Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 112

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sandyprs spune:

Oana revin si eu cu o denumire noua Predalon(il gaseti in Germania eu de acolo l-am procurat) este aceeasi subtsnta activa adica Gonadotropina Corionica Umana(Human Chorionic Gonadotropin).Intr-adevar ii mia spune si Gonassy.
Sarcina usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Oana , merci de compliment ! O sa mai pun cateva poze cu bebe, tuns nr 2 , ptr ca tocmai ce i-am taiat motzul....de vreo 15 cm !

PS- Gonasi da... (tot gonadotropina corionica)
E denumirea din Italia .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudu200705 spune:

Alina, sa-mi povestesti, te rog ce ti-a zis dr T.
Sapt asta trebuie sa merg si eu la control. Sper pe vineri...

Sanatate!

Mami de Dudu (05.10.2007) si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_32 spune:

Alina,te rugam sa ne spui si noua ceea ce ti-a spus Tutu....

Mergi la inceput

Fetelor, unde ati facut dublu/triplu test si cat v-a costat?
Trebuie sa ma pregatesc si eu si va rog mult sa ma ajutati cu aceste informatii.

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Gata fetelor,
Am fost azi la dr T. Am ajuns pe la 12.15, el pe la 13 si cum am fost a doua la control dupa 2 monitorizari, am intrat destul de repede. M-a certat ceva de genul: "voi veniti la mine numai dupa ce aveti hemoragie?". Am tacut, am inghitit.

Mi-a facut eco, mi-a zis ca bebe e foarte bine si sunt foarte fericita. Ecograful i-a aratat ca are 11 sapt si 3 zile (dupa data ultimului ciclu as avea cam 10 sapt si 4 zile). Mi-a zis ca nu vede nimic anormal, adica dezlipire de placenta sau hematom. Si n-am mai insistat cu cauzele hemoragiei.

L-a masurat pe bebe, mi-a pus sa ascult inimioara, 169 de batai pe minut (cred ca i-am transmis saracul emotiile mele, tremuram nu altceva). Mi-a aratat manutele, picioarele, cordonul ombilical, mi-a zis ca e totul ok. Mi-a dat sa iau omega 3 si sa fac niste analize, sa ma programez la Iosup peste 4 sapt si la el sa ma duc peste 2 sapt cu rezultatele analizelor.
Cam asta ar fi. In sfarsit m-am mai linistit putin, probabil ma va apuca paranoia din nou peste 2 saptamani inainte de control, dar asta e. Oricum sunt in medical pana pe 20 oct, asa ca o sa ma odihnesc cat pot de mult si sper ca va fi totul bine.

Dudu, iti doresc sa ai parte de vesti la fel de bune vineri! Dar mai vorbim pana atunci.
Va pup fetelr si va multumesc mult ca mi-ati fost alaturi. Asa am fost de stresata...

10+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nico_72 spune:

"Neata fetele,
Am si eu o intrebare?La dr Tutu poti merge fara programare,vreau sa merg sapt asta dupa ce ies de la servici pentru o consultatie.
Merci,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Pt Alina si Dudu, fetelor aveti incredere in sansa voastra si in dl dr. Si eu am inceput sarcina cu "abdomenul plin de sange". T nici nu a prea vrut sa se pronunte ce si cum decat sa aparea un sac in uter. Am inceput pregnylyl din sapt 4-5 si am facut la greu. N-am avut nicio suparare toata sarcina, niciun fir de sange sau alte sperieturi, dar am mers cu religiozitate la controale si l-am ascultat. Rezultatul e ca in noiembrie voi naste si eu la Elias. Eu stiu ca neonato e buna si oamenii sunt ok. Oricum... daca T e acolo, eu sunt linistita.
Apropos de pregnyl, eu am niste fiole, nici nu mai stiu cate sunt. Mi le-a procurat si pastrat o prietena draga de pe forum inca dinainte de a ramane insarcinata, dar cand am ramas ea era plecata din tara si toate rudele se mobilizasera deja si am primit altele din cipru. Daca intereseaza pe cineva, lasati-mi mesaj, ma interesez cate am si cu cat au fost procurate si va spun. Cu siguranta nu era pretul de pe piata neagra.
Bafta tuturor

32+ cu viitoarea scorpioanca Maia
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Buna fetelor,

Daca doriti sa cititi un articol despre dr vostru ( a fost si al meu, candva), vedeti ca e in revista Forbes, nr de ieri. E chiar cu T pe coperta.

Mami de fetita si de baietel

Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Alina, Rala, multumesc pentru incurajari!!!
Eu tocmai ce-am venit de dr T...iar de urgenta pt ca hemoragia a revenit...
Acu tre sa stau tintuita-n pat pt ca am un hematom cat China...mai mare decat sarcina!
Sper din suflet sa fie bine desi-s extrem de stresata si tensionata ca am senzatia ca-mi va plesni ceva...undeva...

Dudu face azi 3 ani si-s taare mandra de el
Sa neajute DD sa trecem cu bine si de asta.

va pup si va doresc s-auzim numai de bine!

Apropo, Eseea, am vazut si eu articolul din Forbes. Super realizare a dr-ului T. Felicitari din toata inima!

Mami de Dudu (05.10.2007) si 10+

Mergi la inceput