am eco la 15.00 si dupa, dc ma incadrez in prg lor, trec si le dau ecografia; sau daca nu...luni. Costa 95 lei, iar eco de trim 1 e 250 lei. Interpretarea lui tutu stii cat va fi?

Sanatate si bebelusi de poveste!

Mami de Dudu (3 ani) si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella72 spune:

buna fetelor!
eu maine dimineata am punctia, am niste emotii de numa, abia astept sa vad ce si cum, va tin la curent oricum, am 7 foli si endometru era luni de 11.4

dudu, incearca cu multe ceaiuri si lamaie , multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lores31 spune:

Multumesc foarte mult, Alina. Pe 4 nov ajung si eu la dl dr. ptr prima data, am foarte mari emotii. Nu stiu ce sa fac, ce sa-i zic, am trac. Sper sa nu ma fac de ras si sa pot sa-i spun toate problemele mele.
Va doresc multa, multa sanatate, aveti grija de voi si sa ne ajute DD sa avem cat mai curand, sa fie sanatosi! Va pup

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Buna fetele,
In primul rand pt lores si ell, va doresc din tot sufletul sa reusiti.

Ella sa ne spui cum stai cu productia dupa primele zile de stimulare. Tin pumnii sa fie cat mai multe

Dudu, eu n-am mai avut probleme de sangerare. Am fost luni la spital aici, ca era de garda medicul si voiam sa-mi prelungeasca medicalul. Mi-a facut si o eco (au in spital un ecograf cred ca e din prima generatie de ecografe aparute). Oricum a zis ca e bine, ca se mai vede doar o urma de hematom, ca s-ar fi resorbit.

Luni, pe 25 ma duc si eu la Tutu, sa vedem ce zice. Poate imi zice mai multe, m-ar interesa colul cum este, placenta si bineinteles bebe

12+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Sarumana, Ella de urari. Am baut la ceaiuri...si-o sa mai beau.

Lores, stai fara grija! Incearca sa-ti faci o listuta cu intrebari de pus dr-ului si lasa-te pe mana lui. Crede-ma, va fi superok!

Pupici, sanatate si noroc!

Mergi la inceput

Ella, muulta bafta!!! Sa dea DD sa fie super!

Tin pumnii

Mergi la inceput