Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 112

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dudu200705 spune:

Alina, diagnostic nu mi-a pus...el se fereste sa spuna...noteaza el in pc-ul lui ceva dar mi-a zis ca org. meu se lupta sa dea afara bb...o dereglare hormonala. Prb e ca eu sunt la a 2-a sarcina si prima a mers tot cam asa. Atunci am avut sangerari din sapt 7 am facut pregnyl continuu pana prin 24-25 sapt. Iar in luna a 4-a am avut hemoragie la fel de-am crezut ca am pierdut sarcina.
DD si Tutu m-au ajutat si am acum un baiat mare destept si frumos de nota 20!
Acum suntem la runda a 2-a cum spuneam si speram sa ne fi maturizat "noi, ca organism..." dar natuta ne incearca.
Acum iau 4 magne B6 (2 cu 2), acidul folic, Pregnyl 5000ui i.m. la 4 zile, aspenter 1/zi si progesteron 200mg (2 dimi/2 seara). Fff greu am gasit pregnylul care se pare ca nu se mai importa.
La mine a fost ff abundent, chiar hemoragie. vad ca acum s-a ameliorat muult si noi suntem siguri ca va fi bine. La fel si la mine, toata cavitatea uterina inundata de sange..cheaguri...dar se pot resorbi cu tratament.

Cand ai DPN? Vrei sa nasti cu Tutu, in Bucuresti? Eu ti-l recomand din toata inima. In jurul meu toata lumea a nanscut cu el...sora mea 2 copii, eu...la al 2-lea...lista-i ff luunga. E un medic exceptional, cel putin pt toate cele pe care le cunosc eu ca i-au fost paciente.
Sarcina usoara si bebelusi de poveste le doresc tuturor mamicilor!

Mami de Dudu (05.10.2007) si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Multumesc, Dudu.
EU pe 29 aprilie am DPN, dar mi s-a recomandat sa fac cezariana, asa ca probabil va fi ceva mai devreme.
Deci ai avut cam aceleasi probleme si la prima sarcina. Cred ca ar trebui sa ma interesez de pregnyl. Ai reusit sa gasesti in farmacii pana la urma? Cam cat e o fiola? Mi-a scris Oana ca as putea sa-l iau si de la clinica de la Tutu. Daca imi zice luni de el, cred ca macar o fiola, doua o sa iau de la el, ca sa fiu sigura ca il am.
sanatate multa!

10+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Alina, am DNP 4 mai 2011.
Pregnyl 5000 ui este 43 lei cutia cu 3 fiole. Prb e ca NU se gaseste. Am cautat prin farmacii si pe net de mi-a venit acru... Am gasit ff greu ultimele cutii la un depozit, printr-o cunostinta. Incearca prin medici sau poate ai noroc la vreo farmacie sa aiba din stoc mai vechi...
La dr T este 85 lei injectia; ti-o fac cei de la clinica.
De ce faci cezariana? cine ti-a recomandat?

Ai idee cat e eco de primul trimestru la Iosup? Sau poate altcineva ne ajuta cu aceasta informatie, va rog mult!

Mami de Dudu (05.10.2007) si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_32 spune:

Dragelor,
Morfologia fetala de prim trimestru la Iosub este 400 lei, urmatoarea 450.
In ceea ce priveste Pregnylul...povestea e mai complicata...Am incercat toate variantele, cu toate cunostintele din lumea medicala, insa nu l-am gasit in tara.Tutu a fost tare de treaba si mi-a dat el primele doua injectii, astfel am avut timp sa caut.Alina, daca ai rude in Italia, vezi ca 3 fiole costa acolo 17 euro, un pret ff bun, insa ai grija la transport, trebuie adus in gentuta frigorifica.Cel mai simplu e sa le cumperi de la clinica(pot avea si denumirea de Gonal, in functie de producator)si sa ti le faca cineva in Pitesti.
Bafta multa mamicilor ingrijorate ...

Mergi la inceput

http://ionutu.wordpress.com/2010/03/24/pregnyl-5000-u-i/

poate va e de ajutor....cu toate ca eu nu as avea curaj sa cumpar de pe net, e f important sa fi stat la rece fiola...

Mergi la inceput

Asa mi-au spus si mie cativa medici ca pot gasi Pregnyl in Ubgaria sau Austria si e chiar mai ieftin decat aici...prb e ca trebuie tinut la frigider si tre sa te asiguri ca ti-l trimit in aceste conditii.
Sie eu as fi apelat in afara dc nu gaseam aici. sper sa nu fie cazul de un tratament mai lung pt ca va trebui sa iau in calcul aceasta varianta.

Sanatate si muult noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Multumesc fetelor,
vad ca e destul de greu. Daca imi recomanda sa fac, cel mai probabil o sa iau de la el de la clinica macar vreo doua. De pe internet n-are rost sa-l iau, atata timp cat trebuie transportat la rece. N-am incredere.

10+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Oana , scuze ptr corectare , dar una e Gonal , si alta e Pregnyl . Eu am facut si una si alta , la greu..
Gonalul este utilizat ptr inducerea dezvoltarii de foliculi multiplii . Pe cand Pregnylul , se da ptr inducerea ovulatiei , adica sa se sparga controlat foliculii . Sunt lucruri diferite .
Nu cred ca da T Gonal ...in loc de Pregnyl

In alta ordine de idei , are cineva nevoie de Clexane 0,2 ? Mi-au ramas 5 fiole , de cand faceam tratament . Lasati PM .

Mergi la inceput

Anaconda, multumesc de corectare!!
Mii de scuze, probabil am facut o confuzie, nu mai stiu exact numele olandez al Pregnylului, era tot ceva cu G.Iertare, am sa caut in capitolele anterioare caci vorbeam si cu Magdita si cu Lalitica despre aceasta denumire a injectiilor.
Promit ca revin cu numele corect.
Ce minunatie de copil ai, Anaconda!!

Mergi la inceput

GONASI

Mergi la inceput